ΚΚΕ
Αβδέλλα Γρεβενών: 83η Πανελλήνια Ορειβατική Διαδρομή σε μονοπάτια
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Γρεβενά: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: «Μουσικό Ταξίδι στην Παράδοση»
ΓΑΜΟΣ, ΝΥΦΗ
ΥΠΝΟΣ
εξετασεις, αιμοδοσια
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΑ, χρημα
Υγειονομική βόμβα η Ιατροδικαστική Πάτρας: Ξεχασμένα πτώματα και οστά – Ποντίκια έκοβαν βόλτες
ΟΠΕΚΕΠΕ
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Διυπουργική: Σε όλα τα έγγραφα θα απαιτείται ο ΑΜΚΑ

Στην υποχρεωτική αναγραφεί του ΑΜΚΑ σε όλα τα έγγραφα που εκδίδουν τα ΚΕΠ προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών με διάταξη που θα περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

Αυτό ανακοινώθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση ευρείας σύσκεψης στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, με τη συμμετοχή των υπουργών με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και του  υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Στόχο της διυπουργικής σύσκεψης αποτελεί η διαδικασία επίσπευσης της έκδοσης και της καταβολής συντάξεων, επιδομάτων και παροχών προς τους δικαιούχους.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, με την αναγραφή του ΑΜΚΑ σε όλα τα έγγραφα γίνεται το πρώτο βήμα για την σταδιακή ψηφιοποίηση των συντάξεων.

Σημειώνεται ότι με βάση τα στατιστικά στοιχεία τα ΚΕΠ πραγματοποιούν 5 εκατ. πράξεις το χρόνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *