Κοζανίτικη Αποκριά 2026: Η μεγάλη βραδιά του Βοϊου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης – Βίντεο και φωτογραφίες
Τροχαίο δυστύχημα στην Καστοριά: Νεκρός οδηγός μετά από ανατροπή αυτοκινήτου
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)
Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχολεία της Κοζάνης για τη Μετάβαση και την Πολιτιστική Ταυτότητα της Δυτικής Μακεδονίας
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)
Αποκριά στο Βόιο 2026. Το πρόγραμμα
Κοζάνη και Απόκριες: Γέλιο Service!!!!!!!
Δήμος Βοΐου: Εκπαιδευτική δράση κατασκευής παραδοσιακού αερόστατου στα Δημοτικά Σχολεία
Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν ξενάγηση σε αξιοθέατα και τοπόσημα της Κοζάνης στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2026
Παρουσίαση του θεσμού του συμπαραστάτη του πολίτη

Οδηγός λεωφορείου με επιβάτες αφήνει το τιμόνι κι αρχίζει να τρώει

Ένα αδιανόητο περιστατικό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το βράδυ, με αρνητικό πρωταγωνιστή, τον οδηγό λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο 040, Πειραιάς – Σύνταγμα.

Όπως κατέγραψε με το κινητό του επιβάτης του λεωφορείου, ο οδηγός φαίνεται πως πείνασε κι ατάραχος ανοίγει μια κονσέρβα, απομακρύνοντας αρχικά το ένα του χέρι από το τιμόνι και στη συνέχεια βγάζει και το δεύτερο αφήνοντας εντελώς το τιμόνι για να κόψει ψωμί και να αρχίσει να τρώει, ενώ για κάποια δευτερόλεπτα σκύβει κι όχι μόνο δεν κρατάει το τιμόνι, αλλά δεν βλέπει και τον δρόμο!

Τις αποκλειστικές εικόνες από το περιστατικό, τις οποίες τράβηξε επιβάτης, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει ήδη καταγγελία στον ΟΑΣΑ, εξασφάλισε για το ant1news, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Βασίλης Γιαννούλης.  

 

Δείτε το σχετικό video

ΠΗΓΗ

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *