ΦΑΓΗΤΟ
ΠΑΠΑΣ
ΠΑΙΔΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν
χρημα
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Κέντρο Ξένων γλωσσών Τίνα Καϊνάρη: 100% επιτυχίες στο ESB και LRN
Δικαστήριο, δικη, μηνυση
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα
Πέντε οχήματα από το πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Κοζάνης
Τιμώμενη Περιφέρεια στην 20η Διεθνή Έκθεση “alexpo” η Δυτική Μακεδονία

Μαθητές ξυλοκόπησαν 12χρονο μέσα στο σχολείο επειδή είπε στη δασκάλα ότι του έκαναν bullying

Ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας με θύμα ένα 12χρονο παιδί καταγράφηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Συγκεκριμένα, ένας 12χρονος δέχτηκε επίθεση σε προαύλιο σχολείου από πέντε συμμαθητές του, ηλικίας, περίπου 10, 11 ετών, οι οποίοι αρχικά του έκαναν μπούλινγκ και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, μια ομάδα πέντε μαθητών της πέμπτης και της έκτης δημοτικού πλησίασαν τον 12χρονο στο προαύλιο του σχολείου και άρχισαν να του κάνουν μπούλινγκ. Το παιδί παραπονέθηκε στη δασκάλα, που βρισκόταν στο προαύλιο, η οποία τον προέτρεψε να απομακρυνθεί από την ομάδα των μαθητών, ενώ στη συνέχεια τους έκανε παρατήρηση.

Με το που είδαν τα παιδιά που τον παρενοχλούσαν, πως ο 12χρονος παραπονιέται στην εκπαιδευτικό, άμεσα τον προσέγγισαν, άρχισαν να τον απειλούν και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι αλλά και σε όλο το σώμα με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ παράλληλα τού έσκισαν την μπλούζα.

Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του και τότε οι γονείς του παρατήρησαν πως έφερε ένα ελαφρύ τραύμα στο πόδι, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις.

Ευτυχώς, δεν είχε κάτι σοβαρό και επέστρεψε στο σπίτι του. Η μητέρα του 12χρονου ωστόσο, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας κι έκανε καταγγελία σε βάρος των πέντε ανηλίκων, και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των παιδιών, αλλά και σε βάρος και των γονέων τους.

Πηγή

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *