• Latest
κορονοιος εμβολιο

Νοσηλεύτρια ισχυρίζεται πως… αυτο-εμβολιάστηκε μέσα στην τουαλέτα

10 Ιουλίου 2021
Επενδύσεις αμυντικής βιομηχανίας στη Δυτική Μακεδονία, στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Κασαπίδη με Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια στην Αθήνα

Επενδύσεις αμυντικής βιομηχανίας στη Δυτική Μακεδονία, στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Κασαπίδη με Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια στην Αθήνα

29 Σεπτεμβρίου 2025
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο

Στα επείγοντα άνδρας με βάζο στον πρωκτό -Εκανε χειρουργείο

29 Σεπτεμβρίου 2025
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου. Προχωράνε οι Ενεργειακές Κοινότητες.  Βίντεο

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου. Προχωράνε οι Ενεργειακές Κοινότητες. Βίντεο

29 Σεπτεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Επιβεβλημένη για τη Δυτ. Μακεδονία η αύξηση του ορίου των 1.500 κατοίκων στα μέτρα ΔΕΘ, με εφαρμογή της Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης»

29 Σεπτεμβρίου 2025
Έναρξη σεζόν για την χορωδία δωματίου Κοζάνης

Έναρξη σεζόν για την χορωδία δωματίου Κοζάνης

29 Σεπτεμβρίου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στην Κοζάνη

29 Σεπτεμβρίου 2025
Ενημερωτική εκδήλωση «Πόσο επικίνδυνη είναι η καύση σκουπιδιών;» την Παρασκευή 3 Οκτώβρη στην Πτολεμαΐδα

Ενημερωτική εκδήλωση «Πόσο επικίνδυνη είναι η καύση σκουπιδιών;» την Παρασκευή 3 Οκτώβρη στην Πτολεμαΐδα

29 Σεπτεμβρίου 2025
Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο με γενικό τίτλο «Η δημιουργικότητα, η διαθεματικότητα και η τέχνη στην υπηρεσία της διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας»

Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο με γενικό τίτλο «Η δημιουργικότητα, η διαθεματικότητα και η τέχνη στην υπηρεσία της διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας»

29 Σεπτεμβρίου 2025
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)

Σε διαβούλευση το σχέδιο για την Υγεία στη Δυτική Μακεδονία

29 Σεπτεμβρίου 2025
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

349 τροχονομικοί έλεγχοι για κράνος σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας                                            

29 Σεπτεμβρίου 2025
παιδι

Κατηγορείται πως ασελγούσε στην 5χρονη κόρη του!

29 Σεπτεμβρίου 2025
Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»

Ανήλικος επιβάτης χτύπησε οδηγό λεωφορείου

29 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Νοσηλεύτρια ισχυρίζεται πως… αυτο-εμβολιάστηκε μέσα στην τουαλέτα

sierafm by sierafm
10 Ιουλίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
κορονοιος εμβολιο
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται, μετά και την έλευση της μετάλλαξης Δέλτα στη χώρα μας, σάλος έχει προκληθεί στην Κρήτη από μία πρωτοφανή υπόθεση… αυτο-εμβολιασμού νοσηλεύτριας στην ΤΟΜΥ Χερσονήσου.

Την εν λόγω υπόθεση έβγαλε στο προσκήνιο το Ράδιο 98,4, το οποίο και μετέδωσε πως στα τέλη Μαΐου στην ΤΟΜΥ Χερσονήσου, μία εργαζόμενη νοσηλεύτρια φέρεται να αποφάσισε, παρακάμπτοντας την κανονικά προβλεπόμενη διαδικασία, να κάνει μόνη της το εμβόλιο στην τουαλέτα της δομής – όπως η ίδια φέρεται να είπε – και στη συνέχεια να δηλώνει στο σύστημα τον εμβολιασμό της.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, η αντίδραση του υπευθύνου της δομής-εμβολιαστικού κέντρου, γιατρού Νίκου Πλουμή, ήταν άμεση καθώς όχι μόνο ακύρωσε τον εμβολιασμό (εμβολιασμό που βεβαίως δεν ξέρει κανείς αν όντως έγινε), αλλά έκανε αναφορά, ενημέρωσε τα κεντρικά στην Αθήνα και κίνησε νομικά τη διαδικασία διαλεύκανσης της υπόθεσης, με την κατάθεση και μήνυσης! Ο ίδιος σημείωσε πως κι αυτός αλλά και ο διευθυντής του Κ.Υ. Καστελίου, στο οποίο υπάγεται η δομή Χερσονήσου, έχουν ζητήσει συνάντηση με την ηγεσία της 7ης Υ.ΠΕ., δίχως όμως κάποιο, προς το παρόν, αποτέλεσμα.

«Το συμβάν έγινε πριν από ενάμιση περίπου μήνα. Ήταν δύο κοπέλες στα εμβόλια. Γράφτηκε το όνομα της εν λόγω νοσηλεύτριας στη λίστα των εμβολιασμών. Το είδε η άλλη κοπέλα, η επισκέπτρια Υγείας, και τη ρώτησε: «Τι συμβαίνει;». Της απάντησε η νοσηλεύτρια: «Θα εμβολιαστώ». Όταν η άλλη κοπέλα της είπε «θα στο κάνω εγώ το εμβόλιο», της απάντησε «όχι, θα το κάνω μόνη μου στην τουαλέτα». Το καταχώρησε μόνη της ότι εμβολιάστηκε. Το αντιληφθήκαμε τυχαία, επειδή στη χειρόγραφη λίστα έβαλε μπλάνκο. Υπήρχε βεβαίως κανονικά αίτημα ραντεβού της, κλεισμένο ηλεκτρονικά. Υπήρχε και υπογραφή γιατρού, όχι πάντως η δική μου», περιέγραψε ο κ. Πλουμής μιλώντας στο Ράδιο 98,4 και συνέχισε: «Πήρα αμέσως στο συντονιστικό στην Αθήνα και τον ακύρωσα, όπως καταλαβαίνετε, τον καταχωρισμένο εμβολιασμό, διότι δεν υπήρξε ορατότητα ότι το έκανε το εμβόλιο. Είναι περιττό να σημειώσουμε ότι δεν προβλέπεται πουθενά ότι κανείς, ακόμα κι αν είναι γιατρός ή νοσηλευτής, μπορεί να εμβολιαστεί μόνος του. Πόσω μάλλον στην τουαλέτα! Αναγκάστηκα να κάνω αναφορά. Ακολούθησα μάλιστα και τη νομική οδό. Υπήρχαν και νομικά θέματα και αναγκάστηκα να υποβάλω μήνυση. Ο λόγος ήταν ότι η εν λόγω νοσηλεύτρια είχε νοσήσει με κορονοϊό τον Απρίλιο. Είχε μπει σε καραντίνα κανονικά και μετά το πέρας της είχε επιστρέψει. Στο ερωτηματολόγιο το γνωστό που συμπληρώνουμε όλοι όταν κάνουμε το εμβόλιο, η ίδια είχε δηλώσει ψευδώς ότι δεν είχε περάσει COVID. Γι’ αυτό έκανα αναγκαστικά μήνυση. Διότι, κάποιος που έχει νοσήσει με COVID προβλέπεται να κάνει εμβόλιο μετά το πέρας 6μήνου».

Τι έχει γίνει όμως έκτοτε; Ο υπεύθυνος γιατρός στο Εμβολιαστικό Κέντρο ανέφερε πως δεν έχει ενημερωθεί αρμοδίως για τίποτα. «Υπάρχουν δυσκολίες στη συνεννόηση με το εν λόγω άτομο. Δε μας απαντά στα ερωτήματα. Λέει ότι είναι ψευδή αυτά που λέμε. Από εκεί και πέρα, από το τέλος του Μάη, κι ενώ την επομένη κιόλας έκανα μήνυση και αναφορές, δεν έχω μάθει τίποτε από τους αρμόδιους. Δεν ξέρω τίποτε απολύτως. Από το Κ.Υ. Καστελίου, ο κ. Μαρκάκης, ο διευθυντής, μου είπε ότι έχει κάνει προσωπικά τρία εμπιστευτικά έγγραφα, αλλά δεν έχει πάρει ούτε ο ίδιος κάποια απάντηση ως τώρα. Την προηγούμενη εβδομάδα, και ο κ. Μαρκάκης και εγώ ζητήσαμε ραντεβού από την 7η Υ.ΠΕ. Περιμένουμε ακόμα να μας καλέσουν».

Πηγή: Reader.gr

Tags: ΕΜΒΟΛΙΟ
Previous Post

Δείτε τα κρούσματα του Σαββάτου στη Δυτική Μκαεδονία – 2327 κρούσματα στη χώρα

Next Post

Απάτες με πιστωτικές και χρεωστικές σε όλη την Ευρώπη με λεία εκατομμυρίων – Εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση

Next Post
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ POS καρτα

Απάτες με πιστωτικές και χρεωστικές σε όλη την Ευρώπη με λεία εκατομμυρίων – Εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Επενδύσεις αμυντικής βιομηχανίας στη Δυτική Μακεδονία, στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Κασαπίδη με Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια στην Αθήνα
  • Στα επείγοντα άνδρας με βάζο στον πρωκτό -Εκανε χειρουργείο
  • Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου. Προχωράνε οι Ενεργειακές Κοινότητες. Βίντεο
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Επιβεβλημένη για τη Δυτ. Μακεδονία η αύξηση του ορίου των 1.500 κατοίκων στα μέτρα ΔΕΘ, με εφαρμογή της Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης»
  • Έναρξη σεζόν για την χορωδία δωματίου Κοζάνης

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr