• Latest
Οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Κοζάνης για το σχολικό έτος 2023-2024

Εγγραφές και ανανεώσεις εγγραφών στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Κοζάνης  για το σχολικό έτος 2024-2025

27 Ιουνίου 2024
Συμμετοχή του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου στο Θερινό Καλλιτεχνικό Σχολείο Βοΐου

Συμμετοχή του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου στο Θερινό Καλλιτεχνικό Σχολείο Βοΐου

8 Αυγούστου 2025

Στο επίκεντρο του ορεινού τουρισμού τον Δεκαπενταύγουστο η Σιάτιστα – Έθιμα, Αρχιτεκτονική και πλούσια φύση

8 Αυγούστου 2025
«Ευχαριστήρια επιστολή» του Γυμνασίου Σιάτιστας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διεθνές δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό για τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων σε συνεργασία με το UFT Βουλγαρίας

8 Αυγούστου 2025
Π. Κουκουλόπουλος: «Πληθωρισμός με την υπογραφή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

Π. Κουκουλόπουλος: «Πληθωρισμός με την υπογραφή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

8 Αυγούστου 2025
Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

8 Αυγούστου 2025
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Σερβίων: Υπογραφή σύμβασης για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Τρανοβάλτου

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη

8 Αυγούστου 2025
Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

8 Αυγούστου 2025
Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στο Ύψωμα Αννίτσα, η Ετήσια Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Κυριακή 10 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Σάββατο 09 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Φτωχότερη η οικογένεια του Σπάρτακου. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

8 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 9 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγγραφές και ανανεώσεις εγγραφών στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Κοζάνης  για το σχολικό έτος 2024-2025

sierafm by sierafm
27 Ιουνίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Κοζάνης για το σχολικό έτος 2023-2024
0
SHARES
18
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 Το Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Κοζάνης σας ενημερώνει πως οι εγγραφές και οι ανανεώσεις εγγραφών στις τάξεις του Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2024-2025 ξεκίνησαν. Από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κοζάνης, θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι αιτήσεις για το Εσπερινό Γενικό Λύκειο υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική εγγραφή και στο σχολείο μας, Ανδρέα Κάλβου 1 στην Περιοχή Πανόραμα Κοζάνης (συστεγαζόμαστε με το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης), τις απογευματινές ώρες από τις 17:30-19:30 έως και την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2024 με τη βοήθεια εκπαιδευτικού. Παράλληλα με τις ηλεκτρονικές εγγραφές για το Λύκειο συνεχίζονται οι εγγραφές για όλες τις τάξεις του Εσπερινού Γυμνασίου. Πληροφορίες στο τηλ. 2461023622 κατά τις απογευματινές ώρες λειτουργίας του σχολείου και στην επίσημη ιστοσελίδα μας  https://blogs.sch.gr/gymekoz/.

Το Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Κοζάνης είναι το μοναδικό στο Νομό Κοζάνης και ιδρύθηκε με σκοπό να δώσει ίσες ευκαιρίες παροχής εκπαίδευσης και ολοκλήρωσης σπουδών σε ενήλικες κάθε ηλικίας ή ανήλικους εργαζόμενους που δεν ολοκλήρωσαν για οποιονδήποτε λόγο τη βασική εκπαίδευση και να αποκτήσουν Απολυτήριο Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου.

Επιπλέον οι απόφοιτοι του Εσπερινού Γενικού Λυκείου μπορούν εφόσον το επιθυμούν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο με την ευνοϊκή ρύθμιση για τα Εσπερινά Λύκεια της ποσόστωσης 1% επί των θέσεων όλων των σχολών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας. Στο Εσπερινό Λύκειο Κοζάνης λειτουργούν όλες οι ομάδες προσανατολισμού τόσο στη Β΄ Λυκείου, όσο και στην Γ΄ τάξη του Λυκείου. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης από κάθε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Δικαίωμα εγγραφής στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο έχουν:

  • Ενήλικοι μαθητές/τριες με απολυτήριο Σ.Δ.Ε. (Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας) ή απολυτήριο Γυμνασίου.
  • Ενήλικοι μαθητές/τριες που στο παρελθόν για οποιονδήποτε λόγο είχαν διακόψει τη φοίτησή τους από Γενικό λύκειο, ΤΕΕ, ΤΕΛ, ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ.
  • Ενήλικοι μαθητές/τριες απόφοιτοι σχολών μαθητείας ΟΕΑΔ , άνεργοι καθώς και μητέρες ανήλικων τέκνων με αποκλειστική οικιακή απασχόληση κ.α.
  • Ανήλικοι μαθητές/τριες, εφόσον αποδεδειγμένα εργάζονται (βεβαίωση εργασίας) ή απασχολούνται στην οικογενειακή επιχείρηση (με υπεύθυνη δήλωση γονέα).

Δικαίωμα εγγραφής στο Εσπερινό Γυμνάσιο έχουν:

α) Ενήλικοι μαθητές, ημεδαποί και αλλοδαποί χωρίς κανένα δικαιολογητικό εργασίας και

β) Ανήλικοι μαθητές που εργάζονται (βεβαίωση εργασίας) ή απασχολούνται στην οικογενειακή επιχείρηση (με υπεύθυνη δήλωση γονέα).

Το Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Κοζάνης σας περιμένει να εγγραφείτε για να εκπληρώσετε την επιθυμία απόκτησης γνώσεων, είτε με την ολοκλήρωση των υποχρεωτικών σπουδών (Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο), είτε με την συνέχιση των σπουδών σας σε ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες (Πανεπιστήμιο), είτε ακόμη με την απόκτηση τυπικών – κατά κύριο λόγο – ή ουσιαστικών εκπαιδευτικών προσόντων, απαραίτητων για τη βελτίωση ή την εξασφάλιση της ήδη υφιστάμενης εργασιακής σας κατάστασης. Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου είναι από τις 17:00 έως 20:45  με πέντε διδακτικές ώρες σε πλήρη ανάπτυξη του ωρολογίου προγράμματος.

 

Ο Διευθυντής

Τσιτούρας Γεώργιος

Tags: ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΚοζάνη
Previous Post

Εγκαίνια τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 για την Έκθεση Ζωγραφικής “Σουρεαλιστικές Συνθέσεις” της Γιώτας Κουτσώνα

Next Post

Αυτοψία κλιμακίου Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος στο Λιγνιτωρυχείο της ΛΑΡΚΟ στα Σέρβια

Next Post

Αυτοψία κλιμακίου Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος στο Λιγνιτωρυχείο της ΛΑΡΚΟ στα Σέρβια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Συμμετοχή του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου στο Θερινό Καλλιτεχνικό Σχολείο Βοΐου
  • Στο επίκεντρο του ορεινού τουρισμού τον Δεκαπενταύγουστο η Σιάτιστα – Έθιμα, Αρχιτεκτονική και πλούσια φύση
  • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διεθνές δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό για τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων σε συνεργασία με το UFT Βουλγαρίας
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Πληθωρισμός με την υπογραφή του καθεστώτος Μητσοτάκη»
  • Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr