Καστοριά: Ενημερωτική Ημερίδα Εκτροφέων Saga Furs
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Π.Σ Γαλατινής
Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη με τον Διοικητή της ΕΥΔΑΜ, Πελοπίδα Καλλίρη
Επιμελητήριο Κοζάνης: Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου η ημερίδα με θέμα «Υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω Τραπεζικών Υπηρεσιών»
Εκδηλώσεις με τίτλο «Δρόμοι Ασφαλείς για όλους» από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης και το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης
«Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»: Ο Δεύτερος Ψηφιακός Οδηγός από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
ΔΕΗ: Αναβάθμιση κατά 17 μονάδες από την S&P Global  σε θέματα εταιρικής βιωσιμότητας

Ξυλοκοπήθηκε οδηγός λεωφορείου επειδή κόρναρε σε οδηγό ΙΧ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας οδηγός λεωφορείου στους Μύλους Αργολίδας, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λεωνίδιο.
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ συνάντησε στο ύψος των Μύλων ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο του έκλεινε το δρόμο και έκανε χρήση της κόρνας για να απομακρυνθεί από το σημείο.

Η κόρνα φαίνεται πως εξόργισε τον συνοδηγό του ΙΧ που σύμφωνα με το argolideseidiseis.gr, πέταξε έναν καφέ στον οδηγό του λεωφορείου, βγήκε από το αυτοκίνητο και ακολούθησε συμπλοκή.

Αποτέλεσμα ο τραυματισμός στο κεφάλι και το πρόσωπο του οδηγού του ΚΤΕΛ, ο οποίος έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Υγείας Μύλων.

«Στα καλά καθούμενα μου έριξε καφέ, με έβρισε και με χτύπησε. Τον ξέρει ο κύριος αντιδήμαρχος που είναι και φίλος του, να πάτε να ρωτήσετε τον κύριο αντιδήμαρχο. Πάτησα κόρνα γιατί ήταν στη μέση του δρόμου και κατέβηκε για τσαμπουκά. Με χτύπησε επειδή του κόρναρα. Έχω μάρτυρες όλο το λεωφορείο», είπε ο οδηγός.

Στο σημείο πήγε άλλος οδηγός του ΚΤΕΛ που παρέλαβε το λεωφορείο, τον οδηγό με τραύματα και τους επιβάτες σοκαρισμένους από το άγριο περιστατικό, με τελικό προορισμό το Λεωνίδιο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Πηγή

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *