• Latest
καιρός

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές- Ποιες περιοχές θα δροσιστούν

5 Αυγούστου 2024
Ο Κοζανίτης οικοδόμος Νικόλας Πλακοπίτης στους 200 εκτελεσμένους της Πρωτομαγιάς

Ο Κοζανίτης οικοδόμος Νικόλας Πλακοπίτης στους 200 εκτελεσμένους της Πρωτομαγιάς

21 Φεβρουαρίου 2026
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας  στον Μητροπολίτη Γρεβενών

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στον Μητροπολίτη Γρεβενών

21 Φεβρουαρίου 2026
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Κοζάνη: Εξιχνιάσθηκε απάτη σε βάρος 36χρονου

21 Φεβρουαρίου 2026
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Κοζάνη: Τραβούσε βίντεο την ώρα της δίκης και την συνέλαβαν

21 Φεβρουαρίου 2026
Αμανατίδης: Συνάντηση εργασίας για το θέμα των πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου

Αμανατίδης: Συνάντηση εργασίας για το θέμα των πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου

21 Φεβρουαρίου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ

Καστοριά: 34χρονη μπήκε σε σπίτι και έκλεψε 5.750 ευρώ. Κατέληξε στο τμήμα

21 Φεβρουαρίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Κοζάνη: Άρπαξε κοσμήματα 3.000 ευρώ απο 67χρονη

21 Φεβρουαρίου 2026
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

4 Συλλήψεις σε Κοζάνη, Γρεβενά και Καστοριάς για ναρκωτικά

21 Φεβρουαρίου 2026
Στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» 2021-2027 η αποκατάσταση του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λιβαδερού

Στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» 2021-2027 η αποκατάσταση του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λιβαδερού

20 Φεβρουαρίου 2026
Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας Διευθύντριας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς στον Δήμαρχο Καστοριάς

Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας Διευθύντριας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς στον Δήμαρχο Καστοριάς

20 Φεβρουαρίου 2026
Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ελληνικής Αστυνομίας

Νέο σύγχρονο κτίριο για το 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας – Υπογράφηκε η Απόφαση Ένταξης στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» 2021-2027 από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη

20 Φεβρουαρίου 2026
Kοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη

Kοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη

20 Φεβρουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές- Ποιες περιοχές θα δροσιστούν

sierafm by sierafm
5 Αυγούστου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
καιρός
0
SHARES
84
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι – απόγευμα στα ορεινά και πιθανόν τις πρωινές ώρες σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της ανατολικής Θεσσαλίας και της βόρειας Εύβοιας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στις περισσότερες περιοχές. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 35 με 37 βαθμούς – τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 38, στο Ιόνιο και την Κρήτη τους 35 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό στα βόρεια να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τις πρωινές ώρες βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες. Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία – κυρίως στην περιοχή της Χαλκιδικής – και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τις πρωινές ώρες τοπικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 με 36 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία τους 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 με 36 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Στερεά και τα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Στη βόρεια Εύβοια αυξημένες νεφώσεις και τις πρωινές ώρες, οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 και στην Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες. Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τμήματα και τις Σποράδες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως το μεσημέρι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 με 38 βαθμούς και στις Σποράδες έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 6 Αυγούστου

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες οπότε στα ορεινά είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 35 με 37 τοπικά τους 38 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή eleftherostypos.gr

Tags: ΚΑΙΡΟΣ
Previous Post

Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε βρέφος

Next Post

Έφαγε… 150 σύκα και κατέληξε στο νοσοκομείο

Next Post
sika, συκα

Έφαγε… 150 σύκα και κατέληξε στο νοσοκομείο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ο Κοζανίτης οικοδόμος Νικόλας Πλακοπίτης στους 200 εκτελεσμένους της Πρωτομαγιάς
  • Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στον Μητροπολίτη Γρεβενών
  • Κοζάνη: Εξιχνιάσθηκε απάτη σε βάρος 36χρονου
  • Κοζάνη: Τραβούσε βίντεο την ώρα της δίκης και την συνέλαβαν
  • Αμανατίδης: Συνάντηση εργασίας για το θέμα των πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  2. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  3. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  4. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  5. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

νεα casino για ελληνες παικτες

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr