• Latest
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

18 Δεκεμβρίου 2025
Βόιο:  Έκοψε την βασιλόπιτα με τους προέδρους των Κοινοτήτων ο Χρήστος Ζευκλής. Φωτογραφίες

Βόιο: Έκοψε την βασιλόπιτα με τους προέδρους των Κοινοτήτων ο Χρήστος Ζευκλής. Φωτογραφίες

16 Ιανουαρίου 2026
Έναρξη κατασκευής μονάδας ΣΗΘΥΑ για την κάλυψη των αναγκών τηλεθέρμανσης της Δ. Μακεδονίας

ΔΕΗ: Με γοργούς ρυθμούς «θερμαίνεται» η νέα μονάδα ΣΗΘΥΑ στη Δυτική Μακεδονία – Η επένδυση των 80 εκατ. που διασφαλίζει την λειτουργία των τηλεθερμάνσεων

16 Ιανουαρίου 2026
Οι «καβαλάρηδες του Κρόκου» στο μοναστήρι του Αγίου Νικάνορα

Οι «καβαλάρηδες του Κρόκου» στο μοναστήρι του Αγίου Νικάνορα

16 Ιανουαρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στελέχωσης στο Ακτινολογικό Τμήμα του Μποδοσάκειου»

16 Ιανουαρίου 2026
Συνάντηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΚΟ.ΜΑ.Θ) με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλαφάτη

Συνάντηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΚΟ.ΜΑ.Θ) με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλαφάτη

16 Ιανουαρίου 2026
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026

16 Ιανουαρίου 2026
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κοζάνη: 19χρονος έκλεψε το ταμείο. Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση

16 Ιανουαρίου 2026
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Δευτέρα 19/1

16 Ιανουαρίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

16 Ιανουαρίου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Κουκουλόπουλος σε Μιχαηλίδου: «Πόσες φορές πρέπει να σας ζητήσουμε να επεκταθεί το Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης στη Δυτική Μακεδονία χωρίς άδικες εξαιρέσεις;»

16 Ιανουαρίου 2026
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: «Η οδική ασφάλεια είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα, απαιτεί γνώση, εκπαίδευση και πρόληψη κι όχι μόνο ποινικοποίηση»

16 Ιανουαρίου 2026
κρυο καιρος θερμομετρο

Αλλάζει ο καιρός ξανά από το Σαββατοκύριακο: Έρχονται χιόνια, ισχυροί άνεμοι και παγετός

16 Ιανουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

sierafm by sierafm
18 Δεκεμβρίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
0
SHARES
16
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Σύλλογός μας εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίησή της. Ήταν η πρώτη γιορτή που αναλάβαμε φέτος με το νέο Δ.Σ., την Μαρία Πουρλουκάκη, τον Στέφανο Βαλκάνη, την Ελένη Κεπίδου, με τους στενούς συνεργάτες, την Ουρανία Στυλιάδου, την Ελευθερία Ίτσκου, την Σοφία Φωκά, τους αμέτρητους φίλους και τους εκλεκτούς εθελοντές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο IOANNOU RESORT, μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και συνεργασίας, με την πολύτιμη παρουσία των γονέων και των παιδιών με Αναπηρία, αναδεικνύοντας το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων και ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των μελών, των οικογενειών και της τοπικής κοινωνίας.

Φέτος σας καλωσορίσαμε με την πολύτιμη παρουσία της σχολής χορού Alma Libre Dance Club και του DJ Γεώργιου Ευγενίδη, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου μας. Με τις χορευτικές τους παρουσιάσεις προσέφεραν χαρά, ζωντάνια και όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή μνεία αξίζει στην οικογένεια Σάββα και Νίτσας Μεντεκίδη, η οποία υπήρξε χορηγός της χριστουγεννιάτικης γιορτής του Συλλόγου όπως κάθε χρόνο, καλύπτοντας με γενναιοδωρία τόσο τη διοργάνωση της εκδήλωσης όσο και τα χριστουγεννιάτικα δώρα όλων των παιδιών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και τη σταθερή της στήριξη στο έργο και τις αξίες μας. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας έδωσε η παρουσία της κας Έλσας Μεντεκίδου με την κόρη της στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου.

Ειλικρινείς ευχαριστίες απευθύνουμε όμως και στους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, οι οποίοι με τη γενναιόδωρη προσφορά και στήριξή τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή υλοποίησή και την ποιότητά της γιορτής: Tottis Bingo Α.Ε.Β.Ε, Κτήμα ALPHA Estate, Carpus Diem, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Ανεδηκ Κρητικός ΑΕ, Centro Cash and Carry, Οινοποιείο Καρακώστας, Κάβα Καλομενίδης, Gold Bakery Γιαννακός, Αρτοποιείο ΤΣΑΡΛΙΣ, Αρτοποιείο Παπαδόπουλος Ιωάννης Π., STAR – Σαββίδου Κυριακή.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά, τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Κεσκερίδη, το πολιτικό γραφείο του κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, την τέως βουλευτή της Ν.Δ. Παρασκευή Βρυζίδου, τον εκπρόσωπο του Στρατού και της μεραρχίας κ. Βίκτωρ Χαρίση, τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, και αναπηρικού κινήματος, τους κ. Μιχάλη Μήγγο και κ. Μάριο Συμεωνίδη του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, τον κ. Μάριο Παχτσαλίδη του Συλλόγου Ατόμων Με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαίας, την κα. Ελένη Μπαταούλα του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Κοζάνης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για τη Γιορτή των Χριστουγέννων θα θέλαμε να αναφερθούμε στην πολύτιμη βοήθεια από τις εθελόντριες μας που και φέτος στήριξαν με την κατασκευή των υπέροχων έργων τους την προετοιμασία της εορταγοράς για την ενίσχυση του συλλόγου, αλλά και στους  υπόλοιπους συνεργάτες και όλους όσοι εργάστηκαν με συνέπεια και αφοσίωση, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας όμορφης και ουσιαστικής γιορτής.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε στα Αστικά Λεωφορεία και στον Πρόεδρο Θεόδωρο Καζαντζίδη, για την πολύτιμη συμβολή τους στη μετακίνηση όσων δεν διέθεταν μεταφορικό μέσο, διευκολύνοντας την παρουσία όλων στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου μας.

Ο σύλλογος συνεχίζει με υπευθυνότητα και ευαισθησία το έργο του, με στόχο την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης και της στήριξης των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά γεμάτη υγεία, δύναμη και ελπίδα.

Tags: ΑΜΕΑ ΕΟΡΔΑΙΑ
Previous Post

Πρόσκληση σε Ολομέλεια – Προσυνεδριακός Διάλογος με θέμα: «Η εναλλακτική – προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης».

Next Post

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας 3χρονο – Εξετάζεται αν κατέληξε μία μέρα πριν

Next Post
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας 3χρονο – Εξετάζεται αν κατέληξε μία μέρα πριν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Βόιο: Έκοψε την βασιλόπιτα με τους προέδρους των Κοινοτήτων ο Χρήστος Ζευκλής. Φωτογραφίες
  • ΔΕΗ: Με γοργούς ρυθμούς «θερμαίνεται» η νέα μονάδα ΣΗΘΥΑ στη Δυτική Μακεδονία – Η επένδυση των 80 εκατ. που διασφαλίζει την λειτουργία των τηλεθερμάνσεων
  • Οι «καβαλάρηδες του Κρόκου» στο μοναστήρι του Αγίου Νικάνορα
  • Καλλιόπη Βέττα: «Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στελέχωσης στο Ακτινολογικό Τμήμα του Μποδοσάκειου»
  • Συνάντηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΚΟ.ΜΑ.Θ) με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλαφάτη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr