• Latest

Η Lithos Digital Στηρίζει τον Πάρη Μητρόπουλο στο Mr. Olympia

13 Δεκεμβρίου 2022
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ

6 Ιουνίου 2025
εξετασεις, σχολειο

Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες

6 Ιουνίου 2025
βαπτιση

Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά

6 Ιουνίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Γυμνή 40χρονη γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανελλαδικές: Μαθητής εξεταζόταν την ώρα που σκοτωνόταν ο πατέρας του

6 Ιουνίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Γιώργου Πουλιόπουλου

6 Ιουνίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Ο τιμωρητικός χαρακτήρας του νέου Κ.Ο.Κ. δεν θα οδηγήσει στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας

6 Ιουνίου 2025
Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

6 Ιουνίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Ψήφισμα της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

6 Ιουνίου 2025
Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

6 Ιουνίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες

Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας. Φωτογραφίες

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Lithos Digital Στηρίζει τον Πάρη Μητρόπουλο στο Mr. Olympia

sierafm by sierafm
13 Δεκεμβρίου 2022
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Πάρης Μητρόπουλος είναι πρωταθλητής Ελλάδος στην άρση βαρών και παγκόσμιος πρωταθλητής στο powerlifting – ή δυναμικό τρίαθλο όπως είναι γνωστό στα ελληνικά. 

Οι τίτλοι αυτοί δικαίως δημιουργούν την εικόνα ενός ανθρώπου σκληρού σαν πέτρα. Αλλά όσοι έχουν την τύχη να γνωρίζουν τον Πάρη Μητρόπουλο από κοντά ή να έχουν ακούσει την ιστορία του ξέρουν καλά ότι δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε πέτρα αλλά για έναν πολύτιμο λίθο. Η Lithos Digital, μια εταιρεία digital marketing συνηθισμένη στο να διακρίνει τα διαμάντια και να στέκεται στο πλευρό όλων των ανθρώπων που έχουν ένα όνειρο, ένα όραμα και παλεύουν καθημερινά για να το πετύχουν, στηρίζει ολόψυχα τον Πάρη Μητρόπουλου στον δικό του αγώνα για την απόκτηση του ανώτερου τίτλου στο powerlifting. Ο Πάρης Μητρόπουλος πραγματοποιεί αυτήν την στιγμή τον δικό του μεγαλύτερο αθλητικό στόχο, ο οποίος είναι η συμμετοχή του στον παγκόσμιο διαγωνισμό Mr. Olympia Pro Powerlifting. 

Τι είναι το Mr. Olympia;

Mr. Olympia είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος διαγωνισμός bodybuilding όπου συμπεριλαμβάνεται και το Pro Powerlifting, η Ολυμπιάδα του Powerlifting. Ο πρώτος διαγωνισμός Mr. Olympia πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1965 στη Νέα Υόρκη με νικητή τον Larry Scott. Η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνο, και από τότε έχουν προστεθεί διάφορες κατηγορίες, όπως η κατηγορία γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους πιο φημισμένους νικητές στον διαγωνισμό αυτόν είναι ο πασίγνωστος Arnold Schwarzenegger.

Aθλητές από κάθε γωνιά της γης προπονούνται σκληρά καθημερινά για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στο λαμπερό αυτό αθλητικό event. Μόνο οι καλύτεροι σε ολόκληρο τον πλανήτη καταφέρνουν να λάβουν πρόσκληση για συμμετοχή στον διαγωνισμό. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να έχουν διακριθεί σε άλλους διαγωνισμούς παρόμοιου βεληνεκούς ή να έχουν λάβει μια καλή θέση σε προηγούμενο Mr. Olympia. 

Φέτος, ο διαγωνισμός Mr. Olympia θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας από την Πέμπτη 15 μέχρι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Εκεί θα βρίσκεται και ο Πάρης Μητρόπουλος εκπροσωπώντας την Ελλάδα και θα αγωνιστεί στην κατηγορία Pro Powerlifting. 

Ποιος είναι ο Πάρης Μητρόπουλος;

Το πάθος του Πάρη για τη γυμναστική άνθισε στην αγνή ηλικία των 12 ετών. Από τότε ακόμα περνούσε άπειρες ώρες σε ένα γυμναστήριο, απόλυτα αφοσιωμένος στην ολοκλήρωση της προπόνησης και στην τελειοποίηση της τεχνικής του. Η άθληση τού έμαθε να θέτει στόχους, να μην το βάζει κάτω παρά τον πόνο, τις δυσκολίες και τις αποτυχίες και να συνεχίζει την προσπάθεια μέχρι να πετύχει αυτό που λαχταρά. Αυτό ήταν το μεγάλο μάθημα ζωής που μέχρι σήμερα φυλά στην καρδιά του και τον βοηθά να ξεπερνά προσωπικά και επαγγελματικά εμπόδια. 

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Πάρης εργάστηκε για κάποια χρόνια ως ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού. Αν και δε θα διέγραφε εκείνη την περίοδο της ζωής του, εκεί συνειδητοποίησε ότι ο αθλητισμός είναι το δικό του κάλεσμα, το επάγγελμα που κάνει την καρδιά του να σκιρτά. Έκανε, λοιπόν, στροφή στην καριέρα του και άρχισε να ασχολείται με τη γυμναστική επαγγελματικά. Έλαβε πιστοποίηση για personal trainer με ειδικότητα σε pilates, άρση βαρών, body power, cross training, TRX, fight bo και kettlebell και το 2018 άνοιξε τον δικό του αθλητικό σύλλογο Dynamic Sports Club στον Άγιο Δημήτριο μαζί με τη σύντροφό του Μαρία Πηγή Ψαράκη. 

Όλον αυτόν τον καιρό προπονείται παράλληλα και συμμετέχει σε σημαντικούς διαγωνισμούς, σε πολλούς από τους οποίους μάλιστα διαπρέπει. Χαρακτηριστικά, έσπασε δύο φορές το παγκόσμιο ρεκόρ Back Squat στην κατηγορία RAW. Το πιο πρόσφατο κατόρθωμά του; Η πρωτιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου (IPL) στο Βερολίνο τον Οκτώβριο 2022.

Και τώρα, με την πρόσκληση στο χέρι για έναν από τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς διαγωνισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, το Mr. Olympia, ήρθε η ώρα να πετύχει έναν ακόμα στόχο – το πιο μεγάλο όνειρο που είχε ποτέ του. 

Για ανθρώπους σαν τον Πάρη Μητρόπουλο η νίκη είναι βέβαιη και δίκαιη. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα αποτελέσματα του Mr. Olympia 2022, αλλά γνωρίζουμε την ποιότητα του ανθρώπου πίσω από τον αθλητή και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι νικητής στον αγώνα της ζωής. Ο Πάρης βάζει τα δυνατά του για να βοηθήσει και να εμψυχώσει κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί που που έχει όραμα και αγαπά τον αθλητισμό. Δε μένει όμως μόνο εκεί, αφού προσπαθεί να μεταδώσει τα σωματικά και πνευματικά οφέλη της γυμναστικής αλλά και να εμπνεύσει ακόμα και αυτούς που είναι μακριά μέσα από βίντεο και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μήνυμά του; Μην τα παρατάς και ξεπέρασε τον εαυτό σου ξανά και ξανά. 

Καλή επιτυχία, Πάρη!

Previous Post

Δήμος Βοΐου: Εκδήλωση από την ΑΝΚΟ για το νέο πρόγραμμα Leader

Next Post

Vegan Διατροφή – Πως Μπορείτε να την Εντάξετε στη Ζωή σας Εύκολα

Next Post
φρουτα λαχανικα

Vegan Διατροφή - Πως Μπορείτε να την Εντάξετε στη Ζωή σας Εύκολα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ
  • Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια
  • Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες
  • Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά
  • Γυμνή 40χρονη γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr