• Latest
Γλυκά Νερά, εγκλημα

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα ερωτήματα, τα σενάρια, ο σύζυγος και οι έρευνες για DNA

23 Μαΐου 2021
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ

6 Ιουνίου 2025
εξετασεις, σχολειο

Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες

6 Ιουνίου 2025
βαπτιση

Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά

6 Ιουνίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Γυμνή 40χρονη γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανελλαδικές: Μαθητής εξεταζόταν την ώρα που σκοτωνόταν ο πατέρας του

6 Ιουνίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Γιώργου Πουλιόπουλου

6 Ιουνίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Ο τιμωρητικός χαρακτήρας του νέου Κ.Ο.Κ. δεν θα οδηγήσει στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας

6 Ιουνίου 2025
Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

6 Ιουνίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Ψήφισμα της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

6 Ιουνίου 2025
Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

6 Ιουνίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες

Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας. Φωτογραφίες

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα ερωτήματα, τα σενάρια, ο σύζυγος και οι έρευνες για DNA

sierafm by sierafm
23 Μαΐου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Γλυκά Νερά, εγκλημα
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ενα βίντεο ύποπτου οχήματος, ένα σκίτσο του ενός εκ των δραστών αλλά και οι συνεχιζόμενες έρευνες για το DNA στο σπίτι στα Γλυκά Νερά συνθέτουν το παζλ της αναζήτησης των αρχών για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν σκίτσο του κοντού δολοφόνου μέσω τω περιγραφών του 30χρονου συζύγου της Καρολάιν ο οποίος έχει πει ότι η εικόνα πλησιάζει πάρα πολύ σε αυτό που μπορούσε να δει όντας δεμένος και έχοντας μία μικρή ορατότητα από το ένα μάτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτή η περιγραφή έχει μικρύνει τη λίστα των υπόπτων σε 30 με 35 άτομα από τα 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που έψαχναν. Υπάρχουν επίσης αρκετά ορφανά δείγματα DNA στη μοιραία σοφίτα τα οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με την τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Καλλιακμάνης: Τα σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ -Κλειδί το DNA στο σπίτι

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο» τόνισε ότι η υπόθεση έχει πολλά ερωτήματα. Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο ύπαρξης σκίτσου για έναν από τους δράστες, ήταν σαφής: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος. Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία» σημείωσε.

Σχετικά με το τι έγινε μέσα στο σπίτι, είπε: «Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί» πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε, ότι μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, αυτός σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει δίπλα στην γυναίκα του, ενώ μετά πήρε αγκαλιά το μωρό του.
Ενοχλημένος ο 32χρονος σύζυγος για τα σενάρια που ακούγονται

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος πιλότος δηλώνει πως «κάθε ημέρα είναι και πιο δύσκολη», ενώ δεν κρύβει την ενόχλησή του για τα σενάρια που διακινούνται, όπως είπε σε δύο παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν θέλησε να βάλει ένα τέλος στις φήμες και τα σενάρια, που τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν, για το τι συνέβη μέσα στο σπίτι τους στην οδό Παναγούλη σε επικοινωνία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη (Alpha), μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη».

Επίσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο 32χρονος αναρωτιέται γιατί να εμπλέκονται οι επισκέψεις αυτές με την επιχείρηση εξιχνίασης της δολοφονίας της. «Για την ψυχολόγο που βλέπαμε με τη γυναίκα μου μετά τον τοκετό, είναι πραγματικά απορίας άξιο το ποιος θεώρησε ότι μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα της ληστείας. Η ψυχολόγος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έρευνα. Όταν κληθεί κάποια στιγμή όμως, θα είναι από την πίεση των μίντια και απλά θα καθυστερήσει την έρευνα χωρίς λόγο», είπε στον ΑΝΤ1 ο 32χρονος.

Ενώ συμπλήρωσε ο 32χρονος: «Προσωπικά μακάρι να καταθέσει γρήγορα η ψυχολόγος, γιατί με έχει κουράσει να βγαίνει οτιδήποτε άσχετο με την υπόθεση σαν είδηση και ο καθένας να κάνει εικασίες χωρίς επαφή με την πραγματικότητα . Έχω σοβαρότερα πράγματα να με στεναχωρούν αυτή τη στιγμή από ό,τι γράφεται. Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναικά μου χωρίς ταυτόχρονα να στεναχωρεί την κόρη μου. Κάθε μέρα είναι πολύ δύσκολη».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το κλειδί της υπόθεσης πιθανότατα να κρύβεται στην οδό Διαδόχου Παύλου, κοντά στο σημείο της μεζονέτας όπου οι ληστές σκόρπισαν το θάνατο. Όπως αποκαλύπτει το ντοκουμέντο κάμερας ασφαλείας που εξασφάλισε το «Τούνελ», ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου. Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, βλέπουμε το ίδιο αυτοκίνητο να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.
Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΕΓΚΛΗΜΑ
Previous Post

Eurovision 2021: Απόψε ο τελικός με Stefania, Τσαγκρινού και… Παπαρίζου

Next Post

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Next Post
ΣΥΛΛΗΨΗ

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ
  • Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια
  • Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες
  • Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά
  • Γυμνή 40χρονη γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr