• Latest

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα ενισχύσει με κάθε τρόπο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

21 Μαρτίου 2023
ΚΚΕ

Εκδήλωση ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην Καλαμιά

19 Ιουλίου 2025
Αβδέλλα Γρεβενών: 83η Πανελλήνια Ορειβατική Διαδρομή σε μονοπάτια

Αβδέλλα Γρεβενών: 83η Πανελλήνια Ορειβατική Διαδρομή σε μονοπάτια

19 Ιουλίου 2025
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Δημοσκόπηση aftodioikisi.gr: Σε αρνητική τροχιά τρεις δήμαρχοι, σε θετική ο Ζευκλής(πίνακες)

19 Ιουλίου 2025
Γρεβενά: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: «Μουσικό Ταξίδι στην Παράδοση»

Γρεβενά: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: «Μουσικό Ταξίδι στην Παράδοση»

19 Ιουλίου 2025
ΓΑΜΟΣ, ΝΥΦΗ

Η νύφη ανησυχούσε ότι η έγκυος φίλη της θα την επισκιάσει στον γάμο και έτσι ακύρωσε την πρόσκληση: «Έχω μείνει άφωνη»

19 Ιουλίου 2025
ΥΠΝΟΣ

Ύπνος: Η Νο1 συμβουλή από ειδικό για να κοιμάστε καλά εν μέσω καύσωνα – Αποτελεσματικές λύσεις για περισσότερη δροσιά το βράδυ

19 Ιουλίου 2025
εξετασεις, αιμοδοσια

Υψηλή χοληστερίνη: Το Νο1 φρούτο που πρέπει να αποφεύγουν όσοι λαμβάνουν στατίνες λόγω επικίνδυνης αλληλεπίδρασης, σύμφωνα με ειδικό

19 Ιουλίου 2025
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού: Ποιοι θα επιστρέψουν χρήματα – Τι αλλάζει με τις φορολογικές δηλώσεις

19 Ιουλίου 2025
ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΑ, χρημα

Κυβερνητική παρέμβαση για τα ATM Τραπεζών: «Κανένα παράθυρο χρεώσεων δύο ταχυτήτων δεν πρόκειται να ισχύσει»

19 Ιουλίου 2025
Υγειονομική βόμβα η Ιατροδικαστική Πάτρας: Ξεχασμένα πτώματα και οστά – Ποντίκια έκοβαν βόλτες

Υγειονομική βόμβα η Ιατροδικαστική Πάτρας: Ξεχασμένα πτώματα και οστά – Ποντίκια έκοβαν βόλτες

19 Ιουλίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Με διαδικασίες εξπρές οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων – Ξεκινούν τον Αύγουστο

19 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Συνεργός στη ληστεία ο υπάλληλος του βενζινάδικου – Έδινε πληροφορίες στους δράστες

19 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα ενισχύσει με κάθε τρόπο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

sierafm by sierafm
21 Μαρτίου 2023
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει ανακύψει με την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων πραγματοποιήθηκε σήμερα, 21 Μαρτίου 2023, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή του Υφυπουργού Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη και παρουσία βουλευτών του νομού Κοζάνης και των Δημάρχων Σερβίων και Βελβεντού.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου εκφράστηκε η βούληση να εξαντληθεί κάθε μέσο προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια της Περιφέρειας να καλύψει άμεσα τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της Γέφυρας, η λειτουργία της οποίας έχει εξαιρετική σημασία όχι μόνο για την τοπική κοινωνία, αλλά και την εθνική οικονομία.   

Μετά τη σύσκεψη Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Πήρα την πρωτοβουλία ως μέλος της Κυβέρνησης, αλλά και ως Βουλευτής του Νομού Κοζάνης, να πραγματοποιηθεί η σημερινή σύσκεψη με τη συμμετοχή του αρμόδιου Υφυπουργού Υποδομών κ. Καραγιάννη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, βουλευτών του Νομού, Δημάρχων, Υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου και της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση του προβλήματος στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, που αποτελεί ένα εθνικό θέμα.

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει με κάθε τρόπο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία έχει και την αρμοδιότητα για την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση των έργων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που έχουν διαπιστωθεί στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων με σκοπό να βρεθεί, το συντομότερο δυνατόν, η καλύτερη και ταχύτερη λύση για την αποκατάσταση της λειτουργίας της γέφυρας με απόλυτη ασφάλεια.

Επιπλέον, έχω επικοινωνήσει με τους Προέδρους της ΔΕΗ και του Τεχνικού  Επιμελητηρίου, ώστε να εκτιμηθεί η δυνατότητα χρήσης της οδού του φράγματος Πολυφύτου από τα ΙΧ, ως προσωρινή λύση, ενώ απηύθυνα έκκληση και στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στην Υγειονομική Περιφέρεια να ενισχυθούν εκτάκτως οι υγειονομικές υπηρεσίες στις περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα πρόσβασης στις μεγάλες υγειονομικές μονάδες του Νομού.

Βρισκόμαστε, άλλωστε, σε διαρκή επικοινωνία με την Περιφέρεια για την αναζήτηση λύσεων και σε άλλα ζητήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της διακοπής κυκλοφορίας στη Γέφυρα και αφορούν άλλα Υπουργεία».     

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης δήλωσε:

«Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του  κ. Παπαδόπουλου και του κ. Καραγιάννη, με την οποία η Κυβέρνηση στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια για να ανατάξει την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων και να συντηρήσει το επαρχιακό οδικό δίκτυο, που θα δεχτεί όλο το μεταφορικό φορτίο το επόμενο δίμηνο, καθώς οι απαιτήσεις ξεπερνούν τις δυνατότητες της Περιφέρειας. Η επισκευή της σοβαρής ζημιάς θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα προβούμε σε εργασίες επισκευής και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου με τη συνδρομή και του Υπουργείου».  

Tags: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

Γρεβενά: Σύλληψη 41χρονου που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια ανηλίκου

Next Post

Παρουσίαση Υποψηφίων Εθνικών Εκλογών ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Next Post
ΠΑΣΟΚ

Παρουσίαση Υποψηφίων Εθνικών Εκλογών ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Εκδήλωση ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην Καλαμιά
  • Αβδέλλα Γρεβενών: 83η Πανελλήνια Ορειβατική Διαδρομή σε μονοπάτια
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Δημοσκόπηση aftodioikisi.gr: Σε αρνητική τροχιά τρεις δήμαρχοι, σε θετική ο Ζευκλής(πίνακες)
  • Γρεβενά: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: «Μουσικό Ταξίδι στην Παράδοση»
  • Η νύφη ανησυχούσε ότι η έγκυος φίλη της θα την επισκιάσει στον γάμο και έτσι ακύρωσε την πρόσκληση: «Έχω μείνει άφωνη»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr