Δήμος Κοζάνης: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών ανενεργών λεβήτων με νέους, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ στον Κασλά
Μητσοτάκης ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ
Παράσταση διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στη γέφυρα Σερβίων – Ζητούν άρση της καραντίνας
Συναντήσεις του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη στην Αθήνα για θέματα του Δήμου – Επαφές σε Υπουργεία και ΕΥΔΑΜ το τριήμερο 17, 18 και 19 Μαρτίου 2026
«Ψηφιακά Εργαλεία για Επικοινωνία & Παραγωγικότητα»  – Ο 5ος Ψηφιακός Οδηγός από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Γρεβενών
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με χαρά ανακοινώνει την έγκριση του νέου προγράμματος Erasmus+
Δήμος Κοζάνης: Στο Εαρινό Σχολείο των NetZeroCities η ΑΝΔΗΚΟ
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Δήμος Κοζάνης: Θωρακίζεται αντιπλημμυρικά η νοτιοδυτική πλευρά της πόλης της Κοζάνης
Συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα», σε συναυλία που θα γίνει στη Νάουσα την Κυριακή 29 Μαρτίου 2026
7ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία

Μήνυση γονέα για rapid test σε ανήλικο χωρίς συγκατάθεση

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ο πατέρας ενός μαθητή της Α’ τάξης Γυμνασίου για ιατρική πράξη σε ανήλικο χωρίς συναίνεση, λόγω υποβολής του σε rapid test.

Επειδή, λόγω της εντολής της Εισαγγελίας, στις περιπτώσεις μηνύσεων για θέματα Covid, δεν γίνονται πλέον συλλήψεις, η μήνυση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, που θα αποφανθεί για το περιστατικό.

Χθες το πρωί, επειδή στο τμήμα του 12χρονου μαθητή, βρέθηκε μαθητής θετικός στον Covid και έπρεπε όλο το τμήμα τα υποβληθεί σε rapid test, η υπεύθυνη του σχολείου προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του μαθητή, τηλεφωνικά, αλλά δεν απαντούσε.

Οι καθηγητές έστειλαν τον μαθητή να υποβληθεί σε rapid σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που ήταν κοντά στο σχολείο.

Το απόγευμα ο πατέρας του μαθητή πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και κατάθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατά της υπεύθυνης του Covid του σχολείου και των υπαλλήλων του ΕΟΔΥ, για ιατρική πράξη κατά ανηλίκου, χωρίς τη συναίνεση του γονέα.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *