Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ POS καρτα
Δήμος Βοΐου: Αυτόματο σύστημα άρδευσης στο γήπεδο Νεάπολης
ΣΩΜΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νέος ΚΟΚ: Αυτά είναι τα πρόστιμα για όσους παρκάρουν παράνομα -Σε ποια παράβαση πρέπει να πληρώσεις 1.000 ευρώ
παιδι
τρενο
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
υπολογιστης
ασεπ
ΑΓΣ Η Σιάτιστα: αποτελέσματα αγώνων

Μήνυση γονέα για rapid test σε ανήλικο χωρίς συγκατάθεση

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ο πατέρας ενός μαθητή της Α’ τάξης Γυμνασίου για ιατρική πράξη σε ανήλικο χωρίς συναίνεση, λόγω υποβολής του σε rapid test.

Επειδή, λόγω της εντολής της Εισαγγελίας, στις περιπτώσεις μηνύσεων για θέματα Covid, δεν γίνονται πλέον συλλήψεις, η μήνυση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, που θα αποφανθεί για το περιστατικό.

Χθες το πρωί, επειδή στο τμήμα του 12χρονου μαθητή, βρέθηκε μαθητής θετικός στον Covid και έπρεπε όλο το τμήμα τα υποβληθεί σε rapid test, η υπεύθυνη του σχολείου προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του μαθητή, τηλεφωνικά, αλλά δεν απαντούσε.

Οι καθηγητές έστειλαν τον μαθητή να υποβληθεί σε rapid σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που ήταν κοντά στο σχολείο.

Το απόγευμα ο πατέρας του μαθητή πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και κατάθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατά της υπεύθυνης του Covid του σχολείου και των υπαλλήλων του ΕΟΔΥ, για ιατρική πράξη κατά ανηλίκου, χωρίς τη συναίνεση του γονέα.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *