• Latest
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Δολοφονία στην Πιερία: Εξετάζεται εάν η 34χρονη σύντροφος του θύματος είχε συνεργό – Οι αντιφάσεις που την πρόδωσαν

7 Φεβρουαρίου 2025
Στα 37.000.000 ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου Βοΐου το 2025

Ζευκλής: Οι ενεργειακές κοινότητες και τα έργα του Αερίου θα αφήσουν το αποτύπωμα της Δημοτικής Αρχής για τα επόμενα χρόνια. Βίντεο

22 Αυγούστου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

22 Αυγούστου 2025

Γαλατινή: Έκλεψαν το παγκάρι της Αγίας Παρασκευής

22 Αυγούστου 2025
πορτοφολι, χρημα

«Πλησιάζει» το επίδομα των 250 ευρώ- Ποιοι θα το πάρουν

22 Αυγούστου 2025
φεγγαρι

Μαύρο φεγγάρι: Έρχεται στις 23 Αυγούστου η νύχτα του απόλυτου σκοταδιού

22 Αυγούστου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Δυτική Μακεδονία: Στην Αθήνα εκ νέου οι 13 Δήμαρχοι της Περιφέρειας – Συναντήσεις με Υπουργούς

22 Αυγούστου 2025
Γρεβενά: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Μεσολούρι

Γρεβενά: Μαίνεται η πυρκαγιά στον πυρήνα της Βάλια Κάλντα – Περιορίστηκε σε δύσβατη πλαγιά

22 Αυγούστου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η 40η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

22 Αυγούστου 2025
Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση και την επισκευή δώματος του 2ου Λυκείου και 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης 

Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση και την επισκευή δώματος του 2ου Λυκείου και 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης 

22 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Ως Μαρτυρικό Χωριό χαρακτηρίστηκε ο Πολύλακκος Βοΐου

Δήμος Βοΐου: Ως Μαρτυρικό Χωριό χαρακτηρίστηκε ο Πολύλακκος Βοΐου

22 Αυγούστου 2025
Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη

Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη

22 Αυγούστου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πλακοπίτη και Παγούνη για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πλακοπίτη και Παγούνη για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

22 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία στην Πιερία: Εξετάζεται εάν η 34χρονη σύντροφος του θύματος είχε συνεργό – Οι αντιφάσεις που την πρόδωσαν

sierafm by sierafm
7 Φεβρουαρίου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
0
SHARES
31
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τραγική κατάληξη είχε τελικά η εξαφάνιση του 58χρονου Κώστα Σιαμήτρα στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, καθώς η 34χρονη σύντροφός, η οποία έπαιζε «θέατρο» στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» όπου τον αναζητούσε, ομολόγησε την δολοφονία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πλέον, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στο ενδεχόμενο η 34χρονη να είχε και συνεργό για την μεταφορά του πτώματος, καθώς η ίδια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και είναι απορίας άξιο πώς κατάφερε να μετακινήσει την σορό του 58χρονου από το σπίτι, καθώς και να τον θάψει μόνη της.

Ωστόσο, από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, δεν φαίνεται κάποιο άλλο πρόσωπο να μπαίνει στο σπίτι που σημειώθηκε η δολοφονία, τις επίμαχες ώρες του φονικού.

Οι αντιφάσεις και οι τσακωμοί για τα ναρκωτικά

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, η 34χρονη σύντροφος του 58χρονου είχε μπει εξαρχής στο «κάδρο» αφού ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είδε ζωντανό τον άτυχο άνδρα, ενώ έπεφτε σε αντιφάσεις τόσο μιλώντας στους αστυνομικούς όσο και σε φίλους και συγγενείς του συντρόφου της, αλλά και στα όσα είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που ασχολήθηκε με την υπόθεση την περασμένη Παρασκευή (31/1).

Σημειώνεται πως τόσο η 34χρονη, όσο και ο 58χρονος σύντροφός της, ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άτυχος άνδρας τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει την χρήση, σε αντίθεση με την 34χρονη, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. «Τσακωνόμασταν συχνά για αυτό το πράγμα, δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν. Τον έσπρωξα ελαφρά, έπεσε και χτύπησε, και πέθανε εκεί επί τόπου. Στην συνέχεια τον έθαψα στην αυλή του σπιτιού», φέρεται πως είπε ενώπιον των Αρχών.

Την σορό του 58χρονου θα την εξετάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν τα όσα αναφέρει η 34χρονη ισχύουν, δηλαδή εάν όντως ο άνδρας έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ή εάν τον χτύπησε η ίδια.

Το θέατρο της 34χρονης στο «Φως στο Τούνελ»

Η 34χρονη είχε εμφανιστεί με γυρισμένη πλάτη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και είχε μιλήσει με συγκινητικά λόγια για τον 58χρονο σύντροφό της. Μάλιστα, έπαιζε θέατρο όλους αυτούς τους μήνες τόσο στους ανθρώπους του περιβάλλοντός της όσο και στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

«Κατά τις δυόμιση το μεσημέρι έφυγα από το σπίτι μας και με δείχνει η κάμερα στις τρεις περίπου να περνάω τα διόδια. Το άτομο που από το σπίτι με πήγε στον Τύρναβο ήταν ενημερωμένο από τον Κώστα για το τι θα κάνουμε εκεί», είχε αναφέρει η ίδια.

Όταν επέστρεψε το βράδυ, διαπίστωσε ότι το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. «Δεν ξαφνιάστηκα γιατί είχε τύχει να συμβεί ξανά», εξήγησε. Όμως, καθώς περνούσαν οι ώρες και εκείνος δεν εμφανιζόταν, άρχισε να ανησυχεί. «Ξύπνησα κάποια στιγμή, αλλά σκέφτηκα ότι θα είχε πάει στον πεθερό μου. Όταν όμως ρώτησα τον πατέρα του, μου είπε ότι δεν είχε πάει από εκεί. Έτσι δηλώσαμε την εξαφάνιση», είχε δηλώσει με τρεμάμενη φωνή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε από την αστυνομία, το κινητό του έκλεισε ακριβώς έξω από το σπίτι τους. «Δυστυχώς δεν έχουμε κάμερες εδώ, μόνο πιο κάτω προς τη διάβαση και το βενζινάδικο. Η αστυνομία έλεγξε, αλλά δεν βρήκε τίποτα», τονίζει. Η ίδια εκφράζει φόβους πως κάτι κακό μπορεί να του συνέβη. «Εγώ φοβάμαι ότι κάποιος τον πήρε, πήγαν κάπου και εκεί κάτι του συνέβη και τον παράτησαν. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Από την αστυνομία τον έχουν τελειωμένο», ανέφερε κλαίγοντας.

Η 34χρονη είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής για την οδύνη της οικογένειας αναφέροντας ότι: «Το παιδάκι τον ζητάει συνέχεια. Του λείπει ο πατέρας του. Μας λείπει. Είναι άδειο το σπίτι»

Η αστυνομία, από την πρώτη στιγμή, διεξήγαγε εξονυχιστικές έρευνες. «Έψαξαν το σπίτι, τον κήπο, τις γύρω περιοχές και τις ελιές απέναντι, όχι μία, αλλά δύο φορές», είχε επισημάνει η ίδια, ελπίζοντας ότι ο Κώστας Σιαμήτρας θα βρεθεί ζωντανός.

Πηγή: enikos.gr

Tags: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Previous Post

Καταγγελία για 86χρονο με άνοια και καταρράκτη – Ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησής του δίνοντας «φακελάκι» 300 ευρώ

Next Post

Εορτασμός Αγίου Χαραλάμπους στον Αυγερινό Βοΐου

Next Post
Εορτασμός Αγίου Χαραλάμπους στον Αυγερινό Βοΐου

Εορτασμός Αγίου Χαραλάμπους στον Αυγερινό Βοΐου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ζευκλής: Οι ενεργειακές κοινότητες και τα έργα του Αερίου θα αφήσουν το αποτύπωμα της Δημοτικής Αρχής για τα επόμενα χρόνια. Βίντεο
  • Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
  • Γαλατινή: Έκλεψαν το παγκάρι της Αγίας Παρασκευής
  • «Πλησιάζει» το επίδομα των 250 ευρώ- Ποιοι θα το πάρουν
  • Μαύρο φεγγάρι: Έρχεται στις 23 Αυγούστου η νύχτα του απόλυτου σκοταδιού

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία στο Παπαθανάσης: Αυτοπαραγωγή ενέργειας με φωτοβολταϊκά στο Βόιο – Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση με προϋπολογισμό 7,95 εκατ. ευρώ
  2. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  4. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  5. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr