Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο δευτερεύον Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο «Πτολεμαΐδα – Ανατολικό – Πύργοι – όρια Π.Ε. Φλώρινας»
Η Κοζάνη άνοιξε τον κύκλο των Ενημερωτικών Συναντήσεων της ΕΥΔΑΜ για το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021–2027
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.
Εκκίνηση της υλοποίησης των τριών εμβληματικών έργων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: Τεχνολογικό Πάρκο, Πράσινο Data Center και ενεργειακές αναβαθμίσεις υποδομών
Εκδήλωση μνήμης και τιμής για την αείμνηστη  Γεωλόγο – ερευνήτρια Δρ. Άννα Ράσσιου
Eνημερωτική Εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης
Δήμος Γρεβενών: Την Μ. Πέμπτη η διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς.
Κ. Κόλλιας: Ο προϋπολογισμός αποδεικνύει την ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας
Βόιο: Ποιος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Οικονομικών
Γαλατινή: Εργασίες στο δημοτικό στάδιο. Φωτογραφίες
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται βροχές και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Βροχες και καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες μέρες, Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Βροχες και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις

Προβλέπονται:

1. Σήμερα Δευτέρα (03-06-2019) στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τα βορειοτέρα τμήματα της Θεσσαλίας. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα, εκτός από τη Μακεδονία.

2. Αύριο Τρίτη (04-06-2019) και την τέταρτη (05-06-2019) στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ήπειρο, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, και πιθανώς πρόσκαιρα τη στερεά και την Πελοπόννησο, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

3. Συμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και την πέμπτη (06-06-2019) στα κεντρικά και κυρίως Βόρεια τμήματα της χώρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της εμυ (www.emy.gr).

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *