• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δολοφονία στη Ρόδο: Ραγδαίες εξελίξεις, ομολόγησαν ένας Ελληνας και ένας Αλβανός

4 Δεκεμβρίου 2018
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Το ενεργειακό κόστος, αφόρητο βάρος για την κοινωνία και ανταγωνιστικό μειονέκτημα για την οικονομία»

2 Ιουλίου 2025
Αυτοψίες για τη μελέτη αποκατάστασης της γέφυρας Σερβίων

Αυτοψίες για τη μελέτη αποκατάστασης της γέφυρας Σερβίων

2 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια- Τα στοιχεία του ΕΛΓΑ για τις ζημιές

Κοζάνη: Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια- Τα στοιχεία του ΕΛΓΑ για τις ζημιές

2 Ιουλίου 2025
Βόιο: Συναγερμός για πυρκαγιά μεταξύ Σισανίου και Πελεκάνου

Βόιο: Συναγερμός για πυρκαγιά μεταξύ Σισανίου και Πελεκάνου

2 Ιουλίου 2025
ΔΕΥΑΒ

ΔΕΥΑΒ: Αρρυθμία και προσωρινή διακοπή στην υδροδότηση της Σιάτιστας λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

2 Ιουλίου 2025
Δήμος Βοΐου: Ενημερωτικά σημειώματα από τη Δημοτική Αστυνομία για την έναρξη εφαρμογής του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Σιάτιστας

ΕΛ.ΑΣ. για ΚΟΚ: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους – Εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα

2 Ιουλίου 2025
νοσοκομειο

Πέθανε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο

2 Ιουλίου 2025
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά

Βασίλης Καλογήρου: Παραδόθηκε στις Αρχές η ιατροδικαστική έκθεση – Η ανάρτηση της μητέρας του για την αποχώρηση από την Εισαγγελία

2 Ιουλίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μόνο καμιά… γεμιστήρα μπορεί να πάρει από μένα» – Οι νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι και η έρευνα για πλαστές διαθήκες

2 Ιουλίου 2025
ΑΥΠΝΙΑ

Ύπνος: Γιατρός συμβουλεύει όσους υποφέρουν από αϋπνία να πίνουν 1 φυσικό ρόφημα 30 λεπτά πριν κοιμηθούν

2 Ιουλίου 2025
Δικαστήριο δικη

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών καταδικάστηκε ένας γιατρός για τον θάνατο 13χρονης σε νοσοκομείο της Λάρισας το 2019

2 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

«Δεν του έδιναν λεφτά και τους έσφαξε» – Είχε ψυχιατρικά προβλήματα ο 37χρονος που μαχαίρωσε την οικογένεια του

2 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία στη Ρόδο: Ραγδαίες εξελίξεις, ομολόγησαν ένας Ελληνας και ένας Αλβανός

sierafm by sierafm
4 Δεκεμβρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρόδο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τα δύο άτομα που κρατούνταν και ανακρίνονταν όλη τη νύχτα στο ΑΤ Ρόδου ομολόγησαν.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες παραδέχονται ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε αλλά ο ένας ρίχνει στον άλλον το έγκλημα.

Πρόκειται για έναν 21χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονη Αλβανό.

Το αίτια του εγκλήματος πιθανότατα είναι σεξουαλικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξε μια ένταση όταν η 21χρονη αντέδρασε στις επιθυμίες των δύο ανδρών.

Τότε, οι δύο άνδρες χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι και νομίζοντας ότι ήταν νεκρή την πέταξαν στη βράχια για να πέσει στη θάλασσα από μεγάλο ύψος. Οπως έδειξε η νεκροτομή η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν βρέθηκε στο νερό και ουσιατικά πνίγηκε στη θάλασσα.

Το έγκλημα σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες έγινε στο εξοχικό σπίτι του ενός από τους δράστες στην περιοχή της Λίνδου. Οταν θεώρησαν ότι η κοπέλα είναι νεκρή την μετέφεραν με αγροτικό όχημα στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου και την πέταξαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων σε μέρος της παραλίας όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από την ξηρά.

Στο ίδιο σημείο πέταξαν επίσης ότι άνηκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.

Οι αστυνομικές αρχές και το Λιμενικό Ρόδου κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της φοιτήτριας που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, έχοντας στα χέρια τους οπτικό υλικό από τουλάχιστον δύο σημεία που πέρασε η νεαρή.

Οπως μεταδίδει η Ροδιακή, το βίντεο έφτασε στα χέρια των αρχών το βράδυ της Κυριακής και σε αυτό φαίνεται καθαρά η φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο, που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης, να βρίσκονται μέσα σε αυτοκίνητο.

Μάλιστα, οι αρχές είχαν στα χέρια τους λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, κάτι που διευκόλυνε περαιτέρω το έργο τους.

Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 21χρονης οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει συμβεί.

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές», είπε η μητέρα της.

Σχετικά με το εάν διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: «Είχε πολλές φίλες κατά διαστήματα, για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Ερωτηθείσα εάν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά: «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

«Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί, τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου.΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», λέει.

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται από χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μην μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

«Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πηγή:iefimerida.gr
Tags: Αστυνομία
Previous Post

Τι πληρώνουμε στην Ελλάδα για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας

Next Post

ΕΛ.ΑΣ: Βήμα βήμα όσα πρέπει να κάνετε στο ΑΤΜ για να μην σας κλέψουν τα χρήματα, το PIN ή την κάρτα

Next Post
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΜ

ΕΛ.ΑΣ: Βήμα βήμα όσα πρέπει να κάνετε στο ΑΤΜ για να μην σας κλέψουν τα χρήματα, το PIN ή την κάρτα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: «Το ενεργειακό κόστος, αφόρητο βάρος για την κοινωνία και ανταγωνιστικό μειονέκτημα για την οικονομία»
  • Αυτοψίες για τη μελέτη αποκατάστασης της γέφυρας Σερβίων
  • Κοζάνη: Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια- Τα στοιχεία του ΕΛΓΑ για τις ζημιές
  • Βόιο: Συναγερμός για πυρκαγιά μεταξύ Σισανίου και Πελεκάνου
  • ΔΕΥΑΒ: Αρρυθμία και προσωρινή διακοπή στην υδροδότηση της Σιάτιστας λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr