Δήμος Κοζάνης: Προσλήψεις και εξοπλισμό για πολιτική προστασία ζήτησε ο Κοκκαλιάρης – Τι είπε σε Κεφαλογιάννη και Γκιουλέκα
Δήμος Κοζάνης: Συνεδρίαση λογοδοσίας την Τετάρτη 21-8-2024
Το έργο NEUTRON συγκεντρώνει δεδομένα για τις ενεργειακές κοινότητες και καταγράφει στοιχεία για την ενεργειακή φτώχεια στην Κοζάνη.
Καμπάνια Δράσης για το Κλίμα: Η Εμπειρία του Δάσους Κουρί
Δυναμική παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών, στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Ρόδο
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη των εκπροσώπων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Φορέων της Δυτικής Μακεδονίας παρουσία  του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη  και του Υφυπουργού Εσωτερικών Κώστα Γκιουλέκα
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Εργατικό Κέντρο Κοζάνης
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
gov.gr, υπολογιστης

Μπαράζ πληρωμών την Παρασκευή: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Μπαράζ πληρωμών την Παρασκευή 24 Μαΐου. Συγκεκριμένα θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου από τα Ταμεία του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, από τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίσης, θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης αλλά και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ καθώς η 25η του μήνα που είναι η σταθερή ημερομηνία καταβολής τους είναι Σάββατο.

Την ίδια μέρα θα γίνει και η πληρωμή της β’ δόσης για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ. Το ποσό του επιδόματος επανυπολογίζεται αυτόματα με βάση το εισόδημα και δεν απαιτείται υποβολή εκ νέου αίτηση Α21.

Επειδή το επίδομα του 2019 θα υπολογιστεί με βάση το εισόδημα του φορολογικού έτους 2018 και προκειμένου οι δικαιούχοι να γνωρίζουν το σωστό ποσό του επιδόματός τους αλλά και προς αποφυγή σώρευσης αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, ο Οργανισμός καλεί όλους να σπεύσουν να υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση για το τρέχον έτος, ώστε αυτή να εκκαθαριστεί εγκαίρως και να λάβουν το ακριβές ποσό του επιδόματος που δικαιούνται.

Την Παρασκευή έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη πληρωμή του επιδόματος ενοικίου σε εκείνους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019. Το ποσό των 49.574.247,39 ευρώ θα καταβληθεί σε 230.001 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 609.000 άτομα.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *