• Latest
ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣ

Κλείδωσε ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

8 Ιουνίου 2024
ποτο

Κατανάλωση αλκοόλ: Τα επιτρεπόμενα όρια – Ο κίνδυνος για τους ανηλίκους

25 Δεκεμβρίου 2025
πυροσβεστικη φωτια

Στις φλόγες σπίτι από… λαμπάκια

25 Δεκεμβρίου 2025
Εξοικονομώ

“Εξοικονομώ 2025”: Αναλυτικά οι προθεσμίες και τα ποσά – Τι “μερεμέτια” προβλέπονται

25 Δεκεμβρίου 2025
χιονια

Καιρός: Έρχονται χιόνια και εκπλήξεις – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στα βόρεια και το Αιγαίο

25 Δεκεμβρίου 2025
ΔΥΠΑ

Έως 1.700€ επίδομα κατάρτισης από τη ΔΥΠΑ — πώς το παίρνεις

25 Δεκεμβρίου 2025
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ POS καρτα

Μπορεί να γίνει διπλή χρέωση αν περάσει η κάρτα δύο φορές από το POS;

25 Δεκεμβρίου 2025
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία

13χρονη κατήγγειλε βιασμό από έξι νεαρούς 14 έως 19 ετών – Έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο ίντερνετ

25 Δεκεμβρίου 2025
 Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στηρίζει το συσσίτιο Κοζάνης

 Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στηρίζει το συσσίτιο Κοζάνης

24 Δεκεμβρίου 2025
Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη

24 Δεκεμβρίου 2025
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συμβουλές από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, για την αποφυγή κλοπών, κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

24 Δεκεμβρίου 2025
Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025

24 Δεκεμβρίου 2025
Χριστουγεννιάτικη χαρά και κάλαντα στο γραφείο του Δημάρχου

Χριστουγεννιάτικη χαρά και κάλαντα στο γραφείο του Δημάρχου

24 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κλείδωσε ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

sierafm by sierafm
8 Ιουνίου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣ
0
SHARES
45
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Ο πρώτος καύσωνας για το καλοκαίρι 2024 κλείδωσε. Ώρα για παραλία για όσους μπορούν. Τι θα γίνει στην Αττική μέσα στον καύσωνα.

Ο πρώτος πραγματικός καύσωνας για το καλοκαίρι 2024 κλείδωσε με αφετηρία την Τρίτη και φαινόμενα που θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

Η κορύφωση του κύματος καύσωνα θα σημειωθεί το τριήμερο Τρίτη 11 Ιουνίου, Τετάρτη 12 Ιουνίου και Πέμπτη 13 Ιουνίου κατά το οποίο, συνθήκες καύσωνα θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας να φτάνουν τοπικά στους 42-43 βαθμούς Κελσίου.

«Την Τρίτη η ζέστη θα είναι έντονη σε όλη τη χώρα με τα πρώτα 40ρια στα ανατολικά ηπειρωτικά», ανέφερε η μετεωρολόγος του MEGA, Χριστίνα Ρήγου. Η χώρα θα μπει για τα καλά σε κλοιό καύσωνα και οι επικρατούσες θερμοκρασιακά συνθήκες θα παραπέμπουν σε καμίνι. Έως 42 βαθμούς την Τρίτη και έως 43 την Τετάρτη.

Τους 40 βαθμούς ίσως αγγίξει και η συμπρωτεύουσα, ωστόσο κατηφορίζοντας προς τη Λάρισα οι θερμοκρασίες ολοένα και ανεβαίνουν και σε συνδυασμό με τους ήπιους ανέμους που θα πνέουν θα κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Η Θεσσαλία, η Βοιωτία, η Φωκίδα, η Φθιώτιδα, στην Εύβοια, στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα, Μεσσηνία, Αρκαδία, Κρήτη αλλά και σε νησιά του Αιγαίου θα φτάσει στο κόκκινο.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν κορύφωση την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, με το Άργος (42°C), τη Χαλκίδα (43°C), τη Ρόδο (43°C) και το Αρκαλοχώρι (43°C) στην Κρήτη να αναμένεται να ζήσουν έναν παρατεταμένο καύσωνα άνω των 42 βαθμών Κελσίου. Στο κόκκινο θα είναι και ο βαθμός επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς σε όλη την επικράτεια.

Από την Τρίτη και μετά η Αττική θα βλέπει το θερμόμετρο μόνο να ανεβαίνει. Σχηματάρι, Γέρακας, Μαραθώνας και Νέα Μάκρη ίσως φτάσουν και τους 43 βαθμούς, ενώ η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θα μοιάζει μάλλον απαγορευτική τονίζει η μετεωρολόγος Χριστίνα Ρήγου. Το κύμα καύσωνα αναμένεται να υποχωρήσει από τις 15 Ιουνίου και μετά.

Η πρόγνωση από την ΕΜΥ για σήμερα και τις πρώτες μέρες του καύσωνα

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό στα βόρεια ορεινά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και στις ανατολικές Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου, την Κρήτη και τις Κυκλάδες τους 31 με 33 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά – ημιορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει μικρή άνοδο. Στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 34 με 36 και τοπικά τους 37 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Τις μεσημβρινές ώρες στις παράκτιες περιοχές θα επικρατήσουν θαλάσσιες αύρες.

Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα. Στα νησια του Ιονίου και τα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 38 και τοπικά τους 39 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στο Ιόνιο και τα ηπερωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα νότια δυτικοί 4 με 6 και στη βόρεια Ελλάδα νότιοι 3 με 4 μποφόρ.

Τις μεσημβρινές ώρες στις βόρειες παράκτιες περιοχές θα επικρατήσουν θαλάσσιες αύρες.

Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα νότια δυτικοί 5 με 6 και στη βόρεια Ελλάδα νότιοι 2 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΚΑΙΡΟΣΚΑΥΣΩΝΑΣ
Previous Post

Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζω και πόσους σταυρούς βάζω, πότε και πού τα αποτελέσματα

Next Post

Ταμίας σε super market πούλησε κρασί σε ανήλικες – Στο νοσοκομείο 13χρονη

Next Post
ΚΡΑΣΙ

Ταμίας σε super market πούλησε κρασί σε ανήλικες – Στο νοσοκομείο 13χρονη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κατανάλωση αλκοόλ: Τα επιτρεπόμενα όρια – Ο κίνδυνος για τους ανηλίκους
  • Στις φλόγες σπίτι από… λαμπάκια
  • “Εξοικονομώ 2025”: Αναλυτικά οι προθεσμίες και τα ποσά – Τι “μερεμέτια” προβλέπονται
  • Καιρός: Έρχονται χιόνια και εκπλήξεις – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στα βόρεια και το Αιγαίο
  • Έως 1.700€ επίδομα κατάρτισης από τη ΔΥΠΑ — πώς το παίρνεις

Πρόσφατα σχόλια

  1. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  2. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  3. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  5. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr