Κοζάνη: Σύλληψη για κοκαΐνη και κάνναβη
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΡΟΧΑΙΑ
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
ΠΑΠΑΣ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΑ, χρημα
Η Αποκριά στο Δήμο Βοΐου – Το πρόγραμμα της Κυριακής
Κοζανίτικη Αποκριά: Το πρόγραμμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2025
Μπλόκο Αντιγόνου: Κλείσιμο δρόμου την Πέμπτη 13 Φλεβάρη
Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας Σεμινάριο για τη διαχείριση του άγχους

Ιδιοκτήτης καφετέριας γρονθοκόπησε ελεγκτή της ΑΑΔΕ και τον απείλησε και με μήνυση!

Ιδιοκτήτης καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη χειροδίκησε κατά ελεγκτή της ΑΑΔΕ, ενώ κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε να μην κόβει αποδείξεις.

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, ελεγκτές της, κατά τη διάρκεια προληπτικού ελέγχου για την έκδοση αποδείξεων, μπήκαν σε καφετερία της Αλεξανδρούπολης, όπου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι όχι μόνο δεν εκδίδονταν αποδείξεις αλλά δεν κόβονταν ούτε τα δελτία παραγγελίας.

Κατά βεβαίωση των παραβάσεων και ενώ οι ελεγκτές ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι θα επιβληθεί στην επιχείρησή του 48ωρο “λουκέτο”, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, εκείνος επιτέθηκε και χτύπησε με γροθιές τον έναν εφοριακό υπάλληλο. Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Το αξιοπερίεργο είναι ότι επιστρέφοντας από το νοσοκομείο, όπου πήγε για τις πρώτες βοήθειες, ο εφοριακός άκουσε τον ιδιοκτήτη του καφέ να τον απειλεί με μήνυση και τους αστυνομικούς να του γνωστοποιούν ότι κρατείται.

Ως γνωστόν, με πρόσφατες διατάξεις δεν προβλέπεται αυτόφωρη διαδικασία για όσους επιτελούν το έργο τους εν ώρα υπηρεσίας. Χρειάστηκε η παρέμβαση του τοπικού εισαγγελέα για την επίλυση του θέματος, καθιστώντας σαφές ότι ο εφοριακός κακώς κρατείται.

Ο επιχειρηματίας κρατείται με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και εκτός από το προβλεπόμενο πρόστιμο των 2.500 ευρώ, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με “λουκέτο” για έναν μήνα, όπως ισχύει στις περιπτώσεις παρεμπόδισης ελέγχου με απειλές ή άσκηση βίας κατά των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *