• Latest

Με το Δημήτρη Κοσμίδη η Αναστασία Ντέρου

12 Μαρτίου 2019
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ

6 Ιουνίου 2025
εξετασεις, σχολειο

Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες

6 Ιουνίου 2025
βαπτιση

Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά

6 Ιουνίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Γυμνή 40χρονη γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανελλαδικές: Μαθητής εξεταζόταν την ώρα που σκοτωνόταν ο πατέρας του

6 Ιουνίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Γιώργου Πουλιόπουλου

6 Ιουνίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Ο τιμωρητικός χαρακτήρας του νέου Κ.Ο.Κ. δεν θα οδηγήσει στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας

6 Ιουνίου 2025
Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

6 Ιουνίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Ψήφισμα της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

6 Ιουνίου 2025
Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

6 Ιουνίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες

Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας. Φωτογραφίες

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με το Δημήτρη Κοσμίδη η Αναστασία Ντέρου

sierafm by sierafm
12 Μαρτίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την κάθοδό της στον εκλογικό στίβο ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η Αναστασία Ντέρου.

Η ίδια στην τοποθέτησή της ανέφερε:

Καλώ όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές, οικολογικές δυνάμεις του Δήμου Βοΐου, να συστρατευτούν σε μία νέα, οξυγονωμένη προσπάθεια, ώστε να καταστεί το Βόιο, αντάξιο των προσδοκιών και των οραμάτων των πολιτών.

Η συμμετοχή και η στήριξη ευρύτερων δυνάμεων, θα εμπλουτίσει τον προγραμματικό μας λόγο, θα πολλαπλασιάσει την εμβέλεια της κίνησής μας και θα επιβεβαιώσει ότι για να πάμε μπροστά, για να πετύχουμε, απαιτείται όραμα, σχέδιο, συνθέσεις και υπέρβαση ξεπερασμένων αντιλήψεων.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες, τους πολιτικούς φορείς, τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που συμφωνούν με τις αρχές και τις προτεραιότητες μας, να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.

Είναι βέβαιο, ότι απαιτείται ένα νέο κύμα δημιουργίας και προόδου ανοικτό, ενωτικό, βαθιά δημοκρατικό, πάνω από σκοπιμότητες και ανταγωνισμούς. Η δύναμη και το μέλλον βρίσκονται στη συνεννόηση και τη συνεργασία.

Η επικοινωνία και η συστηματική διαβούλευση με τους πολίτες καθώς η δημοτική μας κίνηση ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’, είναι ανεξάρτητη και ανοικτή σε ιδέες, προτάσεις και ανθρώπους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση μιας δημιουργικής πορείας.

Με βαθιά ριζωμένη μέσα μου την αγάπη για τη γενέτειρα μου, αποφάσισα, όχι αβασάνιστα, να θέσω τον εαυτό μου, τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου, στην υπηρεσία του τόπου όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Ονειρεύομαι, ένα Βόιο με την πανευρωπαϊκή ακτινοβολία, που είχε, σε αλλοτινούς καιρούς στον πολιτισμό, την ιστορία, τη δημιουργία. Ονειρεύομαι τα όμορφα χωριά του, ως πόλο έλξης ποικίλων δραστηριοτήτων.

Όποιος εκλεγεί θα πρέπει να κοιτάζει προς την περιφέρεια και τα χωριά του Βοΐου. Εκεί βρίσκεται το μέλλον.

Δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές καμαρίλες, δεν επιθυμώ καμία αντιπαράθεση. Είμαι ανοικτή σε όλους και για όλα, αρκεί να έχουμε κοινούς στόχους και κοινά οράματα για το Βόιο.

Όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, στο σεβασμό των δικαιωμάτων της ανθρώπινης ύπαρξης, στην ίση και δίκαιη μεταχείριση, είναι ευπρόσδεκτος στην παράταξη μας. Είναι ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν ενδιαφέρον για την περιοχή και όχι αυτοί, που ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους. Δεν χωρούν στην παράταξή μας εκείνοι που ενδιαφέρονται για την προσωπική, πολιτική και αυτοδιοικητική τους καριέρα.

Για το λόγο αυτό θα συστρατευτούμε μαζί με νέους ηλικιακά άφθαρτους υποψηφίους. Θα αγωνιστώ με επιχειρήματα, ευπρέπεια και με κριτική. Δεν κατεβαίνω στο κενό. Δεν πήρα πρόχειρα την απόφαση. Την πήραμε μαζί με τον κ. Δημήτρη Κοσμίδη, με φίλους και ανθρώπους που θα στηρίξουν την προσπάθεια.

Η μεγάλη τομή είναι να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης, να συζητήσουμε. να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε. Η αλλαγή ρότας ξεκινά, από τη θεσμική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου περισσεύουν οι κοκορομαχίες και οι απαράδεκτες τακτικές, αλλά θέση έχει η αντιπαράθεση πάνω σε ιδέες, ώστε να καταφέρουμε τις βέλτιστες επιλογές με συναινετικό τρόπο, για το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. Καμία δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Με αισθήματα φιλίας προς όλους του υποψηφίους, σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια της παράταξης μας ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ Οι εκλογές είναι μία γιορτή Δημοκρατίας, δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι αλλά εκείνοι που έχουν όραμα και αγάπη, για τη βελτίωση και την προκοπή.

Ας γιορτάσουμε, ας τολμήσουμε. Με φωνή Δημοκρατίας, ’’ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΪΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ’’

ΝΤΕΡΟΥ Αναστασία του Νέστορος Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ‘ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ ‘’Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γυναικών’’ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Αναστασία Ντέρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σιάτιστα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Αστυνομική Ακαδημία, υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε νευραλγικές θέσεις με σκληρές απαιτήσεις, όπως εκείνη του Δημοσίου Κατηγόρου. Μιλάει άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Η εξάμηνη απόσπασή της, μετά τη λύση του εμπάργκο στους Ευζώνους Κιλκίς, την ώθησε να διδαχτεί και την Σερβοκροατική γλώσσα. Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα της ρωσικής γλώσσας, είναι άριστη χρήστης των Η/Υ και συγγράφει το Β΄ βιβλίο της με τίτλο: ‘’ Η ψυχολογία του Εγκλήματος στα νέα Ελληνικά δεδομένα και οι αλλαγές που επέφερε με την παγκοσμιοποίηση’’. Μελλοντικός της στόχος είναι ένα νέο σύγγραμμα, που θα αφορά ‘’το συνδικαλισμό στα σώματα ασφαλείας, από την ίδρυση του έως σήμερα και η αλλοίωση των ατόμων που τον περιβάλλουν’’. Σήμερα τελεί Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γυναικών, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσσαλονίκης, είναι εκλεγμένη συνδικαλίστρια, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε πολλές ιστοσελίδες του κλάδου της, καθώς φημίζεται για την ρεαλιστική και κοφτερή της πένα. Υπήρξε αθλήτρια της Ελευθέρας Πάλης της ΧΑΝΘ, ιδρυτικό στέλεχος και αθλήτρια της ομάδας ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης της Αστυνομίας, ενώ παλαιότερα διατέλεσε αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.

Tags: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
Previous Post

Τσολακόπουλος Ανδρέας Νεάπολη Κοζάνης..Ο Δαίδαλος συνεχίζει να δυσκολεύει τον Κλεισθένη 1 ενώ ο Κλεισθένης 2 που προαναγγέλθηκε αναμένει στο ψυγείο.

Next Post

Με επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς στον Δήμο Βοΐου

Next Post

Με επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς στον Δήμο Βοΐου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ
  • Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια
  • Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες
  • Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά
  • Γυμνή 40χρονη γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr