• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας για την άμεση εξιχνίαση τεσσάρων  υποθέσεων

21 Ιουνίου 2022
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Η συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Βοΐου. Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025

26 Ιουνίου 2025
ΕΠΑΛ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

ΕΠΑΛ Σιάτιστας: 18.940 μόρια η Μπούρτσου Άννα- Αγγελική. Συγχαρητήρια από τη διεύθυνση

26 Ιουνίου 2025
Εκδόσεις της Ι. Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης σε ηλεκτρονική μορφή

Βιβλιόραμα Αναστάσιου Ζ. Μπέλλου Απάνθισμα δρώμενων εκκλησιαστικών εις την Ιεράν Μητρόπολιν Σερβίων και Κοζάνης

26 Ιουνίου 2025
Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

26 Ιουνίου 2025
Το Φροντιστήριο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ανακοινώνει τους βαθμούς των μαθητών του με την υψηλότερη βαθμολογία. Συγχαρητήρια!!

Το Φροντιστήριο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ανακοινώνει τους βαθμούς των μαθητών του με την υψηλότερη βαθμολογία. Συγχαρητήρια!!

26 Ιουνίου 2025
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΤΑ

Το φροντιστήριο Μ.Ε. «Κουκουλιάτα Θεοδώρα», Συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριές του για τις υψηλές επιδόσεις

26 Ιουνίου 2025
To Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» χαιρετίζει τη συμμετοχή του λαού

To Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» χαιρετίζει τη συμμετοχή του λαού

26 Ιουνίου 2025
Φεστιβάλ STRANAFEST: 4 και 5 Ιουλίου στο φράγμα Περδίκκα

Φεστιβάλ STRANAFEST: 4 και 5 Ιουλίου στο φράγμα Περδίκκα

26 Ιουνίου 2025
ΠΡΟΟΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Οι κορυφαίοι βαθμοί από το φροντιστήριο Μ.Ε. “Πρόοδος”

26 Ιουνίου 2025
Νεκρή αρκούδα εντοπίστηκε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς

Νεκρή αρκούδα εντοπίστηκε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς

26 Ιουνίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Δέκα ερωτήματα από τον Π. Κουκουλόπουλο στη Βουλή για το έργο «Πολιτιστική Εγνατία Οδός» του Ταμείου Ανάκαμψης

26 Ιουνίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Η 10η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων τη Δευτέρα 30 Ιουνίου

26 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας για την άμεση εξιχνίαση τεσσάρων  υποθέσεων

sierafm by sierafm
21 Ιουνίου 2022
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας για την άμεση εξιχνίαση τεσσάρων  υποθέσεων σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα:                          

Στην πρώτη  περίπτωση  την 14-06-2022 και περί ώρα 09:20, προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας ηλικιωμένη  και κατέθεσε ενόρκως για εις βάρος της περίπτωση κλοπής, με την μέθοδο του εναγκαλισμού, η οποία έλαβε χώρα την 12-06-2022 και περί ώρα 10:30, στην Δ.Ε. Εμπορίου Εορδαίας.                                                                                

Ανωτέρω τόπο και χρόνο, παθούσα, κατά την επιστροφή της από Ι.Ν. της περιοχής, προσεγγίστηκε από άγνωστη σε αυτή γυναίκα η οποία αποβιβάστηκε από μαύρο όχημα στο οποίο επέβαιναν άρρεν οδηγός και έτερη συνεπιβάτης α.λ.σ. Με την πρόφαση ότι είναι οικείο πρόσωπο της παθούσας, η άγνωστη δράστιδα αγκάλιασε την παθούσα και κατάφερε να της αφαιρέσει από τον λαιμό ένα (1) χρυσό σταυρό συνολικής χρηματικής αξίας εκατόν πενήντα (150) ευρώ.                                                                                                    

Στα πλαίσια διενεργηθείσας προανάκρισης, και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση μαρτυριών, αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα η δράστιδα της κλοπής και ο  ο οδηγός ανωτέρω οχήματος διαφυγής  όπου  και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρους τους. Στην δεύτερη  περίπτωση την 14-06-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες, τρία (3) άτομα, έχοντας οι δύο από τους τρεις καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισήλθαν σε σταβλική εγκατάσταση, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου δυο (2) αλλοδαποί παρείχαν καθημερινά υπηρεσίες ως βοσκοί  διαμένοντας ταυτόχρονα στην σταβλική εγκατάσταση και με την απειλή όπλων και συγκεκριμένα με την απειλή ενός (1) πυροβόλου όπλου και μίας (1) δίκαννης κυνηγετικής καραμπίνας και αφού τους χτύπησαν με γροθιές και λακτίσματα, αφαίρεσαν από την κατοχή τους δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα Ευρώ (250,00€) συνολικά, ενώ στη συνέχεια τους ανάγκασαν να επιβιβαστούν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους μετέφεραν σε περιοχή της Πέλλας, όπου τους εγκατέλειψαν. Δράστες συνελήφθησαν  και με  την  σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία  οδηγηθήκαν αρμοδίως ενώ αναζητείται ο τρίτος δράστης.                              

Στην τρίτη περίπτωση την  15-06-2022 και κατά τις ώρες 14:00 έως 19:00, άγνωστοι δράστες αφού ιδιοποιηθήκαν παράνομα  κάρτες αναλήψεως  τραπεζών, από τους νόμιμους κατόχους τους, προέβηκαν σε αγορές συνολικού ποσού οκτακοσίων τριάντα έξι ευρώ και είκοσι έξι λεπτών (836,26)€. Από ενδελεχή έρευνα της υπόθεσης δράστες συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας και οδηγήθηκαν αρμοδίως με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία.                                                          

Τέλος στην τέταρτη περίπτωση την 16-06-2022 και περί ώρα 21.30 προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας ανήλικη αλλοδαπή και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αλλοδαπού, για παράβαση του άρθρου 337 Π.Κ. «Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας», πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα α) απογευματινές ώρες της 14-06-2022 και β) την 21:00 ώρα της 16-06-2022 στο παλαιό πάρκο Πτολεμαΐδας.                                                 

Δράστης συνελήφθη και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε αρμοδίως.                                                                                                                                                         Τα γεγονότα  καταδεικνύουν ότι μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα η συγκεκριμένη υπηρεσια έδρασε με σοβαρότητα και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, έτσι ώστε να εντοπίσει και να οδηγήσει τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης. Και στις τέσσερις υποθέσεις όλο το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας ενήργησε με προσήλωση και μεθοδικότητα, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει στελεχιακό δυναμικό με άριστη κατάρτιση στον τομέα της εξιχνίασης σοβαρών εγκλημάτων.

Η εκπροσώπηση τέτοιων συναδέλφων είναι τιμή μας!!!

Tags: Αστυνομία
Previous Post

Δήμος Καστοριάς: Το Σπήλαιο του Δράκου θα παραμείνει κλειστό και τις προσεχείς ημέρες

Next Post

Γιώργος Αμανατίδης: Συνάντηση στο Βελβεντό

Next Post
Αμανατίδης

Γιώργος Αμανατίδης: Συνάντηση στο Βελβεντό

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Η συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Βοΐου. Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025
  • ΕΠΑΛ Σιάτιστας: 18.940 μόρια η Μπούρτσου Άννα- Αγγελική. Συγχαρητήρια από τη διεύθυνση
  • Βιβλιόραμα Αναστάσιου Ζ. Μπέλλου Απάνθισμα δρώμενων εκκλησιαστικών εις την Ιεράν Μητρόπολιν Σερβίων και Κοζάνης
  • Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας
  • Το Φροντιστήριο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ανακοινώνει τους βαθμούς των μαθητών του με την υψηλότερη βαθμολογία. Συγχαρητήρια!!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr