• Latest

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Θλιβερή η παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας στο Βελβεντό

17 Απριλίου 2019
καιρός

Καιρός: Από τα κοντομάνικα στα μπουφάν – Μπόρες και ψύχρα τις επόμενες ημέρες

11 Μαΐου 2025
Αλτσχάιμερ ανοια

Αλτσχάιμερ: Νέο, καινοτόμο εμβόλιο κατά της νόσου αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού

11 Μαΐου 2025
Έρευνα λέει ότι τα κατοικίδια βελτιώνουν τη ζωή μας όσο και ένας σύντροφος – Κυριολεκτικά

Σύστημα Al υπόσχεται να μεταφράσει στην ανθρωπινή γλώσσα τι σκέφτεται ο σκύλος σας

11 Μαΐου 2025
Φιλόζωη φαγώθηκε από τα σκυλιά της

Φιλόζωη φαγώθηκε από τα σκυλιά της

11 Μαΐου 2025
Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»

Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»

11 Μαΐου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Αλβανός μαχαίρωσε αστυνομικό κάτω από το σπίτι του – «Είχε ξαναστήσει καρτέρι»

11 Μαΐου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Προσωπικός Αριθμός: Τα βήματα για την έκδοση

11 Μαΐου 2025
Ηλικιωμένη

Το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση με τους τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια στο Ελληνικό μέσα διάστημα 13 ημερών

11 Μαΐου 2025
Το Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στο Kozani Youth Fest 2025

Το Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στο Kozani Youth Fest 2025

10 Μαΐου 2025
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Σχολής Γονέων στη Σιάτιστα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Σχολής Γονέων στη Σιάτιστα

11 Μαΐου 2025
Ταξική ενότητα

Η Ταξική Ενότητα για την εκλογοαπολογιστικη συνέλευση του εκτάκτου 38ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

10 Μαΐου 2025
Πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Βίντεο

10 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Θλιβερή η παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας στο Βελβεντό

sierafm by sierafm
17 Απριλίου 2019
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
5
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μόνο ως θλιβερή, μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας, στο Βελβεντό. Ο λόγος είναι προφανής.

Η ανασύσταση του Δήμου Βελβεντού ήταν απλά η αφορμή, αλλά και η ευκαιρία για τον κ. Τσίπρα, έτσι ώστε να βρεθεί προεκλογικά στην Π.Ε. Κοζάνης και να στηρίξει μέσα σε ένα ασφαλές ακροατήριο, τον «εκλεκτό» του αυτή τη φορά, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον αρεστό του πλέον και κομματικό, κ. Θ. Καρυπίδη. Παράλληλα όμως και ενώπιον λαϊκής συνέλευσης, δεν παρέλειψε να «δώσει γραμμή», αφού επιχείρησε δημόσια να καθοδηγήσει τη λαϊκή ετυμηγορία, «χρίζοντας» προκαταβολικά ως Δήμαρχο Βελβεντού, έναν ακόμη «ανεξάρτητο» υποψήφιο, στη συγκεκριμένη περίπτωση τον κ. Ε. Στεργίου.

Έτσι και σε συνδυασμό με τα παραπάνω, για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, η εν λόγω επίσκεψη της κυβερνητικής κουστωδίας, προεξάρχοντος του Πρωθυπουργού, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και δίχως σχολιασμό, τη στιγμή μάλιστα που πέρα από τον προεκλογικό της χαρακτήρα:

  • Αγνοήθηκε η πρόβλεψη σαφούς στήριξης του ανασυσταθέντα Δήμου Βελβεντού, με τις όποιες υποχρεώσεις και χρέη που κληροδοτούνται, εγκαταλείποντας ουσιαστικά το Δήμο και τους πολίτες (μετά επαίνων όμως), στην αυτο-οργάνωσή τους και στις αμεσο-δημοκρατικές τους διαδικασίες.
  • Παραμελήθηκαν, τόσο ο ανασυσταθείς Δήμος Σερβίων, όσο και τα προβλήματα που ανακύπτουν από την αναγκαστική πλέον συνεργασία με τον γειτονικό Δήμο Βελβεντού, ειδικά σε ζητήματα κάλυψης κοινών αναγκών και παροχής υπηρεσιών, δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας με την εν λόγω επίσκεψη, απαξίωσε επιδεικτικά και επί της ουσίας προσέβαλε τους πολίτες μιας ολόκληρης επαρχίας της Π.Ε. Κοζάνης, για δέκα λεπτά απόσταση!
  • Παραδέχτηκαν την ανυπαρξία συγκεκριμένου κυβερνητικού έργου στην ευρύτερη περιοχή, όταν δεν θεωρήθηκε άξιου λόγου και αναφοράς από τα πρωθυπουργικά χείλη, έργου που να απαντά στα χρόνια προβλήματα της Π.Ε. Κοζάνης και άπτεται επίσης της ευθύνης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Εκτός και αν θεωρηθεί έργο, η εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο κ. Τσίπρας επιμελώς απέφυγε να αναπτύξει, προκειμένου να μην δημιουργήσει επιπλέον αρνητικό αντίκτυπο στον συνοδοιπόρο του υποψήφιο Περιφερειάρχη, κ. Θ. Καρυπίδη.
  • Αποσιωπήθηκαν προκλητικά οι παλινωδίες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όλη την τετραετία και η επιδίωξή τους να προσφερθεί για ξεπούλημα η υπερχρεωμένη ΔΕΗ, αφού δεν υπάρχει στοιχειώδης επιχειρησιακός σχεδιασμός και διασφάλιση ελάχιστου οικονομικού τιμήματος. Επιπλέον, απουσιάζει παντελώς η οποιαδήποτε διεκδίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και η κατάθεση κυβερνητικής πολιτικής για το μεγαλύτερο και περιβαλλοντικά επιβαρυμένο Ενεργειακό Κέντρο της Χώρας, για τους χιλιάδες εργαζόμενους και κατ’ επέκταση για τις τοπικές κοινωνίες, που πλήττονται ήδη ευθέως σε οικονομικό και σε κοινωνικό επίπεδο, δίχως μέλλον και προοπτική.
  • Παρέλειψε ενσυνείδητα ο κ. Τσίπρας, παρά τις πασίγνωστες «κωλοτούμπες» του σε σειρά προβλημάτων και για τα οποία με άκρατο λαϊκισμό υποσχέθηκε λύσεις, ότι επί κυβερνητικής του θητείας, η Π.Ε. Κοζάνης παραμένει πρωταθλήτρια στην ανεργία σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ενεργειακή φτώχεια αυξάνει στις περιοχές μας, το νέο Πανεπιστήμιο στερείται ορθολογικού σχεδιασμού και είναι αμφίβολης βιωσιμότητας, ο πρωτογενής τομέας παραπαίει, η επιχειρηματικότητα στενάζει και τα υπεσχημένα στο περιβόητο Παραγωγικό Συνέδριο της Κοζάνης, να είναι πια λόγια του αέρα και στη μνήμη του κάθε πολίτη, ως απτά δείγματα κυβερνητικής αναξιοπιστίας και ανικανότητας.
  • Επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός παραγωγικές εγκαταστάσεις και δομές του Βελβεντού, για τις οποίες η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν είχε συμμετοχή, ενώ και με την παρουσία του, ο ίδιος απέφυγε να δεσμευτεί για τις αναγκαίες πολιτικές, που θα στηρίζουν και θα ενισχύουν στην πράξη τη βιωσιμότητα και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των συγκεκριμένων συνεταιριστικών εταιρειών.
  • Υποσχέθηκε στους Βελβεντινούς πολίτες, ως δώρο «καθρεφτάκι στους ιθαγενείς», ένα από τα δεκάδες τμήματα δικτύου επιμόρφωσης νέων αγροτών, χωρίς να αναφερθεί σε βασικά στοιχεία της εν λόγω δομής, προκειμένου να αξιολογηθούν στοιχειωδώς και τα πρακτικά οφέλη του για την τοπική κοινωνία.

Ευχαριστούμε κ. Πρωθυπουργέ, για την ημερήσια «εκδρομή» σας στην Π.Ε. Κοζάνης, απολαμβάνοντας σε χαλαρή διάθεση τις ομορφιές του Βελβεντού και κινούμενος «από χωρίον εις χωρίον», για να στηρίζετε εκ του ασφαλούς, τους «εκλεκτούς» κομματικούς σας υποψηφίους.

Παρακαλούμε να μη ξεχάσετε την περιοχή μας, όπως δεν θα σας ξεχάσουν μεταξύ των Βελβεντινών, οι πολίτες των Δήμων Σερβίων, Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου, όταν στις κάλπες των Ευρωεκλογών και των Βουλευτικών Εκλογών, θα ανταποδώσουν τη συνολική σας περιφρόνηση στην Π.Ε. Κοζάνης, ξεπερνώντας τα ψέματα και τον επιχειρούμενο διχασμό της κοινωνίας, διεκδικώντας μια καλύτερη Ελλάδα σε μια φιλόδοξη Ευρώπη.

Με ενεργή συμμετοχή στις εκλογές και ψηφίζοντας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

 

Tags: ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Δύναμη Επανεκκίνησης, Χρήστος Ζευκλής: Εγκαίνια εκλογικών γραφείων σε Τσοτύλι και Γαλατινή!

Next Post

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου Ζευκλής Χρήστος επισκέφτηκε το Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

Next Post

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου Ζευκλής Χρήστος επισκέφτηκε το Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Καιρός: Από τα κοντομάνικα στα μπουφάν – Μπόρες και ψύχρα τις επόμενες ημέρες
  • Αλτσχάιμερ: Νέο, καινοτόμο εμβόλιο κατά της νόσου αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού
  • Σύστημα Al υπόσχεται να μεταφράσει στην ανθρωπινή γλώσσα τι σκέφτεται ο σκύλος σας
  • Φιλόζωη φαγώθηκε από τα σκυλιά της
  • Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ελπίδα στο Πάτρα: «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω» – Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή
  2. Σιάτιστα: Η ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου - Orizontes στο Σιάτιστα: Η Ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου. Βίντεο
  3. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  4. Μπάμπης στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  5. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr