Στο σημείωμα αποτυπώνονται οι σκέψεις της άτυχης Τζωρτζίνας για την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.
Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο από την καθημερινότητα της 9χρονης Τζωρτζίνας στην υπόθεση της Πάτρας . Ένα νέο αποκαλυπτικό σημείωμα της 9χρονης έρχεται στο φως. Ενα σημείωμα γραμμένο με το παιδικό της χεράκι, που δείχνει πως αισθανόταν για τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.
Στο σημείωμα αποτυπώνονται οι σκέψεις της άτυχης Τζωρτζίνας και σύμφωνα με το Star το κοριτσάκι προσπάθησε από ότι φαίνεται να αποτυπώσει στο χαρτί τα συναισθήματά του. Γράφει χαρακτηριστικά: “Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι” και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει “εγωίστρια“. Μετά με μολύβι η 9χρονη έχει κάνει μια μουτζούρα και γράφει “επίσης θα έρθει η Χαρούλα”. Μάλιστα τη λέξη μαμά τη γράφει με τα δυο “μ” κεφαλαία. Κάτι που δεν κάνει στις υπόλοιπες λέξεις.
Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε στο σχολείο, που έγραφε ασκήσεις της. Όλα αυτά φυσικά πριν το μεγάλο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλοπάθεια, καθώς μετά από αυτό δεν ήταν δυνατόν η Τζωρτζίνα να γράψει.
Την ίδια ώρα δύο νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο από την κατάθεση του ιατροδικαστή, Σωτήρη Μπουζιάνη στην ανακρίτρια που ερευνά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Mega η κατάθεση του Σωτήρη Μπουζιάνη δεν ήταν συμπληρωματική του ιατροδικαστικού πορίσματος που είχε συνταχθεί πριν λίγες εβδομάδες.
Ο κ. Μπουζιάνης ρωτήθηκε για τις μελανιές που είχε παρουσιάσει η μικρή Τζωρτζίνα στο πρόσωπό της, όπου είχε αναφερθεί και από άλλους ιατροδικαστές πως δεν αφορούν εγκληματική ενέργεια αλλά μεταθανάτια σημάδια.
Την ίδια ώρα ζητήθηκε να γίνει μια αρχική ανάλυση για την σκοπιμότητα της εκταφής τη 9χρονης για τη λήψη τριχών και τι θα συνεισφέρει στην υπόθεση. Εκτιμούν πως μέσω αυτής μπορεί να γίνει ένα χρονοδιάγραμμα για τυχόν και άλλες τοξικές ουσίες που είχε λάβει η Τζωρτζίνα, ωστόσο υπάρχει μία πιθανότητα λόγω της μεγάλης ποσότητας κεταμίνης που χορηγήθηκε στο παιδί να έχει αλλοιωθεί η σύσταση της τρίχας και να μην μπορεί να δείξει κάτι.