• Latest

Οι ερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση λογοδοσίας της 26 Ιουνίου 2025

27 Ιουνίου 2025
Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

8 Αυγούστου 2025
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Σερβίων: Υπογραφή σύμβασης για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Τρανοβάλτου

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη

8 Αυγούστου 2025
Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

8 Αυγούστου 2025
Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στο Ύψωμα Αννίτσα, η Ετήσια Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Κυριακή 10 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Σάββατο 09 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Φτωχότερη η οικογένεια του Σπάρτακου. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

8 Αυγούστου 2025
ηλικιωμένοι

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο – Το φαινόμενο της «ραγισμένης καρδιάς» ισχύει και εξηγείται επιστημονικά

8 Αυγούστου 2025
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Στιγμές τρόμου για 21χρονη φοιτήτρια: Την ξυλοκόπησε άγρια οδηγός ταξί

8 Αυγούστου 2025
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ασυνήθιστη υπόθεση revenge porn: Πρώην σύζυγος και πεθερά του έστειλαν ταχυδρομικώς «ακατάλληλες» φωτογραφίες του

8 Αυγούστου 2025
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Ζευγάρι άρπαξε τσάντα με 2.000 ευρώ από τουαλέτα καταστήματος

8 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση λογοδοσίας της 26 Ιουνίου 2025

sierafm by sierafm
27 Ιουνίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
28
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Οι ερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση λογοδοσίας της 26 Ιουνίου 2025

ΠΡΟΣ: Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Ερώτηση 1

Παπαγούσιας Θωμάς

Προς: Αντιδήμαρχο Μικρών Οικισμών

Θέμα: Διάνοιξη δρόμων που προβλέπει η Μελέτη Αναδασμού στην Τοπική Κοινότητα Σισανίου.

Κύριε Αντιδήμαρχε, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε, εσείς ή όποιος έχει γνώση επί του θέματος, σχετικά με τα δένδρα που κόπηκαν στην Τοπική Κοινότητα Σισανίου, και για τα οποία όπως έχουμε πληροφορηθεί ήδη, έχει θεωρηθεί παράνομη η κοπή τους από το Δασαρχείο και έχει υποβληθεί πρόστιμο.

Κάποια από αυτά τα δένδρα αποτελούσαν ιστορία της περιοχής.

Ρωτάμε: 1) Ποιος πήρε την απόφαση για την κοπή τους και για ποιο λόγο κόπηκαν, από την στιγμή που όπως πληροφορηθήκαμε δεν έχει οριστικοποιηθεί η διάνοιξη των δρόμων που προβλέπει ο αναδασμός.

2) Ποια ήταν η θέση της κοινότητας Σισανίου στην εφαρμογή της μελέτης αναδασμού και πως θα προχωρήσει η εφαρμογή της μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ερώτηση 2

Κορδίστα Θωμαή

Προς: Αντιδήμαρχο Μικρών Οικισμών

Θέμα: Επιστολή ΔΑ.Σ.Ε. Ζώνης.

Κύριε Αντιδήμαρχε, κοινοποιήθηκε στον επικεφαλής του Συνδυασμού μας επιστολή του Προέδρου ΔΑ.Σ.Ε. Ζώνης σχετικά με προβλήματα στην περιοχή Άνω Βοϊου. 1) Δρόμος Ζώνης – Πολυκαστάνου, 2) Κοπή άρρωστων δένδρων, 3) Καθαρισμός Οικισμού. Καταθέτουμε την επιστολή και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γ τις ενέργειές σας με δεδομένη την γνωστοποίηση ότι ο ΔΑ.Σ.Ε. Ζώνης είναι πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη του χωριού.

Ζώνη, 16-06-2025

Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Βοϊου

Κε Πρόεδρε

Η παρούσα επιστολή αποτελεί την έσχατη λύση στα προβλήματα που μας απασχολούν. Γνωρίζοντας τη συμπάθεια που τρέφετε στα χωριά του Άνω Βοϊου, ελπίζουμε στη σύμπραξή σας για την επίλυση προβλημάτων που για εσας ίσως να είναι μικρά, για εμάς όμως καθημερινά και μεγάλα.

1) Στο δρόμο Ζώνης – Πολυκαστάνου εδώ και επτά (7) μήνες περίπου η Δημοτική Αρχή έχει ρίξει χαλίκια, χωρίς ακόμη να έχουν στρωθεί. Κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί και προφορικά. Το δρόμο αυτό τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, προκειμένου να πάμε στην εργασία μας και τα χαλίκια, που απλώς έχουν παρατηθεί, στις άκρες, καθιστούν επικίνδυνη την διαδρομή αυτή. Επίσης μην ξεχνάμε ότι διανύουμε την περίοδο του καλοκαιριού, όπου μία πυρκαγιά δεν είναι και τόσο απίθανο να συμβεί. Στην περίπτωση αυτή η διέλευση πυροσβεστικού οχήματος από το συγκεκριμένο δρόμο θα είναι δύσκολη, για να μην πω ακατόρθωτη και δυστυχώς σε μια τέτοια περίπτωση, είτε ατυχήματος είτε πυρκαγιάς, υπεύθυνη θα είναι η Δημοτική Αρχή.

2) Πριν από περίπου τέσσερις (4) μήνες ενημερώθηκαν τέσσερις από τους Αντιδημάρχους, αλλά και το Δασαρχείο, ότι στην πλατεία του χωριού υπάρχουν δύο έλατα, τα οποία μετά από έλεγχο (του ίδιου του Δασαρχείου) προέκυψε ότι είναι άρρωστα και πρέπει να απομακρυνθούν, κάτι το οποίο αναφέρθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο από Δημοτικό Σύμβουλο. Εμείς σαν Δασικός Συνεταιρισμός προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε με την κοπή τους, αφού είχαμε και τα μηχανήματα, αλλά και τις γνώσεις για να το κάνουμε. Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία κίνηση και κινδυνεύει να υπάρξει ατύχημα (σε περίπτωση πτώσης τους, η οποία μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή).

3) Έχει φτάσει σχεδόν τέλος Ιουνίου και ακόμη τα χόρτα σε δημόσιους χώρους δεν έχουν καθαριστεί (απέναντι από την εκκλησία, στο νέο οικισμό κλπ)

Όπως προανέφερα μπορεί σε εσάς μοιάζουν μικρά προβλήματα, αλλά σε εμάς θα κάνουν σημαντική διαφορά στην καθημερινότητά μας και με μηδαμινό σχεδόν κόστος για εσάς.

Παρακαλώ όπως λάβετε γνώση, ενεργήσετε και ενημερώσετε τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Υ.Γ. Όσον αφορά το δρόμο Ζώνης – Πολυκαστάνου να σας ενημερώσω ότι φτιάχτηκε πριν από περίπου 70 χρόνια με προσωπική εργασία των κατοίκων των δύο χωριών και σήμερα εξυπηρετεί δημότες του Δήμου Βοϊου. Κατόπιν τούτου αφήνω στην κρίση σας το αν είναι δημοτικός δρόμος ή όχι.

Υ.Γ.2 Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι ο ΔΑ.Σ.Ε. ΖΩΝΗΣ είναι πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη του χωριού, βοηθώντας το επιτελείο του Δήμου.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του ΔΑ.Σ.Ε. ΖΩΝΗΣ

Φώτιος Παπαβασιλείου

Ερώτηση 3

Ζήκος Κωνσταντίνος

Προς: Τον κ. Δήμαρχο

Θέμα: Πλημμυρικά φαινόμενα στο Τσοτύλι.

Κύριε Δήμαρχε, θα ήθελα να θέσω ένα χρόνιο ζήτημα που απασχολεί τη δημοτική ενότητα Τσοτυλίου και έχει εξελιχθεί σε ένα σοβαρό πρόβλημα που παραμένει άλυτο εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Πρόκειται για το επαναλαμβανόμενο πλημμυρικό φαινόμενο που εμφανίζεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου. Κάθε φορά που σημειώνεται απότομη ή έντονη βροχόπτωση η περιοχή πλημμυρίζει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία, την ασφάλεια των πολιτών αλλά και στις περιουσίες των κατοίκων και κυρίως των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η μορφολογία της περιοχής υποδηλώνει προβληματική ή ανεπαρκή απορροή των ομβρίων υδάτων, είτε λόγω κακής κλίσης του οδοστρώματος είτε λόγω ανεπαρκούς ή βουλωμένου δικτύου αποχέτευσης όμβριων.

Δεν υπάρχουν φρεάτια σε κρίσιμα σημεία ή είναι ανεπαρκή σε αριθμό και χωρητικότητα.

Απουσιάζου έργα συγκράτησης ή καθυστέρησης της απορροής (π.χ. μικρές δεξαμενές, διάτρητα πεζοδρόμια, συστήματα φυσικής απορρόφησης).

Η εναλλαγή θερμών και ψυχρών περιόδων με πιο έντονα καιρικά φαινόμενα λόγω κλιματικής αλλαγής επιτείνει το πρόβλημα.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι ούτε περιστασιακό, ούτε απρόβλεπτο. Αντιθέτως, έχει καταγραφεί κατ’ επανάληψη και αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια πεζών και οδηγών, προκαλεί φθορές σε υποδομές και ιδιοκτησίες και δυσχεραίνει τη λειτουργία καταστημάτων και υπηρεσιών στην περιοχή. Η κατάσταση είναι πλέον μη αποδεκτή καθώς δυστυχώς καμία δημοτική αρχή μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει μια ουσιαστική και μόνιμη λύση.

Σας ρωτάμε λοιπόν:

1ο: Έχει γίνει τεχνική μελέτη για την αποστράγγιση της συγκεκριμένης περιοχής και αν ναι, ποια είναι τα ευρήματά της;

2ο: Υπάρχει σχεδιασμός για εκτέλεση έργου αποκατάστασης ή αναβάθμισης του δικτύου ομβρίων υδάτων στην περιοχή; Αν ναι, σε ποιο στάδιο βρίσκεται και ποιο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης;

3ο: Υπάρχει πρόβλεψη για ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα;

4ο: Ποια είναι η άμεση λύση που μπορεί να εφαρμοστεί προσωρινά έως την υλοποίηση μιας συνολικής τεχνικής λύσης;

Ως δημότης, ζητώ υπεύθυνη ενημέρωση και δέσμευση για την επίλυση του προβλήματος, το οποίο δεν μπορεί να συνεχίζει να αντιμετωπίζεται ως “συνηθισμένο φαινόμενο”. Με την εμπειρία της τελευταίας εικοσαετίας και τα δεδομένα που υπάρχουν, κάθε νέα καθυστέρηση ισοδυναμεί με αδράνεια και πιστεύω πως οι κάτοικοι της περιοχής έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν αν και πότε θα δοθεί ένα τέλος σε ένα πρόβλημα που επηρεάζει την καθημερινότητά τους εδώ και πολλά χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ.

Ερώτηση 4

Πολύζος Χαρίτων

Προς: Τον κ. Δήμαρχο

Θέμα: Κατασκευή κόμβων στην «Μπάρα» Σιάτιστας.

Κύριε Δήμαρχε, ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι οριστικοποιήθηκε ο σχεδιασμός, ολοκληρώθηκε η μελέτη και πολύ γρήγορα η κατασκευή του κόμβου στην «Μπάρα», είναι γνωστό βέβαια ότι το έργο είναι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Έγιναν λάθη την περίοδο του πρώην Δήμου Σιάτιστας στη χωροθέτηση, απαλλοτριώσεις ιδιωτικών εκτάσεων, αποζημιώσεις, πληρωμές. Κύριε Δήμαρχε, έχετε ενημέρωση σε ποιο στάδιο βρίσκονται όλες αυτές οι διαδικασίες; Έχουν ολοκληρωθεί ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στο έργο;

Ερώτηση 5

Κόκοτας Νικόλαος

Προς: Τον κ. Δήμαρχο

Θέμα: ΑΠΕ Γαλατινής

Η Κοινότητα Γαλατινής είναι ίσως η κοινότητα με τις ΑΠΕ που καταλαμβάνουν την μεγαλύτερη έκταση των διοικητικών της ορίων στην Ελλάδα (αιολικά, φωτοβολταϊκά). Θα θέλαμε κ. Δήμαρχε ενημέρωση σχετικά με την τύχη των προσφυγών που έγιναν από τον Δήμο μας κατά της αδειοδότηση προς το ΣτΕ και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ή αν έχουν οριστεί ημερομηνίες και πότε εκδικάζονται.

Ερώτηση 6

Καραμπατζιάς Μιχαήλ

Προς: Τον κ. Δήμαρχο

Θέμα: Αξιοποίηση Δημοτικών ακινήτων ΒΙΟΠΑ – Αρχοντικό.

Κύριε Δήμαρχε, επανερχόμαστε σε παλαιότερη ερώτησή μας σχετικά με την αξιοποίηση των πολλών και σημαντικών κτηριακών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Επειδή δεν υλοποιήθηκε ο σχεδιασμός που προτείνατε (Κέντρο Αποκατάστασης στο ΒΙΟΠΑ, ένταξη σε πρόγραμμα του Αρχοντικού), θεωρούμε ότι συνεχίζει να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από τη μεριά σας για την αξιοποίηση τους, την λειτουργία τους προς όφελος των κατοίκων.

Υπάρχει κίνδυνος από τη μη λειτουργία τους, εγκαταστάσεις όπως: στέγες, κουφώματα, υαλοπίνακες, εσωτερικοί χώροι, εξοπλισμός που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία, κεφάλαιο για τον Δήμο μας, καταστρέφονται. Αναφερόμαστε στο ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας και το Αρχοντικό.

Φαίνεται πως δεν προχωρά το σχέδιο για το Κέντρο Αποκατάστασης από συγκεκριμένη εταιρία που έδειξε ενδιαφέρον για το ΒΙΟΠΑ.

Κύριε Δήμαρχε, τι ακριβώς κάνατε μετά την ακύρωση των παραπάνω σχεδίων;

Τι ζημίες υπάρχουν στα κτήρια σήμερα;

Έχετε υπολογίσει το κόστος, με δεδομένο ότι η όποια καθυστέρηση στην αποκατάσταση των παραπάνω ζημιών πολλαπλασιάζεται;

Θεωρούμε ότι η όποια καθυστέρηση, σημαίνει απεμπόληση, παραίτηση από αυτά που μας ανήκουν και βεβαίως απαξίωση των κτηριακών συγκροτημάτων.

Σε ότι αφορά τον Συνδυασμό μας, στην κατάσταση που έχει περιέλθει το κτήριο του ΒΙΟΠΑ, προτείνουμε την αξιοποίηση του από άλλο φορέα του Δημοσίου ή της Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού.

Για παράδειγμα, να λειτουργήσουν Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Κοζάνης, Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης , της Πολιτικής Προστασίας, Συνεδριακό Κέντρο, ή οτιδήποτε άλλο που θα συμβάλλει στην αξιοποίηση του κτηριακού συγκροτήματος.

Ενημερώστε μας κ. Δήμαρχε ποιες οι ενέργειές σας για το παραπάνω σημαντικό θέμα και ποιοί οι σχεδιασμοί σας.

Τα ίδια ισχύουν και για το κτήριο του Ξενοδοχείου «Αρχοντικό». Καταστρέφεται, απαξιώνεται, και η μέχρι τώρα λειτουργία και χρήση του δεν είναι ασφαλής.

Έχετε πρόθεση κ. Δήμαρχε να το εντάξετε σε κάποιο πρόγραμμα αναβάθμισης;

Κάνατε προτάσεις, και που;

Τι εμπόδια υπάρχουν;

Το «Αρχοντικό» είναι στολίδι της Σιάτιστας, δεν μπορεί να παραμένει κλειστό ούτε να υπολειτουργεί. Μπορεί και πρέπει να γίνει ξανά σημείο αναφοράς, προσφέροντας υπηρεσίες αλλά και θέσεις εργασίας στη Σιάτιστα και στην περιοχή.

Tags: Λαϊκή συσπείρωση Βοΐου
Previous Post

Μύθοι και αλήθειες για τα αντηλιακά: Οι τύποι και η σωστή χρήση τους – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της ακτινοβολίας

Next Post

Το ψηφιακό πελατολόγιο για τα συνεργεία και άλλα θέματα, του Ι. Ρόνα

Next Post
ΡΟΝΑΣ

Το ψηφιακό πελατολόγιο για τα συνεργεία και άλλα θέματα, του Ι. Ρόνα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»
  • Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της
  • Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη
  • Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας
  • Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr