• Latest
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του 29χρονου, «βρίσκεται ανάμεσα στους προσαχθέντες» ο δράστης – Τι τον πρόδωσε

9 Αυγούστου 2023
Η Δήμητρα Καρπόζηλου και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδας

Η Δήμητρα Καρπόζηλου και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδας

11 Μαΐου 2025
Ζαγκουντίνος Δημήτριος: Το μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά

Δημήτρης Ζαγκουντίνος: Απαράδεκτη η απόφαση για την καύση σκουπιδιών στη Δυτική Μακεδονία

11 Μαΐου 2025
288.000 τόνοι σκουπιδιών θα καίγονται στην Κοζάνη, από Δυτική, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Κέρκυρα!!

288.000 τόνοι σκουπιδιών θα καίγονται στην Κοζάνη, από Δυτική, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Κέρκυρα!!

11 Μαΐου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

Έπεσε η αυλαία  στη Β κατηγορία  ΕΠΣ Κοζάνης

11 Μαΐου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική: Αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη του Εορδαϊκού

11 Μαΐου 2025
Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης ο Μακεδονικός Σιάτιστας μετά από 35 χρόνια. Βίντεο

Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης ο Μακεδονικός Σιάτιστας μετά από 35 χρόνια. Βίντεο

11 Μαΐου 2025
Ημερίδα:  Αναζητώντας την Ιστορική Δικαιοσύνη  «Η Μνήμη Ενώνει, η Αλήθεια Διδάσκει»

Ημερίδα: Αναζητώντας την Ιστορική Δικαιοσύνη «Η Μνήμη Ενώνει, η Αλήθεια Διδάσκει»

11 Μαΐου 2025
Θεία Λειτουργία και Ιερά Παράκληση για τους μαθητές στὸν Ἱ.Μ.Ν. Ἁγίου Δημητρίου

Θεία Λειτουργία και Ιερά Παράκληση για τους μαθητές στὸν Ἱ.Μ.Ν. Ἁγίου Δημητρίου

11 Μαΐου 2025
Τιμώμενη Περιφέρεια στην 20η Διεθνή Έκθεση “alexpo” η Δυτική Μακεδονία

Τιμώμενη Περιφέρεια στην 20η Διεθνή Έκθεση “alexpo” η Δυτική Μακεδονία

11 Μαΐου 2025
Μ. Παπαδόπουλος: Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες

Μ. Παπαδόπουλος: Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες

11 Μαΐου 2025
καιρός

Καιρός: Από τα κοντομάνικα στα μπουφάν – Μπόρες και ψύχρα τις επόμενες ημέρες

11 Μαΐου 2025
Αλτσχάιμερ ανοια

Αλτσχάιμερ: Νέο, καινοτόμο εμβόλιο κατά της νόσου αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού

11 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του 29χρονου, «βρίσκεται ανάμεσα στους προσαχθέντες» ο δράστης – Τι τον πρόδωσε

sierafm by sierafm
9 Αυγούστου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0
SHARES
30
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Οργή και θλίψη προκαλεί ο άδικος χαμός του 29χρονου Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ταυτόχρονα διεξάγεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Θέμα χρόνου είναι πλέον ο εντοπισμός του δολοφόνου του οπαδού της ΑΕΚ για την ελληνική αστυνομία.

«Πρέπει να αλλάξουμε σαν κοινωνία και ας αποτελέσουν αυτά τα γεγονότα των δολοφονιών ένα τέλος και μια καινούργια αρχή για αυτή την χώρα, για την Ελλάδα» έλεγε μόλις την περασμένη Πέμπτη ο πατέρας του Άλκη Καμπανού και αποδείχθηκε ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε.

Ο Μιχάλης, δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές και υπέκυψε στα τραύματα του, παρά τη μάχη των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους τραυματίες από τα επεισόδια ήταν και ένα ανήλικο κορίτσι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα.

«Τραγική αποτυχία»

Οι έρευνες, όπως ανακοίνωσε τόσο ο Γιάννης Οικονόμου όσο και η εισαγγελέας εφετών, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, παραμένουν σε εξέλιξη.

Έλεγχοι πραγματοποιούνται τόσο στην Αθήνα όσο και στα σύνορα της χώρας μέσω των οποίων εικάζεται ότι θα επιχειρήσουν να διαφύγουν εμπλεκόμενοι με τα επεισόδια και τη δολοφονία.

Η παραδοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη περί «τραγικής αποτυχίας» και η εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Εφετών να συνεχιστούν οι συλλήψεις ώστε να ταυτοποιηθεί ο φυσικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στον Μιχάλη, κάνουν σαφές ότι αφού εκ των προτέρων δεν ελήφθησαν μέτρα, κατόπιν εορτής επιχειρείται να σωθεί ό,τι σώζεται.

Το φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας, παραδέχθηκε εμμέσως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, από νωρίς το πρωί, δίνοντας εντολή για άμεση απομάκρυνση από τις θέσεις ευθύνης επτά αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και διενέργεια εσωτερικής έρευνας.

Στο DNA «ψάχνουν» τον δολοφόνο του Μιχάλη

Το DNA θα λύσει τον γρίφο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, «λαμβάνεται γενετικό υλικό για DNA» από τους 97 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, «σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη».

Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος εξαφάνισε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον Μιχάλη, το οποίο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν βρέθηκε πουθενά. Ωστόσο, φέρεται να έχει αφήσει τα «ίχνη» του στον 29χρονο.

«Εν τω μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από την χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Επιπλέον, κρίσιμο για την ταυτοποίηση του δράστη θεωρείται και το οπτικοακουστικό υλικό που θα συγκεντρωθεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων αλλά και του γηπέδου, με την έρευνα να έχουν αναλάβει αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας.

Παρέμβαση εισαγγελέα για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Tην άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν τα επεισόδια σκληρής οπαδικής βίας με το θάνατο του 29χρονου και τον τραυματισμό άλλων οκτώ ατόμων το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με στοχευμένη παραγγελία της ζητά να ξεκινήσει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση υπό την εποπτεία εισαγγελέα εφετών για τη διερεύνηση κάθε πτυχής της υπόθεσης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθεί η συλλογή όλων των κρίσιμων αποδεικτικών μέσων για να οδηγηθούν οι αρχές άμεσα στον εντοπισμό των δραστών σοβαρών αξιόποινων πράξεων.

Πλήρως ενημερωμένες για το ταξίδι των χούλιγκαν οι ελληνικές Αρχές

Κροατικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρουν πως οι Αρχές είχαν ενημερώσει έγκαιρα τις ελληνικές Αρχές σχετικά με την ομάδα των χούλιγκαν που είχε ξεκινήσει για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Jutarnji, που επικαλείται πηγή από το κροατικό υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρεται ότι «η αστυνομία μας έστειλε εγκαίρως όλα τα στοιχεία μέσω της Europol και της Interpol σχετικά με τις πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες για την επιχείρηση των χούλιγκαν που βρίσκονταν στα σύνορα», ενώ σημειώνεται ότι «δεν υπήρχε νομική βάση για να κρατήσουν στην Κροατία τους φαν της Ντιναμό που κατευθύνονταν στην Αθήνα».

«Είχαμε μία τραγική αποτυχία» παραδέχτηκε ο Γιάννης Οικονόμου

Σε παραδοχή σφαλμάτων από την ελληνική αστυνομία προχώρησε δημόσια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και έκανε λόγο και για την αδυναμία της ΕΛΑΣ να αποτρέψει το στυγερό έγκλημα.

Μιλώντας στον Alpha, ανέφερε πως το περιστατικό ανέδειξε τα «δύο πρόσωπα της ΕΛΑΣ». Όπως είπε, στον τομέα της πρόληψης «είχαμε μία τραγική αποτυχία, τελείως ξένη με την υπηρεσία της ΕΛΑΣ». Έκανε λόγο, παράλληλα, για πρωτοφανή επιχειρησιακά σφάλματα τα οποία οδήγησαν στη δολοφονική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για να αποδοθούν οι ευθύνες στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο παραίτησης, ανέφερε πως αισθάνεται την ευθύνη να δώσει τη μάχη της βελτίωσης της ΕΛΑΣ ενώ εξήγησε πως μια τέτοια κίνηση θα δικαιολογούταν αν υπήρχε πολιτικός σχεδιασμός στον οποίο θα ερχόταν μια ανάλογη αποτυχία.

Επιπλέον, δεσμεύτηκε για έρευνα μέχρι το τέλος έτσι ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣύλληψη
Previous Post

Πήρε το απολυτήριο Γυμνασίου στα 83 του και συνεχίζει, «και 101 να ήμουν θα πήγαινα»

Next Post

Δωρεάν ή με μειωμένο κόστος οι μετακινήσεις των φοιτητών με τα ΚΤΕΛ

Next Post
λεωφορειο κτελ

Δωρεάν ή με μειωμένο κόστος οι μετακινήσεις των φοιτητών με τα ΚΤΕΛ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Η Δήμητρα Καρπόζηλου και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδας
  • Δημήτρης Ζαγκουντίνος: Απαράδεκτη η απόφαση για την καύση σκουπιδιών στη Δυτική Μακεδονία
  • 288.000 τόνοι σκουπιδιών θα καίγονται στην Κοζάνη, από Δυτική, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Κέρκυρα!!
  • Έπεσε η αυλαία  στη Β κατηγορία  ΕΠΣ Κοζάνης
  • Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική: Αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη του Εορδαϊκού

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ελπίδα στο Πάτρα: «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω» – Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή
  2. Σιάτιστα: Η ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου - Orizontes στο Σιάτιστα: Η Ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου. Βίντεο
  3. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  4. Μπάμπης στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  5. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr