Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ
Σιάτιστα: Ίδρυμα Δημητρίου  και Θεολογίας Τσιστοπούλου – Χρηματική ενίσχυση σε αριστούχους αποφοίτους Λυκείων
απατη
Ο Δήμος Γρεβενών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα των εργαζομένων.
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
Χόρτα καθαρισμός
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΙΔΙ, ΚΙΝΗΤΟ
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
νοσοκομειο
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Νεκρός 60χρονος εργάτης – Εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα πίσσας

Ένας εργάτης περίπου 60 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023 σε εργοτάξιο της περιοχής της Λαμίας, όταν κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα πίσσας.

Σοκαρισμένοι όλοι οι συνάδελφοι του, έσπευσαν μάταια να προσφέρουν βοήθεια, ενώ συγχρόνως ειδοποίησαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Ωστόσο για τον άτυχο εργάτη ήταν αργά όταν έφτασαν οι διασώστες. 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα της Π.Υ. Λαμίας επενέβησαν για τον εξαιρετικά δύσκολο απεγκλωβισμό της σορού του άτυχου άνδρα.

Για το εργατικό δυστύχημα ενημερώθηκε και η αστυνομία που θα διενεργήσει την προανάκριση. Αναμένεται να παραγγελθεί και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του φοβερού δυστυχήματος.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *