• Latest
τρια παιδια νεκρα πατρα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Πισπιρίγκου αφήνει υπονοούμενα για τον Δασκαλάκη – Τι αναφέρει στο υπόμνημα

15 Ιουλίου 2022
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Μπαράζ Ανόδου: Εορδαϊκός για Γ’ Εθνική – Τα αποτελέσματα- βαθμολογίες

14 Μαΐου 2025

Γιατί τα κινούμενα σύμβολα κάνουν τα κουλοχέρηδες πιο συναρπαστικά. Η γνώμη των ειδικών της Frumzi

14 Μαΐου 2025
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με χαρά ανακοινώνει την έγκριση του νέου προγράμματος Erasmus+

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στα Γρεβενά

14 Μαΐου 2025

Γ. Αμανατίδης: Σε τροχιά υλοποίησης το έργο Κήπος – Γέφυρα Ρυμνίου

14 Μαΐου 2025
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δήμος Γρεβενών: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025»

14 Μαΐου 2025
Το φυσικό αέριο έφτασε στη Γαλατινή Κοζάνης – Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Βίντεο

Δήμος Βοΐου: Σε ισχύ η απόφαση για επιδότηση της εγκατάστασης λεβήτων αερίου στη Γαλατινή

14 Μαΐου 2025
Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή την Κυριακή 25 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα

Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή την Κυριακή 25 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα

14 Μαΐου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθη 58χρονος γιατί σε νεκροταφείο που βρίσκεται σε περιοχή της Κοζάνης, προκάλεσε φθορές σε οστά νεκρών. 

14 Μαΐου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Να αρθεί η ανισότητα εις βάρος των ελεγκτών στα Περιφερειακά  Ελεγκτικά Κέντρα Ασφάλισης (Π.Ε.Κ.Α.)»

14 Μαΐου 2025
Επίσκεψη αντιπροσωπίας του Δήμου Βοΐου στο Δήμο Αποκορώνου για τις εκδηλώσεις της επετείου της Μεταπολιτευτικής Επανάστασης

Επίσκεψη αντιπροσωπίας του Δήμου Βοΐου στο Δήμο Αποκορώνου για τις εκδηλώσεις της επετείου της Μεταπολιτευτικής Επανάστασης

14 Μαΐου 2025
Ολοκλήρωση Ημερίδας για το Ενιαίο Κοινωνικό Δίκτυο Δυτικής Μακεδονίας

Ολοκλήρωση Ημερίδας για το Ενιαίο Κοινωνικό Δίκτυο Δυτικής Μακεδονίας

14 Μαΐου 2025
ΦΥΛΑΚΗ

Προφυλακίστηκαν γονείς που βίαζαν τις κόρες τους – Κατηγορίες και στους παππούδες

14 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Πισπιρίγκου αφήνει υπονοούμενα για τον Δασκαλάκη – Τι αναφέρει στο υπόμνημα

sierafm by sierafm
15 Ιουλίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
τρια παιδια νεκρα πατρα
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πάει καιρός από τότε που Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και έδιναν τηλεοπτική συνέντευξη, προσπαθώντας να πείσουν το κοινό που τους παρακολουθούσε ότι οι δύο τους δεν γνώριζαν από τι πέθαναν τα τρία παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα. Ωστόσο, μετά από μήνες, και με την 33χρονη μητέρα να βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά μοναδική ύποπτη για εκείνους των Μαλένας και Ιριδας, η ίδια μέσα από το υπόμνημα που κατέθεσε, επιχειρεί για πρώτη φορά να βάλει στο «κάδρο» και τον 30χρονο πατέρα, αναφερόμενη στο πόσο γρήγορα εκείνος πήγε στο σπίτι όταν ειδοποιήθηκε ότι πέθανε η 6 μηνών Ίριδα!

Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί η αναφορά στον πρώην σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, καθώς χωρίς να τον κατηγορήσει για κάτι, λέει με νόημα ότι της έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα έφτασε στο σπίτι, μετά τον θάνατο της Ίριδας, την Άνοιξη του 2021. Επισημαίνει ότι ο σύζυγός της, έμενε πιο μακριά, αλλά όταν τον πήραν τηλέφωνο με την αδερφή της, βρισκόταν κοντά στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα. «Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις κακώσεις που βρέθηκαν στα πρόσωπα των κοριτσιών.

Ετσι, για πρώτη φορά και με πολύ προσεκτικό τρόπο η 33χρονη επιχειρεί να εμπλέξει τον 30χρονο, ο οποίος την ώρα που η Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της δεν ήταν μέσα στο σπίτι. Κάπως έτσι δεν κατηγορεί ευθέως τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά από την άλλη δεν τον απεμπλέκει. Τους προηγούμενους 6 μήνες, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε εστιάσει στο χρόνο που έκανε ο 30χρονος να φτάσει στο σπίτι. Η αναφορά αυτή αφήνει νέες διαστάσεις για την ενδεχόμενη στάση που μπορεί να κρατήσει -τουλάχιστον στην υπερασπιστική της τακτική- η Πισπιρίγκου απέναντι στον Μάνο Δασκαλάκη και ειδικά για την ημέρα που πέθανε η Ιριδα στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα.

Αναμονή για… απάντηση από Δασκαλάκη

Όπως είναι γνωστό το 6 μηνών κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στις 11:30 το πρωί της 21ης Μαρτίου του 2021 στην κούνια του από την θεία του Δήμητρα Πισπιρίγκου. Αν και η πρώτη νεκροψία έκανε λόγο για παθολογικά αίτια, οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλόγρηας στην έκθεση επανεξέτασης τους αναφέρουν ότι το παιδί έφυγε από ασφυκτικό θάνατο ο οποίος προκλήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα.

Στις πρώτες καταθέσεις τους η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της, ανέφεραν χωρίς καμία μομφή και υποψία, ότι όταν ο Μάνος Δασκαλάκης ειδοποιήθηκε, έφτασε στο σπίτι μέσα σε διάστημα 2-3 λεπτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα στο υπόμνημα με τις έγγραφες εξηγήσεις της η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλάει πάλι για το διάστημα που έφτασε στο σπίτι ο εν διαστάσει σύζυγος της και εκφράζει τις απορίες της για το πως κατάφερε να φτάσει τόσο σύντομα, αλλά και γιατί βρισκόταν εκείνη την ώρα τόσο κοντά στο σπίτι της οδου Μπιζανίου. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον δικηγόρο του, αλλά προς το παρόν, δεν έχει αντιδράσει, περιμένοντας να δει την εξέλιξη της υπόθεσης και αν η πρώην σύζυγός του θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέες κατηγορίες. Στη συνέχεια αναμένεται να τοποθετηθεί με δήλωση μπροστά στις κάμερες.

Αρνείται κάθε εμπλοκή με τους θανάτους

Εξάλλου, στο 17σέλιδο υπόμνημα που κατατέθηκε, από τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, η 33χρονη αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της, στις δολοφονίες των δύο μικρότερων κοριτσιών, ενώ προσπαθεί να αντικρούσει και το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα οι οποίοι κατέληξαν στο ότι τα δύο παιδιά πέθαναν από ασφυξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος που παρέδωσε ο Οθωνας Παπαδόπουλος στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτός από το υπόμνημα με τις έγγραφες εξηγήσεις περιέχει και έκθεση πραγματογνωμόνων οι οποίοι αναφέρονται στα σημάδια που υπήρχαν στα πρόσωπα τον δύο παιδιών. Σε αντίθεση με τους ιατροδικαστές Καρακούκη- Καλόγρηα, οι τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζουν ότι τα σημάδια είναι μεταθανάτια. Παράλληλα μέσα στο υπόμνημα περιγράφεται και η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα, από το 2013 που γεννήθηκε έως και το 2022 που έφυγε από τη ζωή εξαιτίας υπερβολικής δόσης κεταμίνης που της χορηγήθηκε.

Πηγή: Reader.gr

Tags: τρια παιδια νεκρα
Previous Post

Τουρισμός για όλους: Σε 200.000 πολίτες το voucher – Ανοίγει αύριο, Σάββατο, η πλατφόρμα

Next Post

Fuel Pass 2: Πότε οι αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης, ποιοι θα δουν διπλή επιδότηση

Next Post
FuelPass, βενζινη

Fuel Pass 2: Πότε οι αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης, ποιοι θα δουν διπλή επιδότηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Μπαράζ Ανόδου: Εορδαϊκός για Γ’ Εθνική – Τα αποτελέσματα- βαθμολογίες
  • Γιατί τα κινούμενα σύμβολα κάνουν τα κουλοχέρηδες πιο συναρπαστικά. Η γνώμη των ειδικών της Frumzi
  • Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στα Γρεβενά
  • Γ. Αμανατίδης: Σε τροχιά υλοποίησης το έργο Κήπος – Γέφυρα Ρυμνίου
  • Δήμος Γρεβενών: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ελπίδα στο Πάτρα: «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω» – Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή
  2. Σιάτιστα: Η ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου - Orizontes στο Σιάτιστα: Η Ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου. Βίντεο
  3. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  4. Μπάμπης στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  5. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr