• Latest

Επίσκεψη της  Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστης Κρυσταλλίδου στο Κυνοκομείο του Δήμου Εορδαίας

26 Απριλίου 2022
Μπλόκο αγροτών στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα

Μπλόκο κόμβου Φιλώτα Δ. Αμυνταίου: Συνέλευση την Τρίτη 9/12 στις 18:00 στο μπλόκο για κλιμάκωση του αγώνα!

9 Δεκεμβρίου 2025
Εκλογές ΕΜΔΥΔΑΣ: Ανακοίνωση από το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Ψηφίσματα στο 21ο συνέδριο της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ για λιγνιτικές μονάδες και καύση απορριμμάτων

9 Δεκεμβρίου 2025
Το Τρενάκι του Αϊ-Βασίλη στη Γαλατινή. Βίντεο

Το Τρενάκι του Αϊ-Βασίλη στη Γαλατινή. Βίντεο

8 Δεκεμβρίου 2025
Το Τσοτύλι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το Τσοτύλι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

8 Δεκεμβρίου 2025
ΚΤΕΛ

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κοζάνης λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων

8 Δεκεμβρίου 2025
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Αγρότες Δυτικής Μακεδονίας: Παραμένουν στο μπλόκο Σιάτιστας με 700 τρακτέρ

8 Δεκεμβρίου 2025
Υπογραφή Σύμβασης του έργου: «Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Κοζάνης – Αιανής»

3η Συνεδρίαση της Επιτροπή Ένταξης και Απένταξης Έργων ΕΑΠ Δυτικής Μακεδονίας

8 Δεκεμβρίου 2025
ΑΔΕΔΥ

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κοζάνης στο πλευρό των αγροτών

8 Δεκεμβρίου 2025
Με κέφι και χαμόγελα ο Δήμος Βοΐου μπήκε και επίσημα στην εορταστική περίοδο

Με κέφι και χαμόγελα ο Δήμος Βοΐου μπήκε και επίσημα στην εορταστική περίοδο

8 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Οι κάτοχοι αναπηρικών οχημάτων να αντιμετωπίζονται με δικαιοσύνη και οικονομική στήριξη

8 Δεκεμβρίου 2025
Καστοριά: Μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ.

Καστοριά: Μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ.

8 Δεκεμβρίου 2025
Πρέσπες: Πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του Υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη

Πρέσπες: Πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του Υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη

8 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη της  Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστης Κρυσταλλίδου στο Κυνοκομείο του Δήμου Εορδαίας

sierafm by sierafm
26 Απριλίου 2022
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την Τρίτη 26 Απριλίου η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου επισκέφτηκε το Κυνοκομείο του Δήμου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα και συναντήθηκε με εργαζόμενους και εθελοντές.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων Δημήτρης Τσεχελίδης παρουσίασε το έργο του Δήμου Εορδαίας που αποσκοπεί στην  ορθή διαχείριση, την ευζωία των ζώων και την ασφάλεια των πολιτών.

Η κ. Κρυσταλλίδου σημείωσε ότι αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή, καθώς ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς με τους συνεργάτες του με στοχευμένες ενέργειες και πολύμορφες δράσεις συμβάλλουν τα μέγιστα στην ορθή αντιμετώπιση του ζητήματος της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.

Με ιδιαίτερη χαρά παρατήρησε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Κυνοκομείο και τις αξιοσημείωτες αλλαγές που έχουν συντελεστεί εκεί, οι οποίες οφείλονται μεταξύ άλλων στην στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση στην Αυτοδιοίκηση.

Για τη Νέα Δημοκρατία, την κυβέρνηση και προσωπικά για τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης για τη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου που θα εξασφάλιζε την προστασία και την ευζωία των ζώων συντροφιάς αποτέλεσε προτεραιότητα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η δέσμευση υλοποιήθηκε με την ψήφιση του νόμου «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα “Άργος” του Υπουργείου Εσωτερικών». Ένας νόμος πρωτοποριακός για τη χώρα μας, προϊόν της βούλησης της κυβέρνησης σε συνδυασμό με τα πορίσματα της εξαντλητικής διαβούλευσης με φορείς. Με τον συγκεκριμένο νόμο δημιουργήθηκε ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για την προστασία των ζώων συντροφιάς, θεμελιώθηκαν οι πέντε διεθνώς αναγνωρισμένες ελευθερίες των ζώων.

Με την απαραίτητη χρηματοδότηση μέσω των προγραμμάτων «Φιλόδημος II» και «Άργος» εξασφαλίζονται οι υλικοί όροι για την πραγμάτωση του νέου αυτού θεσμικού πλαισίου.

Μεταξύ άλλων δόθηκαν 40 εκατομμύρια Ευρώ στους Δήμους της χώρας για την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών και ενίσχυση 5 εκατομμυρίων Ευρώ για την υλοποίηση ειδικού μαζικού προγράμματος στειρώσεων.

Σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα για το Εθνικό Μητρώο ζώων συντροφιάς, συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής πανελλήνιας πλατφόρμας για την υιοθεσία αδέσποτων.

Ο ρόλος των φιλοζωικών οργανώσεων και των εθελοντών αναβαθμίστηκε, οι αρμοδιότητες των εμπλεκόμενων φορέων ορίζονται με σαφήνεια, με τη γενναία χρηματοδότηση δημιουργούνται σημαντικές υποδομές και αυστηροποιήθηκαν οι ποινές για την κακοποίηση των ζώων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με προγράμματα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών θα μας φέρουν σταδιακά πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Κανένα ζώο αδέσποτο – Κανένα ζώο κακοποιημένο».

Tags: ΕΟΡΔΑΙΑ
Previous Post

Ο Δήμος Κοζάνης φωτίζει μπλε την Κοβεντάρειο  Δημοτική Βιβλιοθήκη για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Next Post

Δήμος Κοζάνης: Με όχημα το ΣΔΙΤ μετασχηματίζουμε την Κοζάνη σε ένα ισχυρό αστικό περιφερειακό κέντρο (βίντεο)

Next Post
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δήμος Κοζάνης: Με όχημα το ΣΔΙΤ μετασχηματίζουμε την Κοζάνη σε ένα ισχυρό αστικό περιφερειακό κέντρο (βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Μπλόκο κόμβου Φιλώτα Δ. Αμυνταίου: Συνέλευση την Τρίτη 9/12 στις 18:00 στο μπλόκο για κλιμάκωση του αγώνα!
  • Ψηφίσματα στο 21ο συνέδριο της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ για λιγνιτικές μονάδες και καύση απορριμμάτων
  • Το Τρενάκι του Αϊ-Βασίλη στη Γαλατινή. Βίντεο
  • Το Τσοτύλι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
  • Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κοζάνης λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr