Έπειτα από διακοπή του δικαστηρίου, όπου δικαζόταν άλλες δύο υποθέσεις, η υπόθεση της επίθεσης με τσεκούρι στη Δ.Ο.Υ Κοζάνης, αναβλήθηκε για τις 10 Οκτωβρίου2025, όπως αποφάσισε η έδρα του δικαστηρίου.
Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν τα θύματα, συγγενείς και εργαζόμενοι της Δ.Ο.Υ Κοζάνης, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των θυμάτων.
Ο 51χρονος δράστης της επίθεσης, φάνηκε ψύχραιμος κατά την εκφώνηση της νέας δικασίμου , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες , αυτή τη στιγμή είναι φοιτητής σε πανεπιστήμιο του Κιλκίς στη Σχολή Δημιουργικού Σχεδιασμού Ένδυσης.
Οι καλύτεροι λιανοπωλητές ενδυμάτων
Αξίζει να σημειωθεί ότι συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου είναι η κ. Παρασκευή Σαββίδου όπως ορίστηκε αυτεπάγγελτα από το κράτος.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης για την περαιτέρω μεταγωγή του στις φυλακές της Λάρισας.
KOZANILIFE.GR