• Latest
ΛΑΧΕΙΟ

Κέρδισε 2.000.000 ευρώ στο λαχείο και τώρα κλαίει! Ξεσπάει ο αγρότης που παγιδεύτηκε

11 Ιουνίου 2020
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δήμος Γρεβενών: Ευχαριστεί τον κ. Σπύρο Πίττα για την δωρεά του προς την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι»

7 Μαΐου 2026
ΔΙΑΔΥΜΑ: Η «Επαναχρησιμοποίηση & Ανακύκλωση στην πράξη» έρχεται σε Κοίλα, Αμμοχώρι και Λιβαδερό!

ΔΙΑΔΥΜΑ: Η «Επαναχρησιμοποίηση & Ανακύκλωση στην πράξη» έρχεται σε Κοίλα, Αμμοχώρι και Λιβαδερό!

7 Μαΐου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Κουκουλόπουλος: «Απαντήσεις στη Βουλή για το monitoring και τις ασαφείς αιτιολογίες σε μαζικά ειδοποιητήρια προς αγρότες»

7 Μαΐου 2026
Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Σημαντική πρόκριση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στο Βελβεντό! Ευχαριστήριο

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας συγχαίρει τον Αλιάκμονα Βοΐου

6 Μαΐου 2026
παιδι

Κοριτσάκι 20 μηνών πνίγηκε τρώγοντας τσουρέκι!

6 Μαΐου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Μετέφερε νεκρό άνδρα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του!

6 Μαΐου 2026
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

6 Μαΐου 2026
απατη ηλικιωμενοι

Νέα απάτη στη Μηλιά Κοζάνης-Πώς πήραν 5.000 ευρώ από ηλικιωμένη και έγιναν “καπνός”!

6 Μαΐου 2026
Χόρτα καθαρισμός

Νέα ΚΥΑ για την πυροπροστασία: Αυστηρές υποχρεώσεις καθαρισμού οικοπέδων και πρόστιμα – Ο ρόλος των Δήμων

6 Μαΐου 2026
ΔΕΗ: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «ταξίδεψαν» με την ενέργεια της ΔΕΗ

ΔΕΗ: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «ταξίδεψαν» με την ενέργεια της ΔΕΗ

6 Μαΐου 2026
Δήμος Κοζάνης: Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στην 22η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δήμος Κοζάνης: Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στην 22η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

6 Μαΐου 2026
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 7-10 Μαΐου 2026

6 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 7 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδισε 2.000.000 ευρώ στο λαχείο και τώρα κλαίει! Ξεσπάει ο αγρότης που παγιδεύτηκε

sierafm by sierafm
11 Ιουνίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΛΑΧΕΙΟ
2
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νεαρός αγρότης που είχε πιάσει τον πρώτο λαχνό στο Λαϊκό Λαχείο καταγγέλλει ότι εξαπατήθηκε καταβάλλοντας χρήματα σε «αετονύχηδες» για τη συμμετοχή σε υποτιθέμενες επενδύσεις με γρήγορο κέρδος.

Μήνυση  κατά τεσσάρων προσώπων υπέβαλε ένας εκατομμυριούχος αγρότης ο οποίος καταγγέλλει ότι κατέβαλε συνολικά 60.000 ευρώ για την υποτιθέμενη αγορά μασκών προστασίας από τον κορονοϊό και για  τη συμμετοχή του σε άλλες επενδύσεις. Ζητεί να κινηθεί η ποινική διαδικασία για το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης καθώς οι μηνυόμενοι αρνούνται να του επιστρέψουν τα χρήματα.

Στη μήνυση που υποβλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης κατονομάζονται τρία μέλη της ίδιας οικογένειας και ένας δικηγόρος που φέρονται ότι τον εξαπάτησαν. Οι παραπάνω φαίνεται πως γνώριζαν ότι ο 34χρονος αγρότης διαθέτει οικονομική επιφάνεια καθώς είχε κερδίσει σε λαχείο χρηματικό ποσό ύψους 2.000.000 ευρώ.

Μέσω κοινού γνωστού, ο μηνυτής γνωρίστηκε με τον πρώτο μηνυόμενο ο οποίος εμφανιζόταν ως μεγαλοεπιχειρηματίας και έλεγε ότι  ενδιαφερόταν να πραγματοποιήσει μεγάλη επένδυση σε φωτοβολταϊκά – ενεργειακά πάρκα, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Είπε ότι αναζητούσε κατάλληλη μεγάλη έκταση γης γι’ αυτό το λόγο  ενώ ο αγρότης προσφέρθηκε να του διαθέσει τα δικά του ακίνητα για την επένδυση.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο μηνυόμενος ζήτησε από τον μηνυτή να συμμετάσχει και σε άλλη επένδυση: «Μου είπε ότι του είμαι συμπαθής και θέλησε να μου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσω τη συνεργασία μας, με μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επένδυση της αγοράς και μεταπώλησης ενός ακινήτου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, που θα άφηνε ένα μεγάλο ποσό κέρδους σε σύντομο χρόνο» αναφέρει ο ίδιος στη μήνυση.

Κατά τη 2η συνάντηση ήταν παρόντες η σύζυγος, ο γιος και ο δικηγόρος του «μεγαλοεπιχειρηματία» ενώ λίγες μέρες αργότερα ο εκατομμυριούχος αγρότης του παρέδωσε συνολικά 20.000 ευρώ ως «καπάρο» για την αγορά του διαμερίσματος- φιλέτου. «Είχα πειστεί τόσο για την οικονομική του δυνατότητα από το ευρύτερο περιβάλλον του που τον εμπιστευόμουν τυφλά, αφού μάλιστα κατά τα λεγόμενα του μου έκανε χάρη που μου έδινε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτή την τόσο επικερδή επένδυση αγοράς και μεταπώλησης του ακινήτου» αναφέρει ο 34χρονος στη μήνυση.

Η τρίτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου, λίγο πριν την έναρξη της καραντίνας, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.  «Μου πρότεινε να αγοράσει στο όνομα του μάσκες με αξία 0,80 ευρώ ανά τεμάχιο, με δεδομένο ότι υπήρχε συγκεκριμένος αγοραστής με άμεσο ενδιαφέρον για μεταπώληση στην Ελλάδα στο ποσό των 1,20 ευρώ ανά τεμάχιο μάσκας. Το ελάχιστο ποσό μασκών που μπορούσα να αγοράσω αφορούσε 50.000 μάσκες που κοστολογούνταν στο ποσό των 40.000 ευρώ» αναφέρει ο μηνυτής επισημαίνοντας ότι παρέδωσε τα χρήματα, σε μετρητά, στα χέρια της συζύγου του πρώτου μηνυόμενου.

Τελικά. ο αγρότης καταγγέλλει ότι έχασε τα χρήματα του. Δεν παρέλαβε ούτε  το συμφωνητικό της προκαταβολής που υποσχέθηκαν ότι θα του έδιναν για την αγορά του ακινήτου, ούτε μάσκες πήρε από την γερμανική εταιρεία που υποτίθεται ότι τις κατασκεύασε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. «Πληροφορήθηκα ότι ο πρώτος εγκαλούμενος που εμφανιζόταν ως μεγαλοεπιχειρηματίας, ήταν κατ’ επάγγελμα απατεώνας και είχε απασχολήσει σχετικώς τις αρχές αποσπώντας χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες και στο παρελθόν για τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου» αναφέρει στη μήνυση του.

Πηγή: grtimes.gr

Tags: ΛΑΧΕΙΟ
Previous Post

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που ανακρίνεται ως η βασική ύποπτη!

Next Post

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 14 Ιουνίου

Next Post
ΔΕΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑ

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 14 Ιουνίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Γρεβενών: Ευχαριστεί τον κ. Σπύρο Πίττα για την δωρεά του προς την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι»
  • ΔΙΑΔΥΜΑ: Η «Επαναχρησιμοποίηση & Ανακύκλωση στην πράξη» έρχεται σε Κοίλα, Αμμοχώρι και Λιβαδερό!
  • Κουκουλόπουλος: «Απαντήσεις στη Βουλή για το monitoring και τις ασαφείς αιτιολογίες σε μαζικά ειδοποιητήρια προς αγρότες»
  • Ο Μακεδονικός Σιάτιστας συγχαίρει τον Αλιάκμονα Βοΐου
  • Κοριτσάκι 20 μηνών πνίγηκε τρώγοντας τσουρέκι!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  2. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  3. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  4. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  5. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr