• Latest
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Δήμαρχος απέλυσε συμβασιούχο επειδή του έκανε κριτική στα social media

23 Φεβρουαρίου 2024
ΕΟΠΥΥ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ηλεκτρονικά παραπεμπτικά εξετάσεων: Σε ισχύ για 60 ημέρες

3 Ιουνίου 2025
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΗ

Τέλη κυκλοφορίας προηγούμενων ετών: Ποιοι θα πάρουν πίσω χρήματα

3 Ιουνίου 2025
ΔΕΥΑΒ

Απορρίφθηκε η ένσταση για τη λύση συνεργασίας σε υπάλληλο της ΔΕΥΑΒ που είχαν καταθέσει μέλη του Δ.Σ.

3 Ιουνίου 2025
εργατικο κεντρο

Ενημέρωση μισθωτών του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο που αμείβεται η Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025, ημέρα του Αγίου Πνεύματος

3 Ιουνίου 2025
Τροχαία

Εφτά συλλήψεις σε Κοζάνη και Φλώρινα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

3 Ιουνίου 2025
Δήμος Γρεβενών – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου

3 Ιουνίου 2025
ΔΕΥΑΒ

ΔΕΥΑΒ: Αρρυθμία – διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ Γαλατινής

3 Ιουνίου 2025
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Έναρξη της υποχρέωσης υποβολής ηλεκτρονικού τιμολογίου από τους οικονομικούς φορείς

3 Ιουνίου 2025
Εγκαίνια της έκθεσης γλυπτών στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας την Τετάρτη 4/6

Εγκαίνια της έκθεσης γλυπτών στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας την Τετάρτη 4/6

3 Ιουνίου 2025
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Πέμπτη 5 Ιουνίου, λόγω διακοπής ρεύματος Αρρυθμία & πιθανή διακοπή υδροδότησης στις Τ.Κ. Αργίλου & Ν. Κλείτου (08.00- 14.30).

3 Ιουνίου 2025
Προετοιμασμένοι για «πόλεμο»: Εντοπίστηκαν 49 βόμβες μολότοφ σε υπόγειο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ

Υποτροφίες και ευκαιρίες επιμόρφωσης στο Συμπόσιο και Θερινό Σχολείο Τεχνητής Νοημοσύνης ‘AIDA AICET2025’, 14-18 Ιουλίου 2025, ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη.

3 Ιουνίου 2025
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!

Λάζαρος Μαλούτας: Ακόμη μια αναξιοποίητη ευκαιρία για τον Δήμο Κοζάνης

3 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 3 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Δήμαρχος απέλυσε συμβασιούχο επειδή του έκανε κριτική στα social media

sierafm by sierafm
23 Φεβρουαρίου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
0
SHARES
67
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Να πάρει τώρα πίσω την απόλυση εργαζόμενης συμβασιούχου, ζητά από το Δήμαρχο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνο Δ. Αλλαγιάννη, με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο, η εργαζόμενη προχώρησε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ασκώντας κριτική στην Δημοτική Αρχή, και επειδή τα γραφόμενα της δεν άρεσαν στο Δήμαρχο προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην απόλυση της.

Από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος επέμεινε στην απόλυση της δηλώνοντας ότι αν νομίζει η εργαζόμενη ότι θίγεται να προσφύγει στα αρμόδια όργανα.

Αναλυτικά:

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ την Τετάρτη 21-2-2024 πραγματοποίησε παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας απαιτώντας να πάρει πίσω η Δημοτική Αρχή την εκδικητική απόλυση εργαζόμενης συμβασιούχου. Η συνάδελφος προχώρησε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ασκώντας κριτική στην Δημοτική Αρχή και επειδή τα γραφόμενα της δεν άρεσαν στο Δήμαρχο προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην απόλυση της. Η συγκεκριμένη συνάδελφος είναι συμβασιούχος από το 2011και παραμένει στη δουλειά με δικαστικές αποφάσεις.

Από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος επέμεινε στην απόλυση της δηλώνοντας ότι αν νομίζει η εργαζόμενη ότι θίγεται να προσφύγει στα αρμόδια όργανα. Είναι καθαρό ότι ο Δήμαρχος παίρνει μαθήματα αυταρχικότητας από τη κυβέρνηση, με αυτή του την απόφαση επιδιώκει να σπείρει την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό.

Δηλώσαμε ότι το θέμα δεν θα μείνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της συναδέλφου. Η τρομοκρατία της Δημοτικής Αρχής δεν θα περάσει.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και τη στάση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων που αντί να είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο να υπερασπιστεί τη συνάδελφο, εκπρόσωποι του δήλωσαν ότι το Σωματείο καλύπτει μόνο τους μόνιμους και τους αορίστου. Είναι απαράδεκτοι.

Καλούμε τη κυβέρνηση και συγκεκριμένα την υπουργό να παρέμβει ακόμα και σήμερα. Να πάρει πίσω τώρα την απόλυση.

Καλούμε και όλους τους συναδέλφους να μην επιτρέψουν να περάσει η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός που επιδιώκει να περάσει η κυβέρνηση μαζί με τη πλειοψηφία των δημοτικών αρχών αλλά με την οργάνωση μας στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μπορούμε να βάλουμε φρένο στην πολιτική τους.

Και η καλύτερη απάντηση μπορεί να δοθεί στις 28 του Φλεβάρη με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτως σχέσης στην μεγάλη πανεργατική πανελλαδική απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στα Προπύλαια (προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 09:30 στη Κάνιγγος).  

Πηγή: aftodioikisi.gr

Tags: απολυσηδημαρχοςυπαλληλος
Previous Post

Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 26/2

Next Post

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 26-02-2024 έως 03-03-2024)

Next Post
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 26-02-2024 έως 03-03-2024)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Ηλεκτρονικά παραπεμπτικά εξετάσεων: Σε ισχύ για 60 ημέρες
  • Τέλη κυκλοφορίας προηγούμενων ετών: Ποιοι θα πάρουν πίσω χρήματα
  • Απορρίφθηκε η ένσταση για τη λύση συνεργασίας σε υπάλληλο της ΔΕΥΑΒ που είχαν καταθέσει μέλη του Δ.Σ.
  • Ενημέρωση μισθωτών του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο που αμείβεται η Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025, ημέρα του Αγίου Πνεύματος
  • Εφτά συλλήψεις σε Κοζάνη και Φλώρινα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  2. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  4. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
  5. Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου – kastoria365 – καστορια 365 στο Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr