• Latest
Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή

Η ΑΡιστερή ΣΥμπόρευση για την Ανατροπή στην Δ. Μακεδονία (ΑΡ.ΣΥ) αποφάσισε την εκλογική της κάθοδο και τακτική στην περιφέρεια

27 Ιανουαρίου 2019
Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

8 Αυγούστου 2025
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Σερβίων: Υπογραφή σύμβασης για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Τρανοβάλτου

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη

8 Αυγούστου 2025
Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

8 Αυγούστου 2025
Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στο Ύψωμα Αννίτσα, η Ετήσια Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Κυριακή 10 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Σάββατο 09 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Φτωχότερη η οικογένεια του Σπάρτακου. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

8 Αυγούστου 2025
ηλικιωμένοι

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο – Το φαινόμενο της «ραγισμένης καρδιάς» ισχύει και εξηγείται επιστημονικά

8 Αυγούστου 2025
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Στιγμές τρόμου για 21χρονη φοιτήτρια: Την ξυλοκόπησε άγρια οδηγός ταξί

8 Αυγούστου 2025
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ασυνήθιστη υπόθεση revenge porn: Πρώην σύζυγος και πεθερά του έστειλαν ταχυδρομικώς «ακατάλληλες» φωτογραφίες του

8 Αυγούστου 2025
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Ζευγάρι άρπαξε τσάντα με 2.000 ευρώ από τουαλέτα καταστήματος

8 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΡιστερή ΣΥμπόρευση για την Ανατροπή στην Δ. Μακεδονία (ΑΡ.ΣΥ) αποφάσισε την εκλογική της κάθοδο και τακτική στην περιφέρεια

sierafm by sierafm
27 Ιανουαρίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ΑΡ.ΣΥ.

Η συνέλευση αυτή αποτέλεσε συνέχεια προηγούμενων συνελεύσεων αλλά και συσκέψεων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες τους τελευταίους δύο μήνες.

Η συζήτηση αλλά και οι αποφάσεις της συνέλευσης πάρθηκαν σε μια περίοδο που η λεγόμενη «Αυτοδιοίκηση» έχει μετατραπεί στο μακρύ χέρι του κεντρικού κράτους.

Τέσσερεις μήνες μετά την ψήφισή του ο «Κλεισθένης Ι» έρχεται να επιφέρει μία σειρά από σημαντικές θεσμικές αλλαγές που στοχεύουν στην «αποτελεσματικότερη και ταχύτερη» πρόσδεση δήμων και περιφερειών με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τους σχεδιασμούς τους.
Αποτελώντας συνέχεια, «εκσυγχρονισμό» και εμπέδωση όσων εφαρμόστηκαν με τον «Καποδίστρια» και τον «Καλλικράτη», οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις του Κλεισθένη Ι στοχεύουν στο βάθεμα του ρόλου των δήμων και περιφερειών ως μακρύ χέρι του κεντρικού κράτους και ως μηχανισμών επιβολής της αντιλαϊκής πολιτικής, της φορομπηξίας, των ιδιωτικοποιήσεων και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου και της καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Το τοπικό κράτος θωρακίζεται ώστε να είναι ακόμα πιο εχθρικό σε βάρος των εργαζομένων και ταυτόχρονα να αποτελεί ευνοϊκό πεδίο αναπαραγωγής του κεφαλαίου σε τοπικό πεδίο.
Ως ΑΡ.ΣΥ επιδιώκουμε να συμβάλουμε στη συγκρότηση ενός μαζικού κινήματος διεκδίκησης, αντίστασης, ρήξης και ανατροπής απέναντι σε κεντρικό και τοπικό κράτος και τις πολιτικές τους, αναδεικνύοντας τον ταξικό, αντιλαϊκό χαρακτήρα τους και το αντιδραστικό πλαίσιο, που έχει θεσμοθετηθεί εδώ και δεκαετίες σε πλήρη σύμπνοια με τις επιταγές της ΕΕ.
Σε αυτή τη κατεύθυνση οι εργαζόμενοι χρειάζεται να αντιτάξουν τη ταξική αγωνιστική τους ενότητα για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, να συμβάλλουν σε μια μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση στην Δ. Μακεδονία για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης-περιφέρειας-δήμων-Ε.Ε-κεφαλαίου για τη συγκρότηση ενός μετώπου ρήξης και ανατροπής σε όλη την Περιοχή.
Στις τοπικές εκλογές του Μαΐου πρέπει να αποδυναμωθούν οι παρατάξεις που θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο το δρόμο των άγριων καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων. Να αποδυναμωθούν οι παρατάξεις που στηρίζονται από (Καρυπίδη ΣΥΡΙΖΑ)-ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΚΙΝ.ΑΛ και οι διάφοροι «ανεξάρτητοι» παραμάγαζα διαφόρων συμφερόντων. Καμιά ανοχή στη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Ενάντια στους εθνικισμούς που διογκώνονται και στην Περιοχή μας με την Συμφωνία των Πρεσπών. Το δικό μας ΟΧΙ στην συμφωνία είναι από την σκοπιά της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της αντιιμπεριαλιστικής πάλης των λαών ενάντια στους σφαγείς τους και παράλληλα του σεβασμού του δικαιώματος των λαών στον αυτοπροσδιορισμό. Για αυτό είναι σε πλήρη αντίθεση με το όχι των εθνικιστών – πατριδοκάπηλων, της ακροδεξιάς που είναι το όχι του πολέμου, του μίσους, του φασισμού, που γίνεται από τις θέσεις του «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» που είναι ΝΑΙ στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ, την ελληνική άρχουσα τάξη.
Ως ΑΡιστερή ΣΥμπόρευση για την Ανατροπή και οι ανεξάρτητοι Αγωνιστές που στηρίζουμε την ΑΡΣΥ, προτάσσουμε ένα διαφορετικό πλαίσιο με γνώμονα τα σύγχρονα κοινωνικά και εργατικά δικαιώματα και την ικανοποίηση των αναγκών της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Δίνουμε τη μάχη με μια πρόταση μετωπικής πολιτικής συνεργασία όλων των μαχόμενων, αγωνιστικών, ταξικών, αντιιμπεριαλιστικών, αντιδιαχειριστικών, αντικαπιταλιστικών δυνάμεων στην περιφέρεια με το πολιτικό περιεχόμενο-πρόγραμμα που αποφασίστηκε στις συνελεύσεις μας και καλούμε τον κόσμο του αγώνα να συμπορευθεί μαζί μας.
Επικεφαλής της Αριστερής Συμπόρευσης για την Ανατροπή σε αυτή την εκλογική μάχη αποφασίστηκε από την συνέλευση του σχήματος να είναι ο Πράσσος Στέφανος. Στη συνέλευση ακόμη εκλέχθηκε νέα γραμματεία της ΑΡ.Σ.Υ.

Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Δυτ. Μακεδονίας έχει ξεκινήσει. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν εκδηλώσεις παρουσίασης των θέσεων της ΑΡ.ΣΥ. αλλά και μονοθεματικών εκδηλώσεων που αφορούν την περιοχή μας. Η πολιτική διακήρυξη του σχήματος θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες.

Η γενική συνέλευση της ΑΡ.ΣΥ για την Ανατροπή 20-1- 2018

Tags: ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Previous Post

Πνευματικά δικαιώματα: Μήνυση ενάντια στις μεθοδεύσεις του GEA

Next Post

Έκοψαν την πίτα οι ορειβάτες της Σιάτιστας μέσα στο χιονισμένο τοπίο!! Φωτογραφίες..

Next Post

Έκοψαν την πίτα οι ορειβάτες της Σιάτιστας μέσα στο χιονισμένο τοπίο!! Φωτογραφίες..

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»
  • Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της
  • Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη
  • Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας
  • Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr