Σιάτιστα: Reunion της Τάξης του 1995 – Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση
Σιάτιστα: Αυτοκίνητο κρεμάστηκε στον αέρα
Σιάτιστα: Αφιέρωμα στα αραβανίσια άλογα στο, όπου υπάρχει Ελλάδα του ΣΚΑΙ. Βίντεο
Ν. Τουμπουλίδου: Το μέλλον των Τηλεθερμάνσεων δεν μπορεί να κτίζεται με αναποτελεσματικές συσκέψεις, άφαντες λύσεις και εξώδικα
Ιερα Πανήγυρις Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χορηγού Βοΐου
Μαζί για την Κοζάνη: «Kαι χθες μας θυμίσατε κ. Μαλούτα και ποιος είστε και τι δεν κάνατε!»
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη
Eθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ)
Φωτορεπορτάζ από την παρέλαση στη Σιάτιστα
Σιάτιστα: Η παρέλαση της 4ης Νοεμβρίου για τα Ελευθέρια της πόλης.  Βίντεο
Σιάτιστα: Η κατάθεση στεφάνων για την Επέτειο της 4ης Νοεμβρίου
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Μάχη για τη ζωή δίνουν οι γονείς που παρασύρθηκαν από ΙΧ – Προφυλακίστηκε ο 46χρονος οδηγός

Σοκ και οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 46χρονο που υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα που τελικά έχασε το έμβρυο, τον σύζυγο και το παιδί τους.

Τον ρωτούν αν γνωρίζει ότι η οικογένεια που παρέσυρε έχει χάσει το μωρό που κυοφορούσε η μητέρα. Δεν απαντάει, μένει σιωπηλός.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή και ο 46χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές της Λάρισας. Ο 46χρονος υποστήριξε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο μαζί με φαγητό.

Δείτε το σχετικό video

«Ναι, είχα πιει μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο με το φαγητό, όμως δεν έτρεχα. Το σημείο που έγινε η παράσυρση είναι επικίνδυνο», είπε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το Mega.

Υποστήριξε ακόμα ότι δε γνώριζε την περιοχή και την επικινδυνότητα του δρόμου κι ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού και είχε τελειώσει από την εργασία του τα ξημερώματα.

Οι δυο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπτά όρια, 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Δείτε το σχετικό video

Άλλες πέντε φορές οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Ο 46χρονος κατά το παρελθόν είχε βρεθεί άλλες 5 φορές να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.  Η μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμενη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως και ο 37χρονος σύζυγός της. Το δίχρονο παιδί του ζευγαριού έλαβε εξιτήριο, το οποίο βρίσκεται υπό τη φροντίδα της γιαγιάς του.

Πηγή: Real.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *