SL2: Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Κοζάνη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’
ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ
Τα Σέρβια άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους
Πτολεμαΐδα: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο 19χρονος συνεπιβάτης δικύκλου
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025
Γρεβενά: Συνέλαβαν 53χρονο αλλοδαπό απατεώνα
Σκύλος
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

Γυναίκα γέννησε σε πάρτι και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια για να συνεχίσει να πίνει

Το βρέφος βρέθηκε ζωντανό, όταν ένας περαστικός άκουσε το κλάμα του.

Μια γυναίκα στη Ρωσία γέννησε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι και έριξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο σκουπιδιών ώστε να μπορεί να συνεχίσει να πίνει! 

Το βρέφος βρέθηκε ζωντανό, όταν ένας περαστικός άκουσε το κλάμα του και θεωρώντας ότι ήταν  ζώο πήγε να το βοηθήσει.

Η μαμά του, που ονομάζεται Γιούλια, γέννησε στην τουαλέτα στο διαμέρισμά της στη δυτική ρωσική πόλη Ριαζάν.

Η Γιούλια, 31 ετών, συνελήφθη και τα δύο άλλα παιδιά της – ηλικίας τριών και τεσσάρων – έχουν απομακρυνθεί από αυτήν, σύμφωνα με τη Ρωσική ιστοσελίδα ειδήσεων KEM.

Μετά τη γέννηση έβαλε το μωρό σε μια τσάντα και την τοποθέτησε την τσάντα σε ένα μεγάλο κάδο σκουπιδιών, πριν επιστρέψει στο πάρτι.

Ο άνθρωπος που βρήκε το μωρό είπε στο RIA: «Προσεγγίζοντας τον κάδο, άκουσα κλάματα.  Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα γατάκι, αλλά όταν άνοιξα την πλαστική σακούλα, έμεινα άναυδος. Στον κάδο ανάμεσα στα βουνά των σκουπιδιών βρισκόταν ένα μωρό ζωντανό»

Το παγωμένο παιδί νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα, έχοντας υποστεί, όπως εικάζεται, ανεπάρκεια οργάνων.

Η μητέρα του κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας νεογέννητου.

Η αστυνομικός Αντζέλικα Γεβντοκίμοβα, η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση, είπε: «Η μητέρα είπε ότι δεν ήθελε αυτό το μωρό.

Δεν είχε καν ελέγξει αν ήταν αγόρι ή κορίτσι πριν το ρίξει στα σκουπίδια. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ήταν μεθυσμένη».

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *