Το Final Four εφήβων 2026 ήταν μια πραγματική γιορτή έτσι όπως πρέπει να είναι κάθε αθλητική διοργάνωση
Αμανατίδης: Προχωρά η Σχολή Πέτρας στον Πεντάλοφο
Μαθητές φύτεψαν και «υιοθέτησαν» δέντρα στη Σιάτιστα – Ένα ζωντανό μάθημα αγάπης για τη φύση
ΔΕΥΑΒ, Κληροδοτήματα, Αγροβόιο, Γαλατινή και ΕΚΑΒ στη συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δήμου Βοΐου. Βίντεο
Βόιο: Η αναφορά σε αυτιστική συμπεριφορά της αντιπολίτευσης και η αντίδραση του Κώστα Ζήκου. Βίντεο
Το Φορτηγό της Ποίησης Junior στην Κοζάνη
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Παρέμβασης για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Ενημερωτική δράση της ΔΙΑΔΥΜΑ για εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ανακύκλωσης
ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: Παροχή δωρεάν συμβουλευτικών υπηρεσιών στα μέλη του
Ορκωμοσία πέντε Δημοτικών Αστυνομικών στον Δήμο Γρεβενών
Προβληματισμοί, συμμετοχή και προτασεις στην εκδήλωση της Κίνησης με θέμα “Φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός στην Κοζάνη της Μετάβασης, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης για το έργο οδικής σύνδεσης «Βελτίωση οδού Κερασιά-Μηλιά»

Δώστε χαρά και ελπίδα στα παιδιά μας. Μια από τις αρχές του σωματείου μας…

Δεν ήταν η νίκη και η καλή εμφάνιση της ομάδας μας μόνο, που όμορφηναν τη μέρα μας την Κυριακή.

Η χαρά που πήραν όλοι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, βλέποντας 21 παιδάκια στο ημίχρονο…να πετάνε στα σύννεφα από τη χαρά, εκτελώντας πέναλτι με αντίπαλο τον τερματοφύλακα της ΑΕΠ ήταν απίστευτα μεγάλη.

Μια όμορφη εκδήλωση, με επίκεντρο τα παιδιά μας, να μπορέσουν να νιώσουν ποια είναι τελικά η ομορφιά του αληθινού ποδοσφαίρου.

Κυρίαρχο στοιχείο στις αρχές που χαρακτηρίζει την προσπάθεια του Σωματείου μας και που τονίστηκε από την πρώτη στιγμή, είναι η προσέλκυση των παιδιών όλης της περιιφέρειας στον αθλητισμό.

Κατι που ιδιαίτερα στις δύσκολες, από όλες τις πλευρές, εποχές που περνάμε αποκτά τεράστια αξία.

Ήρθαν τα παιδάκια με τους γονείς τους σε ενα καθαρό και υγιές περιβάλλον, δοκίμασαν τις ικανότητες τους διασκεδάζοντας, απόλαυσαν ένα ωραίο ποδοσφαιρικό αγώνα και σίγουρα σε τέτοιο ποδόσφαιρο όλοι θα θέλουν να συμμετάσχουν.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, θα προσπαθεί με πολλές εκδηλώσεις να δίνει χαρά στα παιδιά και ποιος ξέρει, ίσως να τους ανοίξει την πόρτα και για ένα ποδοσφαιρικό μέλλον δίνοντας τους αμέτρητες ευκαιρίες.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *