• Latest
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ

2 Αυγούστου 2022
Δήμος Βοΐου: 15οι Πανελλήνιοι «Ευθύμιοι» Ιππικοί Αγώνες από τον Ιππικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ»

Δήμος Βοΐου: 15οι Πανελλήνιοι «Ευθύμιοι» Ιππικοί Αγώνες από τον Ιππικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ»

30 Σεπτεμβρίου 2025
Στέργιος Μεν. Κιάνας: Θέλω να εκφράσω, ακόμη μια φορά, την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους ήταν δίπλα μου

Ο Στέργιος Κιάνας νέος πρόεδρος στο ΤΕΕ

30 Σεπτεμβρίου 2025
ΚΕΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου

30 Σεπτεμβρίου 2025
Σκύλος

Σκυλιά εισέβαλαν σε αγρόκτημα και κατασπάραξαν 50 κότες

30 Σεπτεμβρίου 2025
βια, κακοποιηση

Ξυλοκόπησε την γυναίκα του γιατί άργησε να τον ξυπνήσει!

30 Σεπτεμβρίου 2025
ΔΥΠΑ

Νέο πρόγραμμα απασχόλησης 5.000 ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών

30 Σεπτεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Εγνατία Οδό – 37χρονος είχε βάλει στο πορτμπαγκάζ δύο μετανάστες και θα έπαιρνε 16.000 ευρώ από τον καθένα

30 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία της 1ης Οκτωβρίου διεκδικώντας

30 Σεπτεμβρίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συνελήφθη 45χρονος, στη Φλώρινα διότι εκκρεμούσε σε βάρος του, απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας

30 Σεπτεμβρίου 2025
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση “ATHENS FASHION TRADE SHOW”

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση “ATHENS FASHION TRADE SHOW”

30 Σεπτεμβρίου 2025
Δικαστήριο απαγόρευσε να χτυπάει η καμπάνα σε εκκλησία

Θα ηχήσουν καμπάνες στο Δήμο Βοΐου, για την άσκηση «Παρμενίων 2025», την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου

30 Σεπτεμβρίου 2025
ΑΡΣΙΣ

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη τοιχογραφία της SAN Team της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης

30 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ

sierafm by sierafm
2 Αυγούστου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αρχίζει,  σήμερα Τρίτη  2 Αυγούστου 2022 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022-2023.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 331.200.000 ευρώ (ενισχυμένος κατά 22.200.000 ευρώ σε σχέση με το 2021), εκ των οποίων τα 136.336.425 ευρώ προέρχονται από την Ε.Ε. (ΕΚΤ +) και τα 154.863.375 ευρώ από δημόσια δαπάνη (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) ενώ το υπόλοιπο ποσό των 40.000.000 ευρώ, καλύπτεται από τη συμμετοχή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr)  με τη χρήση των κωδικών Taxisnet. Η εφαρμογή θα είναι προσβάσιμη και από κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ.  

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες,  νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους, σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Κριτήρια μοριοδότησης και επιλογής είναι η οικογενειακή και οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021).

Εξαιρούνται των περιορισμών, ως προς το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος τα προς φιλοξενία παιδιά και άτομα με αναπηρία, καθώς και ο αιτών που είναι ΑμεΑ.

Τα ωφελούμενα παιδιά, με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) και έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε Δομή της επιλογής τους.

Ο τρόπος κι η διαδικασία υποβολής και ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες για την άντληση ή την επαλήθευση των απαιτούμενων στοιχείων, περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στις σχετικές οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας.

Περισσότερες  πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά από τα αντίστοιχα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Αθήνα: 213-1320600 & 210-5214600, Λάρισα: 2410-579620, Θεσσαλονίκη: 2310-544714).

Tags: παιδικοι σταθμοι
Previous Post

Αιτήσεις για φοίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης

Next Post

Στάθης Κωνσταντινίδης: “Με νέα ρύθμιση δίνεται η δυνατότητα αναμόρφωσης ακόμα και κυρωμένων δασικών χαρτών, για την ενσωμάτωση σε αυτούς διορθώσεων προδήλων σφαλμάτων”

Next Post

Στάθης Κωνσταντινίδης: "Με νέα ρύθμιση δίνεται η δυνατότητα αναμόρφωσης ακόμα και κυρωμένων δασικών χαρτών, για την ενσωμάτωση σε αυτούς διορθώσεων προδήλων σφαλμάτων"

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Βοΐου: 15οι Πανελλήνιοι «Ευθύμιοι» Ιππικοί Αγώνες από τον Ιππικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ»
  • Ο Στέργιος Κιάνας νέος πρόεδρος στο ΤΕΕ
  • Εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου
  • Σκυλιά εισέβαλαν σε αγρόκτημα και κατασπάραξαν 50 κότες
  • Ξυλοκόπησε την γυναίκα του γιατί άργησε να τον ξυπνήσει!

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr