• Latest
κλοπή χρήματα

Λάρισα: Του «άδειασε» την τσέπη, του «ξήλωσε» το σπίτι και το έσκασε με τον εραστή της!

11 Οκτωβρίου 2021
Με επίσκεψη & ξενάγηση στην όμορφή Σιάτιστα ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που φιλοξενήθηκε στην Κοζάνη

Με επίσκεψη & ξενάγηση στην όμορφή Σιάτιστα ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που φιλοξενήθηκε στην Κοζάνη

1 Ιουνίου 2025
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Δήμος Κοζάνης: Κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, τα ποσά επιστροφής από τη μείωση των δημοτικών τελών

1 Ιουνίου 2025
Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος: Ένα επίσημο δείπνο που μετατράπηκε σε μία πραγματική γιορτή!

Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος: Ένα επίσημο δείπνο που μετατράπηκε σε μία πραγματική γιορτή!

1 Ιουνίου 2025
ΓΑΜΟΣ, ΝΥΦΗ

Γαμπρός το έσκασε από τη γαμήλια δεξίωση – Εγκατέλειψε τη νύφη για την ξαδέλφη της λίγα λεπτά μετά την τελετή

1 Ιουνίου 2025
ασθενοφορο

50χρονος με τζιπ μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και καρφώθηκε σε φούρνο σκοτώνοντας βρετανίδα τουρίστρια

1 Ιουνίου 2025
Κινητοποίηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης για αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης

Κινητοποίηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης για αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης

31 Μαΐου 2025
Νίκος Παπαθανάσης

Νέο και σημαντικό πρόγραμμα ενίσχυσης 1000 πολύ μικρών επιχειρήσεων στη Δυτική Μακεδονία ανακοίνωσε ο αν. υπουργός Οικονομίας Ν. Παπαθανάσης – Με 70% επιδότηση – Πότε θα ξεκινήσει – Βίντεο

31 Μαΐου 2025
Σε Αιανή και Λευκοπηγή οι συνοδοί των αντιπροσώπων τψν Επιμελητηρίων

Σε Αιανή και Λευκοπηγή οι συνοδοί των αντιπροσώπων τψν Επιμελητηρίων

31 Μαΐου 2025
Αγροβόιο: Οι νέες τεχνολογίες με τη χρήση Drone παρουσιάστηκαν με επιτυχία. Βίντεο και φωτογραφίες

Αγροβόιο: Οι νέες τεχνολογίες με τη χρήση Drone παρουσιάστηκαν με επιτυχία. Βίντεο και φωτογραφίες

31 Μαΐου 2025
Με βραβεύσεις έκλεισε η πρώτη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος το βράδυ της Παρασκευής 30 Μαΐου στα Πετρανά Κοζάνης

Με βραβεύσεις έκλεισε η πρώτη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος το βράδυ της Παρασκευής 30 Μαΐου στα Πετρανά Κοζάνης

31 Μαΐου 2025
Κοζάνη – Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος – Πρόγραμμα Συνοδών Παρασκευή 30 Μαΐου

Κοζάνη – Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος – Πρόγραμμα Συνοδών Παρασκευή 30 Μαΐου

31 Μαΐου 2025
Καστοριά: Έψαχνε παράνομα για λίρες και αρχαία

Καστοριά: Έψαχνε παράνομα για λίρες και αρχαία

31 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Λάρισα: Του «άδειασε» την τσέπη, του «ξήλωσε» το σπίτι και το έσκασε με τον εραστή της!

sierafm by sierafm
11 Οκτωβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
κλοπή χρήματα
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν την Παρασκευή οι δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, όταν άκουσαν την ιστορία ενός απατημένου συζύγου. Ο προδομένος σύζυγος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η πρώην γυναίκα του τον «έγδυσε» κυριολεκτικά και τον παράτησε με τον σύντροφό της, με τον οποίο διέφυγε εκτός Ελλάδας.

Ο 56χρονος κατέθεσε για ώρα στο δικαστήριο και περιέγραψε το σχέδιο που είχε καταστρώσει η 44χρονη πρώην σύζυγός του με τον 55χρονο εραστή της. Η 44χρονη, όπως κατέθεσε ο απατημένος σύζυγος, από το τέλος του 2016 και μέχρι και τον Ιούνιο του 2019 (οπότε και διέφυγε με τον εραστή της) είχε, σύμφωνα με το onlarissa, παράνομη σχέση, την οποία ανακάλυψε από σύμπτωση εκείνος. Πώς; Ενημερώθηκε από υπάλληλο του ΕΦΚΑ ότι δεν έχουν καταβληθεί οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές. Ο απατημένος σύζυγος στο δικαστήριο «έσπασε» αρκετές φορές. Ζητούσε από τους συγγενείς του να του φέρουν λίγο νερό για να συνεχίσει την κατάθεσή του. Η πρόεδρος του δικαστηρίου τον καλούσε να «ηρεμήσει».

Πώς τον ξάφρισε η πρώην σύζυγός του

Από τον τραπεζικό λογαριασμό του απατημένου συζύγου και κτηνοτρόφου στο επάγγελμα, η σύζυγος τμηματικά μετέφερε 9.500 ευρώ προς τον εραστή της και άλλα 14.000 ευρώ σε δύο συγγενικά πρόσωπα του εραστή της. Πλήρωσε 10.000 ευρώ για την αγορά δεύτερου αυτοκινήτου εν αγνοία του συζύγου, που πλαστογράφησε την υπογραφή του ως εγγυητή, με τραπεζικό δάνειο ύψους 13.500 ευρώ. Η αγορά του αυτοκινήτου αποκαλύφθηκε όταν στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού του βρήκε έναν φάκελο με ενημέρωση της δανείστριας τράπεζας για το υπόλοιπο του δανείου, που έλαβε κρυφά η σύζυγός του. Πλήρωσε επίσης 2.000 ευρώ για το κινητό τηλέφωνο του εραστή της, έχοντας εντάξει τον λογαριασμό του στο οικογενειακό πρόγραμμα η σύζυγός του.

Ζήτησε να αλλάξει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ύψους 73.000 ευρώ σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να είναι η ίδια δικαιούχος, εξέλιξη που αποφεύχθηκε τελικά όταν ο ασφαλιστής, διαπιστώνοντας ότι δεν συμπίπτουν οι υπογραφές, επικοινώνησε με τον απατημένο σύζυγο και φέρεται να τον ρώτησε «τι έπαθε» και θέλει να αλλάξει το πρόγραμμα. Οσο ο σύζυγός της εργαζόταν, εκείνη μίσθωσε κρυφά μεταφορική και μετακομίζοντας πήρε μαζί της τα πάντα από το σπίτι (έπιπλα, φωτιστικά κ.λπ.). Πήρε «μέχρι τα απορρυπαντικά και το δοχείο με το λάδι», ανέφερε ο απατημένος σύζυγος στο δικαστήριο.

Μάλιστα, κατά μαρτυρίες γείτονες που έβλεπαν τη μετακόμιση δεν επικοινώνησαν μαζί του για να τον ενημερώσουν «από διακριτικότητα», θεωρώντας ότι κάτι κακό του συνέβη, ότι κάποια Τράπεζα κατάσχει τα πράγματά τους. Ο απατημένος σύζυγος είχε αναθέσει στη σύζυγό του και τη διαχείριση του κοινού τραπεζικού λογαριασμού, δίνοντάς της οδηγίες όπως είπε προχθές στο δικαστήριο, να εξοφλεί «δίκαια» τις οφειλές, πληρώνοντας με συνέπεια επίσης για τις σπουδές των παιδιών τους. «Να τα φέρω βόλτα», όπως είπε.

Στις 26 Ιουνίου 2019 που η σύζυγος άδειασε το σπίτι, μαζί εκταμίευσε και το σύνολο των χρημάτων από την τράπεζα, παίρνοντας μαζί της 10.500 ευρώ «αφήνοντας στον λογαριασμό μόνο ένα ευρώ», όπως κατέθεσε ο 55χρονος.

Η απόγνωση του προδομένου άνδρα γιγαντώθηκε όταν η συνήγορός του, ερευνώντας επί μήνες την υπόθεση, διαπίστωσε πως η σύζυγος το 2017 εξέδωσε εν αγνοία του και μία δεύτερη κάρτα, την οποία διέθεσε κρυφά στον εραστή της. Μέσω της οποίας σε διάφορες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού, ο εραστής προχώρησε σε τουλάχιστον 150 συναλλαγές υπεξαιρώντας – χρεώνοντας συνολικά το ποσό των 29.168,64 ευρώ.

Το παράδοξο είναι πως ο εραστής προσέφερε δώρα στην ερωμένη του, αλλά τον λογαριασμό τον πλήρωνε ο απατημένος σύζυγος. Ο εραστής, χρησιμοποιώντας λοιπόν την κρυφή κάρτα για καιρό, έκανε αγορές σε σούπερ μάρκετ, έβαζε βενζίνη, έκανε διεθνείς κλήσεις, έφτιαξε τα δόντια του, έφαγε σε ταβέρνα ενώ αγόρασε και ένα κόσμημα αξίας 250 ευρώ, το οποίο πρόσφερε στην αγαπημένη του. Πληρώνοντας πάντα με τα λεφτά του απατημένου συζύγου. Όπως πλήρωσε επίσης και ένα ξενοδοχείο στη Μύκονο. «Έχετε πάει ποτέ;» ρωτήθηκε ο απατημένος από τους δικαστές. «Ούτε ξέρω τον δρόμο…», απάντησε εκείνος.

Η σχέση της συζύγου με τον εραστή της, σύμφωνα με έναν υπολογισμό, κόστισε στον απατημένο σύζυγο 75.141,18 ευρώ. «Ο ένας να ξεπατώνεται στη δουλειά και η άλλη…», μονολόγησε ο απατημένος χωρίς να ολοκληρώσει τη φράση του.

Παρά τον -δικαιολογημένο κατά πολλούς- θυμό του, στην κατάθεσή του δεν είπε λέξη ούτε για τον εραστή ούτε και για την πρώην σύζυγό του. Παρά μόνο αναθεμάτιζε την τύχη του. «Τι κακό έκανα; Δούλευα μέρα – νύχτα για να μη λείψει τίποτα στην οικογένειά μου», έλεγε στο δικαστήριο. Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε συγγενικό πρόσωπο ενώ η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή και των δύο κατηγορουμένων, όπως κατηγορούνται.

Η πολιτική αγωγή σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η εν διαστάσει σύζυγος τού μηνυτή καταχράστηκε την εμπιστοσύνη, που της έδειχνε όλα αυτά τα έτη σε οικονομικό επίπεδο ενώ δεν δίστασε να τον εξαπατήσει και να του προκαλέσει οικονομική ζημία, μετερχόμενη παράνομες μεθόδους και διαπράττοντας ποινικά κολάσιμες πράξεις σε συνεργασία με τον εραστή της και νυν σύντροφό της».

Η πρώην σύζυγος και ο εραστής της καταδικάστηκαν ερήμην με φυλάκιση 2 ετών και 5 μηνών, κατηγορούμενοι για τις πράξεις της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, συνέργειας σε υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, ηθικής αυτουργίας σε υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση από εντολοδόχο.

Πηγή: Reader.gr

Tags: ΖΕΥΓΑΡΙΧΡΗΜΑ
Previous Post

Προειδοποίηση επιστημόνων: Η γρίπη θα επανέλθει δριμύτερη εφέτος λόγω χαλάρωσης των μέτρων προφύλαξης κατά του κορωνοϊού

Next Post

Δείτε σε ποιους Δήμους εντοπίζονται τα κρούσματα του Σαββάτου 9/10 στη Δυτική Μακεδονία

Next Post
κορονοιος

Δείτε σε ποιους Δήμους εντοπίζονται τα κρούσματα του Σαββάτου 9/10 στη Δυτική Μακεδονία

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Με επίσκεψη & ξενάγηση στην όμορφή Σιάτιστα ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που φιλοξενήθηκε στην Κοζάνη
  • Δήμος Κοζάνης: Κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, τα ποσά επιστροφής από τη μείωση των δημοτικών τελών
  • Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος: Ένα επίσημο δείπνο που μετατράπηκε σε μία πραγματική γιορτή!
  • Γαμπρός το έσκασε από τη γαμήλια δεξίωση – Εγκατέλειψε τη νύφη για την ξαδέλφη της λίγα λεπτά μετά την τελετή
  • 50χρονος με τζιπ μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και καρφώθηκε σε φούρνο σκοτώνοντας βρετανίδα τουρίστρια

Πρόσφατα σχόλια

  1. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  2. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  4. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
  5. Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου – kastoria365 – καστορια 365 στο Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr