• Latest
ΟΠΛΟ ΦΟΝΟΣ

Λύθηκε το μυστήριο με τον 29χρονο που βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι

5 Αυγούστου 2023
Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

8 Αυγούστου 2025
Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στο Ύψωμα Αννίτσα, η Ετήσια Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Κυριακή 10 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Σάββατο 09 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Φτωχότερη η οικογένεια του Σπάρτακου. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

8 Αυγούστου 2025
ηλικιωμένοι

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο – Το φαινόμενο της «ραγισμένης καρδιάς» ισχύει και εξηγείται επιστημονικά

8 Αυγούστου 2025
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Στιγμές τρόμου για 21χρονη φοιτήτρια: Την ξυλοκόπησε άγρια οδηγός ταξί

8 Αυγούστου 2025
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ασυνήθιστη υπόθεση revenge porn: Πρώην σύζυγος και πεθερά του έστειλαν ταχυδρομικώς «ακατάλληλες» φωτογραφίες του

8 Αυγούστου 2025
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Ζευγάρι άρπαξε τσάντα με 2.000 ευρώ από τουαλέτα καταστήματος

8 Αυγούστου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Περιπολικό συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο με τρεις τραυματίες – Η ΕΛ.ΑΣ. διέταξε διοικητική έρευνα

8 Αυγούστου 2025
Παπαγάλος-καταδότης «κάρφωσε» συμμορία ναρκωτικών – Επαναλάμβανε κωδικοποιημένες φράσεις

Παπαγάλος-καταδότης «κάρφωσε» συμμορία ναρκωτικών – Επαναλάμβανε κωδικοποιημένες φράσεις

8 Αυγούστου 2025
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σκότωσε τη γειτόνισσά του και άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

8 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Λύθηκε το μυστήριο με τον 29χρονο που βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι

sierafm by sierafm
5 Αυγούστου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΟΠΛΟ ΦΟΝΟΣ
0
SHARES
328
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στη λύση του μυστηρίου με την υπόθεση θρίλερ και τον τραυματισμό του 29χρονου από την περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, έχοντας μία σφαίρα στο κεφάλι του, προχώρησε η αστυνομία.

Η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη υπόθεση του 29χρονου από τη Μεσαρά και αφού απορρίφθηκαν οι εκδοχές του τροχαίου και της απόπειρας αυτοκτονίας, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ήδη οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σύμφωνα με το Cretalive, ως δράστης αναζητείται ένας 22χρονος κάτοικος Μοιρών, με καταγωγή από ορεινό χωριό του Δήμου Φαιστού, με το αυτόφωρο να λήγει περίπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Πώς εντόπισαν τον δράστη

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, κομβικό ρόλο στις έρευνες των αστυνομικών έπαιξε το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα. Το υλικό έστρεψε τις έρευνες των Αρχών σε ένα  ύποπτο ΙΧ, το οποίο οδήγησε και στην προσαγωγή ενός 21χρονου και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης, μαζί με έναν 21χρονο φίλο του διασκέδαζαν μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης σε γλέντι με γνωστό Κρητικό καλλιτέχνη στο Τυμπάκι. Εκεί φαίνεται πως κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ειδικά ο 21χρονος, στον πατέρα του οποίου ανήκει το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, κατά την αναχώρησή τους από το γλέντι, οδηγός του οχήματος ήταν ο 22χρονος, που μετέφερε τον φίλο του σε χώρο της επιχείρησης του πατέρα του τελευταίου, όπου και τον άφησε, προκειμένου να συνέλθει.

Μάλιστα από το βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο 21χρονος, ο οποίος και είναι αυτός που προσήχθη – και για τον οποίο ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση – έμεινε στη συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ ο φίλος του αναχώρησε με το ίδιο όχημα.

Οι κάμερες έδειξαν τι συνέβη

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου και του ΑΤ Φαιστού, με τη συμμετοχή ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ και ΤΑΕ Μεσαράς,  φαίνεται να «αποκαλύπτονται» λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου, περίπου στο 1ο χλμ. της εθνικής οδού Μοιρών – Τυμπακίου, και αφού προηγήθηκε διαπληκτισμός του θύματος με τον φερόμενο δράστη, στη μέση του δρόμου.

Το υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές δείχνει αρχικά τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα να κινούνται με κατεύθυνση προς Μοίρες. Λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση της Γαλιάς, οι δύο οδηγοί ακινητοποιούν προσωρινά τα οχήματα τους στην άκρη του δρόμου και φαίνεται να ακολουθεί διαπληκτισμός.

Στη συνέχεια ο φερόμενος δράστης κάνει αναστροφή και κινείται προς Τυμπάκι, ενώ και το όχημα του 29χρονου ακολουθεί, πραγματοποιεί προσπέραση και λίγα μέτρα παρακάτω ξανά αναστροφή.

Πλέον κινούμενοι προς αντίθετες κατευθύνσεις, με μικρή και οι δύο ταχύτητα, όταν βρίσκονται παράλληλα στο ίδιος ύψος, ο παθών δέχεται πυροβολισμό, προερχόμενο από το άλλο όχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να εκτραπεί σε χωράφι δεξιά του δρόμου. Τότε ο άλλος οδηγός φέρεται να στρίβει το όχημα στη διασταύρωση προς Γαλιά και να εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το χρονικό

Το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών, κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. Εντός ενός αυτοκινήτου που είχε βγει εκτός δρόμου και είχε τουμπάρει βρήκαν τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι. Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο ώστε η αφαίρεση της να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 29χρονος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση κρανιεκτομής, από τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Βενιζελείου, Δημήτρη Κουτεντάκη και τον Επιμελητή Α’ Βασίλη Μωραΐτη, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να αφαιρεθεί η σφαίρα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Μόλις η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξέλιξη, έσπευσε να μεταφέρει το αυτοκίνητο του νεαρού στο Α.Τ. Μοιρών όπου ερευνήθηκε προσεκτικά. Στο ντουλαπάκι του ΙΧ, οι αστυνομικοί εντόπισαν  ένα «περίεργο», σχεδόν ακατάληπτο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή σημείωμα, που παρέπεμπε σε σημείωμα αυτοκτονίας.

Έτσι και με δεδομένο πως κάτοικοι των Μοιρών έλεγαν πως το τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον 29χρονο στεναχωρημένο, λόγω προσωπικού θέματος, άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας, ωστόσο το γεγονός ότι δεν βρέθηκε όπλο στο αυτοκίνητο ή στον τόπο του φερόμενου τροχαίου.

Επίσης οι οικείοι του 29χρονου απορρίπτουν το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας και δηλώνουν ότι δεν είχε στην κατοχή του κανενός είδους όπλο.

Έτσι οι Αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν τον ενδεχόμενο ο 29χρονος να δέχθηκε πυροβολισμό και μετά από την έρευνα που του βιντεοληπτικού υλικού κατέληξαν στη λύση του μυστηρίου και στην ταυτοποίηση του δράστη.

Πηγή: tanea.gr

Tags: ΑστυνομίαπυροβολισμοςΤραυματίας
Previous Post

Εργαζόμενοι: Τι προβλέπει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο

Next Post

Θεσσαλονίκη: Κατέγραφαν με κρυφές κάμερες τους πελάτες σε παράνομο οίκο ανοχής

Next Post
κρυφη κάμερα

Θεσσαλονίκη: Κατέγραφαν με κρυφές κάμερες τους πελάτες σε παράνομο οίκο ανοχής

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας
  • Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο
  • Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Κυριακή 10 Αυγούστου
  • Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Σάββατο 09 Αυγούστου
  • Φτωχότερη η οικογένεια του Σπάρτακου. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr