• Latest
Μεγάλη η συμμετοχή εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της χώρας μας στην Κοζάνη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Μεγάλη η συμμετοχή εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της χώρας μας στην Κοζάνη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

3 Ιουνίου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Η συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Βοΐου. Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025

26 Ιουνίου 2025
ΕΠΑΛ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

ΕΠΑΛ Σιάτιστας: 18.940 μόρια η Μπούρτσου Άννα- Αγγελική. Συγχαρητήρια από τη διεύθυνση

26 Ιουνίου 2025
Εκδόσεις της Ι. Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης σε ηλεκτρονική μορφή

Βιβλιόραμα Αναστάσιου Ζ. Μπέλλου Απάνθισμα δρώμενων εκκλησιαστικών εις την Ιεράν Μητρόπολιν Σερβίων και Κοζάνης

26 Ιουνίου 2025
Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

26 Ιουνίου 2025
Το Φροντιστήριο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ανακοινώνει τους βαθμούς των μαθητών του με την υψηλότερη βαθμολογία. Συγχαρητήρια!!

Το Φροντιστήριο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ανακοινώνει τους βαθμούς των μαθητών του με την υψηλότερη βαθμολογία. Συγχαρητήρια!!

26 Ιουνίου 2025
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΤΑ

Το φροντιστήριο Μ.Ε. «Κουκουλιάτα Θεοδώρα», Συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριές του για τις υψηλές επιδόσεις

26 Ιουνίου 2025
To Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» χαιρετίζει τη συμμετοχή του λαού

To Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» χαιρετίζει τη συμμετοχή του λαού

26 Ιουνίου 2025
Φεστιβάλ STRANAFEST: 4 και 5 Ιουλίου στο φράγμα Περδίκκα

Φεστιβάλ STRANAFEST: 4 και 5 Ιουλίου στο φράγμα Περδίκκα

26 Ιουνίου 2025
ΠΡΟΟΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Οι κορυφαίοι βαθμοί από το φροντιστήριο Μ.Ε. “Πρόοδος”

26 Ιουνίου 2025
Νεκρή αρκούδα εντοπίστηκε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς

Νεκρή αρκούδα εντοπίστηκε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς

26 Ιουνίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Δέκα ερωτήματα από τον Π. Κουκουλόπουλο στη Βουλή για το έργο «Πολιτιστική Εγνατία Οδός» του Ταμείου Ανάκαμψης

26 Ιουνίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Η 10η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων τη Δευτέρα 30 Ιουνίου

26 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη η συμμετοχή εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της χώρας μας στην Κοζάνη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

sierafm by sierafm
3 Ιουνίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Μεγάλη η συμμετοχή εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της χώρας μας στην Κοζάνη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).
0
SHARES
15
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της  ΚΕΕΕ, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 30 – 31 Μάϊου και 1η Ιουνίου στην  στέγη Ποντιακού Ελληνισμού  στην  Κοζάνη.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξαν ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννης Βουτσινάς και ο οικοδεσπότης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Κοζάνης  κ. Ιωάννης Μητλάγκας.

Σαφές μήνυμα στήριξης  της  Δυτικής Μακεδονίας και επένδυσης στο νέο παραγωγικό  της  μοντέλο έστειλε  από τη Γενική Συνέλευση  της  Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ο κ. Ιωάννης Μητλιάγκας, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Με λόγο ευθύ και τεκμηριωμένο, παρουσίασε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα Επιμελητήρια αλλά και η τοπική επιχειρηματικότητα στην περίοδο της μετάβασης καλώντας παράλληλα τους εκπροσώπους  των  επιχειρηματιών  από  κάθε  γωνιά  της  χώρας  να επενδύσουν στη Δυτική Μακεδονία.

Τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος παρουσίασε στην Κοζάνη ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ( ΚΕΕΕ ), κ. Ιωάννης  Βουτσινάς, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της στρατηγικής του νέου σχήματος, επισημαίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο των Επιμελητηρίων στη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Η συμμέτοχή και η εκπροσώπηση από όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος και το μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας που εξέπεμψαν  κυριάρχησε και τις δύο ημέρες. Μεγάλη υπήρξε και η  συμμετοχή  κυβερνητικών  στελεχών, επιχειρηματιών, φορέων και  εκπροσώπων  του  πολιτικού  και  οικονομικού  κόσμου.

Με βραβεύσεις για την προσφορά τους στον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ.  Ιωάννη  Βουτσινά, στον Τέως Πρόεδρο του Επιμελητηρίου  Βοϊωτίας   και  τέως  Γενικό γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, στον Περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας κ.  Γιώργο Αμανατίδη, στον Δήμαρχο της Κοζάνης κ. Ιωάννη Κοκκαλιάρη, στον  πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Λευτέρη Ελευθεριάδη, στον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Σταύρο  Καπλάνογλου, στον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Παναγιώτη Αποστολίδη, στον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Χρήστο  Σάββα, στον Πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης  κ. Κώστα  Κυριακίδη και  νέο Αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ  και τέλος στον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης  κ. Νίκο Σαρρή, έκλεισε η πρώτη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο δείπνο που παρατέθηκε σε συνέδρους και συνοδούς στο Event Plaza στα Πετρανά  Κοζάνης την Παρασκευή το βράδυ 30 Μαΐου.

Με ένα επίσημο δείπνο που μετατράπηκε σε μία πραγματική γιορτή, έκλεισε και η δεύτερη ημέρα και ουσιαστικά οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαΐου.

Σύνεδροι και συνοδοί βρέθηκαν στο ζεστό χώρο του “ROSE GARDEN” στην Πτολεμαΐδα, ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα, ευχαριστώντας τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κουβεντιάζοντας με χαλαρή διάθεση για την επιτυχημένη διοργάνωση και τα συμπεράσματα της.

Στο παράλληλο πρόγραμμα  στην  Αιανή  βρέθηκαν το Σάββατο 31 Μαΐου  οι συνοδοί  της Γενικής  Συνέλευσης  της  Κεντρικής  Ένωσης  Επιμελητηρίων  Ελλάδος.

Είχαν την ευκαιρία  να  επισκεφτούν  το  σπουδαίο  Αρχαιολογικό Μουσείο, στο οποίο  ξεναγήθηκαν  αλλά  και  να  κάνουν  βόλτα στο κέντρο της ιστορικής έδρας του Δήμου Κοζάνης. Αμέσως μετά στη Λευκοπηγή, τόπο καταγωγής και του προέδρου  του  Επιμελητηρίου Κοζάνης  κ.  Ιωάννη  Μητλιάγκα, η τοπική κοινότητα  και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ε.Μ.Α.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος», τους υποδέχτηκαν διοργανώνοντας μια εκδήλωση αφιερωμένη στην παράδοση και τη φιλοξενία. Οι φιλοξενούμενοι χόρεψαν με τις Λαζαρίνες, δοκίμασαν παραδοσιακά εδέσματα, και γευμάτισαν κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο του χωριού.

Με μια επίσκεψη στην όμορφη Σιάτιστα επέλεξε το Επιμελητήριο Κοζάνης να κλείσουν  οι  τριήμερες  παράλληλες  εκδηλώσεις  και δράσεις συνοδών και συνέδρων της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Αρχοντικό «Πούλκως», τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, το Ιστορικό «Τραμπάτζειο» Γυμνάσιο και τη Βοτανική – Παλαιοντολογική  Συλλογή, έκαναν  βόλτα  στην  όμορφη  έδρα  του  δήμου  Βοΐου και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή μας που τους πρόσφερε όλες αυτές τις ημέρες, φιλοξενία, παράδοση και πολιτισμό.

Κανείς δεν παρέλειψε να εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια, για τη φιλοξενία, την αρτιότητα της Γενικής Συνέλευσης αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων!

Το Επιμελητήριο Κοζάνης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο σύνολο των εκπροσώπων των επιμελητηρίων της χώρας  που μας τίμησαν με την παρουσία τους, κι ευχαριστεί θερμά  όσους  στήριξαν  τη  διοργάνωση  της  Γενικής Συνέλευσης. Την  Κεντρική  ‘Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ,την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Κοζάνης και την ATTICA BANK, με ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη  που αγκάλιασε με θέρμη τη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Tags: γενικη ΣυνέλευσηΕΒΕεκδηλωσηΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΒΕ
Previous Post

Εθελοντική δράση καθαρισμού στο άλσος Αγίου Θωμά – Ξενία, Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 17.00

Next Post

ΔΤ Καλλιστώ: Γιατί καταγράφεται αυξημένη παρουσία αρκούδων κοντά σε σπίτια και τί πρέπει να κάνουμε

Next Post
αρκουδακι

ΔΤ Καλλιστώ: Γιατί καταγράφεται αυξημένη παρουσία αρκούδων κοντά σε σπίτια και τί πρέπει να κάνουμε

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Η συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Βοΐου. Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025
  • ΕΠΑΛ Σιάτιστας: 18.940 μόρια η Μπούρτσου Άννα- Αγγελική. Συγχαρητήρια από τη διεύθυνση
  • Βιβλιόραμα Αναστάσιου Ζ. Μπέλλου Απάνθισμα δρώμενων εκκλησιαστικών εις την Ιεράν Μητρόπολιν Σερβίων και Κοζάνης
  • Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας
  • Το Φροντιστήριο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ανακοινώνει τους βαθμούς των μαθητών του με την υψηλότερη βαθμολογία. Συγχαρητήρια!!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr