Fiesta voio: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και δείγμα μυελού των οστών
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Διάλογος με την Κοινωνία ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
ΚΚΕ
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης
Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση
Γιάννης Κοκκαλιάρης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Η Ενεργειακή Δημοκρατία πρέπει να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό” – Βίντεο
ΒΕΝΖΙΝΗ

Μαθητές ξυλοκόπησαν 12χρονο μέσα στο σχολείο επειδή είπε στη δασκάλα ότι του έκαναν bullying

Ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας με θύμα ένα 12χρονο παιδί καταγράφηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Συγκεκριμένα, ένας 12χρονος δέχτηκε επίθεση σε προαύλιο σχολείου από πέντε συμμαθητές του, ηλικίας, περίπου 10, 11 ετών, οι οποίοι αρχικά του έκαναν μπούλινγκ και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, μια ομάδα πέντε μαθητών της πέμπτης και της έκτης δημοτικού πλησίασαν τον 12χρονο στο προαύλιο του σχολείου και άρχισαν να του κάνουν μπούλινγκ. Το παιδί παραπονέθηκε στη δασκάλα, που βρισκόταν στο προαύλιο, η οποία τον προέτρεψε να απομακρυνθεί από την ομάδα των μαθητών, ενώ στη συνέχεια τους έκανε παρατήρηση.

Με το που είδαν τα παιδιά που τον παρενοχλούσαν, πως ο 12χρονος παραπονιέται στην εκπαιδευτικό, άμεσα τον προσέγγισαν, άρχισαν να τον απειλούν και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι αλλά και σε όλο το σώμα με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ παράλληλα τού έσκισαν την μπλούζα.

Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του και τότε οι γονείς του παρατήρησαν πως έφερε ένα ελαφρύ τραύμα στο πόδι, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις.

Ευτυχώς, δεν είχε κάτι σοβαρό και επέστρεψε στο σπίτι του. Η μητέρα του 12χρονου ωστόσο, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας κι έκανε καταγγελία σε βάρος των πέντε ανηλίκων, και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των παιδιών, αλλά και σε βάρος και των γονέων τους.

Πηγή

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)