Το φυσικό αέριο έφτασε στη Γαλατινή Κοζάνης – Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Βίντεο
Σκοτώθηκε τουρίστρια στο φαράγγι της Σαμαριάς – Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι από κατολίσθηση
Εμπόριο Πτολεμαΐδας: Ένας ραβδοσκόπος εντοπίζει υπόγεια ύδατα με δική του πατέντα
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”
Καλλιόπη Βέττα: Η στήριξη στους εκπαιδευτικούς είναι προϋπόθεση για την αναβάθμιση της δημόσιας Παιδείας
Αναπτυξιακή Γλωσσική Διαταραχή
ΚΚΕ
γιατρος
Κοζάνη: Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γιορτή καπνού (Κριτσμάς) στο Μικρόκαστρο το Σάββατο 21/9

Μάχη για τη ζωή δίνουν οι γονείς που παρασύρθηκαν από ΙΧ – Προφυλακίστηκε ο 46χρονος οδηγός

Σοκ και οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 46χρονο που υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα που τελικά έχασε το έμβρυο, τον σύζυγο και το παιδί τους.

Τον ρωτούν αν γνωρίζει ότι η οικογένεια που παρέσυρε έχει χάσει το μωρό που κυοφορούσε η μητέρα. Δεν απαντάει, μένει σιωπηλός.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή και ο 46χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές της Λάρισας. Ο 46χρονος υποστήριξε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο μαζί με φαγητό.

Δείτε το σχετικό video

«Ναι, είχα πιει μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο με το φαγητό, όμως δεν έτρεχα. Το σημείο που έγινε η παράσυρση είναι επικίνδυνο», είπε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το Mega.

Υποστήριξε ακόμα ότι δε γνώριζε την περιοχή και την επικινδυνότητα του δρόμου κι ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού και είχε τελειώσει από την εργασία του τα ξημερώματα.

Οι δυο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπτά όρια, 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Δείτε το σχετικό video

Άλλες πέντε φορές οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Ο 46χρονος κατά το παρελθόν είχε βρεθεί άλλες 5 φορές να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.  Η μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμενη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως και ο 37χρονος σύζυγός της. Το δίχρονο παιδί του ζευγαριού έλαβε εξιτήριο, το οποίο βρίσκεται υπό τη φροντίδα της γιαγιάς του.

Πηγή: Real.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako

Πρόσφατα σχόλια