• Latest
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!

Μαλούτας: Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις στην κριτική μας, έργα και λύσεις σε αυτά που τάξατε κ. Κοκκαλιάρη.…

11 Ιουλίου 2025
Πτολεμαΐδα – Δημ. Νατσιός: Άθλιο παιχνίδι οι διεργασίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Kοζάνη: Εκδήλωση της «Νίκης» για απολιγνιτοποίηση και Προσωπικό Αριθμό

6 Μαρτίου 2026
8 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών

8 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών

6 Μαρτίου 2026
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

6 Μαρτίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Συνάντηση του Περιφερειάρχη με εκπροσώπους Εμπορικών Συλλόγων για τη Δράση ενίσχυσης των ΜμΕ

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Συνάντηση του Περιφερειάρχη με εκπροσώπους Εμπορικών Συλλόγων για τη Δράση ενίσχυσης των ΜμΕ

6 Μαρτίου 2026
Δεύτερο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας- Παπανικολάου. Δράση για την ημέρα ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό

Δεύτερο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας- Παπανικολάου. Δράση για την ημέρα ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό

6 Μαρτίου 2026
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Πτολεμαΐδα: Μπήκαν σε καφετέρια δύο ανήλικοι κι εκλεψαν χρηματικό ποσό

6 Μαρτίου 2026
Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για την  Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

6 Μαρτίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Γρεβενά: Εξιχνιάσθηκε απάτη με λεία 2.500 ευρώ

6 Μαρτίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 08-03-2026

6 Μαρτίου 2026
Γιάννης Κοκκαλιάρης: Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας έναντι των πολιτών για το αύριο της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης, υλοποιώντας με ευθύνη, σχέδιο και συνέπεια όλα τα έργα που χρειάζονται και απαιτούνται

Γιάννης Κοκκαλιάρης: Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας έναντι των πολιτών για το αύριο της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης, υλοποιώντας με ευθύνη, σχέδιο και συνέπεια όλα τα έργα που χρειάζονται και απαιτούνται

6 Μαρτίου 2026
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Είναι κοινωνικά και αναπτυξιακά δίκαιο οι επωφελείς εθνικά συμφωνίες για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου σε θαλάσσιες περιοχές της χώρας, να χρηματοδοτήσουν την επόμενη ημέρα της Δίκαιης Μετάβασης». (βίντεο)

6 Μαρτίου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Δυτική Μακεδονία: Όραμα για τον τόπο ή θυσία στον βωμό συμφερόντων. ( Με αφορμή την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου)

6 Μαρτίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαλούτας: Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις στην κριτική μας, έργα και λύσεις σε αυτά που τάξατε κ. Κοκκαλιάρη.…

sierafm by sierafm
11 Ιουλίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Αντί επιχειρημάτων, προτίμησε την προσωπική επίθεση και την παραποίηση γεγονότων, αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας και σε κανένα σημείο της κριτικής μας, στον “απολογισμό” που η ίδια επέλεξε να παρουσιάσει.

Σε ό,τι με αφορά και εντελώς συνοπτικά :

● Η απολιγνιτοποίηση ήταν Κυβερνητική απόφαση και όχι δική μου. Σε ό, τι με αφορά θυμίζω στους εκ συστήματος απόντες και σιωπούντες, την κοινή και συντεταγμένη στάση όλης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής μας, αλλά και τις επί μακρό χρόνο και πολλαπλές δημόσιες τοποθετήσεις μου επί του θέματος. Επιπλέον θυμίζω πως πως χρόνια πριν, ήδη από το 2011, επεσήμανα τους κινδύνους μιας βίαιης και άδικης μετάβασης, (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0r3XsffaGAoa1zNNfWtdsTxrujdF3CoYonwSjMvsJ2UtCGAkQQfBR1W6ZkZzj512Yl&id=100003468113052). Πέραν αυτού ήδη από το 2012 είχα μεριμνήσει για την ανάθεση μελέτης για το μέλλον της τηλεθερμανσης διαβλέποντας τις επερχόμενες εξελίξεις.

● Για την Τηλεθέρμανση, το έργο που σήμερα προσπαθείτε να υλοποιήσετε, όλοι γνωρίζουν ότι είναι αποτέλεσμα της κοινής στάσης των Δήμων Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταιου και του μνημονίου που συνυπογράψαμε το 2020. Οι λύσεις που επικαλείστε επομένως δεν θα υπήρχαν, αν δεν είχαν προηγηθεί οι στρατηγικές επιλογές άλλων. Όσον αφορά τη συμφωνία για την οποία επαίρεστε, του φθινοπώρου του 2024, η οποία κατέρρευσε μόλις έξι μήνες μετά, είναι φανερό ότι ακόμη και σήμερα δεν έχετε αντιληφθεί τι ψηφίσατε στο δημοτικό συμβούλιο. Πάψτε επιτέλους να κρύβεστε πίσω από τον Περιφερειάρχη, η τηλεθέρμανση είναι έργο του Δήμου.

● Στο ζήτημα των φωτοβολταϊκών και της Δίκαιης Μετάβασης, η διαστρέβλωση δεν βοηθά διότι όλες οι αποφάσεις ληφθηκαν θεσμικά, με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον και πάντα υπό το φως της δημοσιότητας. Στην πλειονότητα των εκτάσεων που εκμισθώθηκαν αυτό έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών αιρετών. Το διπρόσωπο βέβαια της κριτικής για τα φωτοβολταϊκά είναι ότι, ενώ μας μέμφεστε για τις επιλογές μας, στον Απολογισμό επαίρεστε ότι αύξήσατε τα έσοδα από την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, τα οποία προέρχονται αποκλειστικά από τις μισθωμένες χέρσες δημοτικές εκτάσεις.

● Για τις υποθέσεις που αναφέρετε με υπονοούμενα, δεν υπάρχει ούτε σκιά εμπλοκής διότι ούτε εγώ ούτε κανένα συγγενικό μου πρόσωπο είχαμε οποιαδήποτε επιχειρηματική συναλλαγή με το Δήμο Κοζάνης ή στα όρια του Δήμου Κοζάνης. Για τη σοβαρότητα του δημόσιου διαλόγου καλό θα ήταν θα ήταν να μη ρίχνετε λάσπη εκεί που δεν υπάρχει τεκμηρίωση.

● Για την υπόθεση του Ζευγαρολίβαδου στο Δρέπανο υπενθυμίζω ότι η έκταση δεν έμεινε ούτε ένα χρόνο ακαλλιέργητη από τους αγρότες, ενώ θεωρώ τη διερεύνηση της πιθανότητας κάθε επένδυσης στην περιοχή επιβεβλημένο καθήκον μου.

● Στην υπεράσπιση των κατοίκων της Καλαμιάς η στάση μας ήταν η ίδια ακριβώς με τη στάση της νυν δημοτικής αρχής όταν της ζητήθηκε η συμπαράσταση από τον Πρόεδρο του Ανθοτόπου.

Όσο για την αποχώρησή μου από το Δημοτικό Συμβούλιο αυτό εκφεύγει από τη σφαίρα της δημόσιας αιτιολόγησης. Σε κάθε περίπτωση τόσο τα στελέχη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ με τις τοποθετήσεις τους όσο και η δημόσια ανακοίνωσή μας αποδεικνύει ότι ασχοληθήκαμε σοβαρά, με τον “απολογισμό” πεπραγμένων και παραλείψεων της δημοτικής αρχής και βεβαίως όπως θα διαπιστωθεί και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε να ασκούμε χωρίς καμία κούραση τα καθήκοντά μας. Εσείς θα κουραστείτε να μας βρίσκετε μπροστά σας !

Ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν είναι να χειροκροτεί, αλλά να ελέγχει και σιγουρα ο απολογισμός δεν είναι παράσταση αυτοθαυμασμού.

Οι πολίτες της Κοζάνης γνωρίζουν ποιος εργάστηκε με συνέπεια, χωρίς λαϊκισμούς και διγλωσσία και παρήγαγε έργο για τον τόπο (ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ που εξασφαλίσαμε για το δήμο στην πρόσφατη θητεία μας) και ποιος σήμερα προσπαθεί να μεταφέρει αλλού τις δικές του αδυναμίες και να οικειοποιηθεί το έργο άλλων.

Αντί για ανακοινώσεις σε ύφος πανικού, ας δούμε επιτέλους ένα σχέδιο για το αύριο.

Δείξτε μας το έργο σας, πάψτε να οικειοποιείστε το δικό μας.

Σταματήστε να να αντιπολιτεύεστε την αντιπολευτευση !

Και βεβαίως οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις στην κριτική μας, έργα και λύσεις σε αυτά που τάξατε .…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post

ΚΚΕ: Εκδήλωση – παρουσίαση με θέμα: “Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς μέσα από τις εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής”

Next Post

Ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων της Ποντοκώμης !

Next Post

Ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων της Ποντοκώμης !

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Kοζάνη: Εκδήλωση της «Νίκης» για απολιγνιτοποίηση και Προσωπικό Αριθμό
  • 8 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών
  • Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Συνάντηση του Περιφερειάρχη με εκπροσώπους Εμπορικών Συλλόγων για τη Δράση ενίσχυσης των ΜμΕ
  • Δεύτερο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας- Παπανικολάου. Δράση για την ημέρα ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό

Πρόσφατα σχόλια

  1. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  2. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  3. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  4. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  5. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

νεα casino για ελληνες παικτες

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr