• Latest

Η ΔΗΜ.ΤΟ. Βοΐου απάντάει στο ΣΥΡΙΖΑ Βοΐου: «Μαθήματα ιστορίας από τους «θαυμαστές του Μαδούρο», ούτε θα δεχτούμε, ούτε θα ανεχθούμε»

8 Νοεμβρίου 2018
Δήμος Γρεβενών: Συντονισμός φορέων για ασφαλή χειμερινή περίοδο.

Δήμος Γρεβενών: Συντονισμός φορέων για ασφαλή χειμερινή περίοδο.

18 Νοεμβρίου 2025
μουσικο σχολειο σιατιστας

Σιάτιστα: Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο

18 Νοεμβρίου 2025
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Π. Ματιάκης (Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης): Τηρούμε το λόγο μας και εξασφαλίζουμε τη θέρμανση του Δρεπάνου.

18 Νοεμβρίου 2025
Σύσκεψη του ΥΜΑΘ με τους τρεις Περιφερειάρχες της Μακεδονίας και της Θράκης

Σύσκεψη του ΥΜΑΘ με τους τρεις Περιφερειάρχες της Μακεδονίας και της Θράκης

18 Νοεμβρίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για το θέμα της οικιακής θέρμανσης του Δρεπάνου  

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για το θέμα της οικιακής θέρμανσης του Δρεπάνου  

18 Νοεμβρίου 2025
ΑΛΑΤΙ

4 απλοί τρόποι για να μειώσετε το αλάτι και γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό

18 Νοεμβρίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

80χρονος έβαλε εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του γιου του!

18 Νοεμβρίου 2025
Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για την Ηλεκτρονική Απογραφή Δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business” 

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για την Ηλεκτρονική Απογραφή Δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business” 

18 Νοεμβρίου 2025
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025

Επιστροφή Ενοικίου: Αλλαγή στην ημερομηνία πληρωμής

18 Νοεμβρίου 2025
Κτηματολόγιο

Σπίτι μου 2: Ανακοινώθηκαν αλλαγές στα κριτήρια

18 Νοεμβρίου 2025
Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Στο «μικροσκόπιο» οι επικοινωνίες του ανιψιού – Τα ερωτήματα και το μυστήριο με το λευκό αυτοκίνητο

Εξελίξεις για το φονικό στη Φοινικούντα – To «ντου» σε επιχείρηση, η έρευνα στο σπίτι του ανιψιού και η νέα κατάθεση της φίλης

18 Νοεμβρίου 2025
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων:  «Ξαναχτίζοντας Εταιρείες, Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία»

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων: «Ξαναχτίζοντας Εταιρείες, Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία»

18 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η ΔΗΜ.ΤΟ. Βοΐου απάντάει στο ΣΥΡΙΖΑ Βοΐου: «Μαθήματα ιστορίας από τους «θαυμαστές του Μαδούρο», ούτε θα δεχτούμε, ούτε θα ανεχθούμε»

sierafm by sierafm
8 Νοεμβρίου 2018
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
20
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στις 4/11/2018, ημέρα μνήμης και εορτασμού της 106ου επετείου απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον τούρκικο ζυγό, την ώρα κατάθεσης στεφάνου στο ηρώο της πόλης από τον κυβερνητικό Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Μουμουλίδη, υπήρξε προφορική διαμαρτυρία παριστάμενου πολίτη για την «προδοτική» κατά την άποψή του στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το σκοπιανό ζήτημα και την υπογραφείσα «Συμφωνία των Πρεσπών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω Βουλευτής, μη σεβόμενος τη θέση του και την ιερότητα των στιγμών, έδωσε και συνέχεια, ερχόμενος σε άμεση αντιπαράθεση με τον διαμαρτυρόμενο πολίτη.

Να θυμίσουμε όμως σε όσους προσπαθούν σκόπιμα να ξεχάσουν, ότι μόλις πριν λίγα χρόνια, στην προηγούμενη αντιπολιτευτική περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ, ανάλογες καταστάσεις χαρακτηρίζονταν ως εύλογες αντιδράσεις του λαού και όσοι συμμετείχαν σε αυτές ήταν οι αγανακτισμένοι πολίτες της εποχής.

Ήταν εκείνοι που τότε χλεύαζαν ως εθνικιστικά κατάλοιπα τις παρελάσεις και ως διχαστικούς τους εορτασμούς μνήμης. Σήμερα όμως που εκείνοι είναι οι κυβερνήτες και η εξουσία, απαιτούν δίχως κριτική, το σεβασμό, την απόλυτη υπακοή και την τυφλή υποταγή όλων.

Έτσι, αντί να σιωπήσουν, η ανύπαρκτη -κατά τα άλλα- Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βοΐου, βρήκε την ευκαιρία να δείξει την παρουσία της, στοχοποιώντας τον διαμαρτυρόμενο νεαρό πολίτη της Σιάτιστας και την καταγωγή της οικογένειάς του.

Επιπρόσθετα δε, να προκαλεί τουλάχιστον θλιβερή εντύπωση η εμπλοκή ενός θεσμικού πολιτειακού παράγοντα, του Προέδρου της Ελληνικής Βουλής κ. Ν. Βούτση, που σε ρόλο απλού κομματικού εγκάθετου να δίνει την «ευλογία» του και την «γραμμή» στους ανιστόρητους συντρόφους του.

Ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΔΗΜ.Τ.Ο.) ΒΟΪΟΥ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δηλώνουμε ότι μαθήματα ιστορίας από τους «θαυμαστές του Μαδούρο», ούτε θα δεχτούμε, ούτε θα ανεχθούμε.

Η απουσία της οποιασδήποτε δημόσιας αναφοράς -από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βοΐου- στον ένδοξο Μακεδονικό Αγώνα και στους ήρωες εκείνης της απελευθερωτικής περιόδου, που πραγματικά μεγάλωσαν την Ελλάδα, καταδεικνύει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, πώς οι «εθνομηδενιστές» του ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούν και πορεύονται σήμερα για τα δίκαια της Μακεδονίας και κατ’ επέκταση της Ελλάδας μας.

Εξάλλου, η «Συμφωνία των Πρεσπών» που δημιουργεί τετελεσμένα, αναγνωρίζοντας στους γείτονες «μακεδονική εθνότητα και γλώσσα», προφανώς είναι εθνικά επιζήμια και δεν πρόκειται να κυρωθεί από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όποτε κι αν εισαχθεί προς ψήφιση στην Ελληνική Βουλή.

Παρ’ όλα αυτά, η καταστροφική περίοδος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φτάνει πλέον στο τέλος της, όσα και αν αυτή επιχειρήσει, όπως με τα πρόσφατα μέτρα για την Εκκλησία της Ελλάδας, τη στάση της στα θέματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, στις πρόχειρες συγχωνεύσεις των Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τα συνεχή ψέματα και τον καθημερινό εμπαιγμό των Συνταξιούχων, με τη φτωχοποίηση όλο και περισσότερων Ελλήνων.

Τους αφήνουμε στο χθες. Εμείς κοιτάζουμε στο αύριο. Με ελπίδα και προοπτική, γιατί με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά! 

 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βοΐου 

Χρήστος Παραλής

Tags: ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Γιώργος Μαγιάγκας: Γιατί δεν πήγα στη συνεδρίαση για το στρατόπεδο Πόρτη!

Next Post

Επιστολή Ιωαννίδη στον πρώην δήμαρχο Κοζάνης Γ. Παγούνη

Next Post
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Επιστολή Ιωαννίδη στον πρώην δήμαρχο Κοζάνης Γ. Παγούνη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Γρεβενών: Συντονισμός φορέων για ασφαλή χειμερινή περίοδο.
  • Σιάτιστα: Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο
  • Π. Ματιάκης (Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης): Τηρούμε το λόγο μας και εξασφαλίζουμε τη θέρμανση του Δρεπάνου.
  • Σύσκεψη του ΥΜΑΘ με τους τρεις Περιφερειάρχες της Μακεδονίας και της Θράκης
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για το θέμα της οικιακής θέρμανσης του Δρεπάνου  

Πρόσφατα σχόλια

  1. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  2. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr