• Latest
κκε

Ο Βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, επισκέφτηκε την ΠΕ Κοζάνης, την Παρασκευή 29/10

3 Νοεμβρίου 2021
ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Κασαπίδης: Όχι στην απόλυτη δυσφήμιση της Δυτικής Μακεδονίας

1 Σεπτεμβρίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Καστοριά

1 Σεπτεμβρίου 2025
43α Λασσάνεια: Genesis Flow την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία Νίκης της Κοζάνης

43α Λασσάνεια: Genesis Flow την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία Νίκης της Κοζάνης

1 Σεπτεμβρίου 2025
43α Λασσάνεια. Το πρόγραμμα

43α Λασσάνεια: Jazz Fest το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 21:00 στο Ανοιχτό Θεατράκι της ΖΕΠ

1 Σεπτεμβρίου 2025
Μητρόπολη Κοζάνης: Ξεκινούν τα μαθήματα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής

Μητρόπολη Κοζάνης: Ξεκινούν τα μαθήματα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής

1 Σεπτεμβρίου 2025
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

430- τροχονομικοί έλεγχοι για κράνος στη Δυτική Μακεδονία

1 Σεπτεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Ανοιχτή εκδήλωση για τη δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας πολιτών και επιχειρήσεων στα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: Ανοιχτή εκδήλωση για τη δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας πολιτών και επιχειρήσεων στα Γρεβενά

1 Σεπτεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Έναρξη εγγραφών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Εκπαιδευτική χρονιά 2025-2026

Δήμος Γρεβενών: Έναρξη εγγραφών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Εκπαιδευτική χρονιά 2025-2026

1 Σεπτεμβρίου 2025

Δήμος Βοΐου: Έναρξη Εγγραφών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γαλατινής για το Σχολικό Έτος 2025-2026

1 Σεπτεμβρίου 2025
43α Λασσάνεια: O Χρήστος Αδαμόπουλος με «Ένα Ταξίδι στο Καλό Ελληνικό Τραγούδι»

43α Λασσάνεια: O Χρήστος Αδαμόπουλος με «Ένα Ταξίδι στο Καλό Ελληνικό Τραγούδι»

1 Σεπτεμβρίου 2025
Γέφυρα Ζωής: 21η Αιμοδοσία του 2025

Γέφυρα Ζωής: 21η Αιμοδοσία του 2025

1 Σεπτεμβρίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: «Να επεκταθεί στο σύνολο του Πυροσβεστικού Σώματος το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας»

1 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, επισκέφτηκε την ΠΕ Κοζάνης, την Παρασκευή 29/10

sierafm by sierafm
3 Νοεμβρίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
κκε
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στα πλαίσια του ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ Αγωνιστικής Συμπόρευσης με το ΚΚΕ ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης,  επισκέφτηκε την ΠΕ Κοζάνης,  την Παρασκευή 29 Οκτώβρη. Το πρόγραμμα της περιοδείας:

Ορυχείο Βόρειου Πεδίου:

Τις πρωινές ώρες κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφθηκε το Ορυχείο Βόρειου Πεδίου όπου πραγματοποίησε ομιλία σε εργαζόμενους συνεργείου. Στην ομιλία του, ο Λεωνίδας Στολτίδης, ανέδειξε το αίτιο της πολιτικής που έχει οδηγήσει  τους εργαζόμενους  μπροστά στο φάσμα της  εξαθλίωσης και της ανεργίας που δεν είναι άλλο από την καπιταλιστική ανάπτυξη που οδηγεί στην ανάγκη καταστροφής παραγωγικών δυνάμεων ώστε να βρουν κερδοφόρα διέξοδο υπερσυσσωρευμένα κεφάλαια σε νέα πεδία όπως αυτά στις ΑΠΕ. Κάλεσε τους εργαζόμενους σε συμπόρευση με τους κομμουνιστές, στη δημιουργία ενός πανελλαδικού μετώπου εναντίωσης στην αντεργατική πολιτική, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιώματων μας.

Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας:

Στη συνέχεια πραγματοποίησε  περιοδεία   στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή, επισκέφτηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, συναντήθηκε με το διευθυντή και ιατρούς της Παθολογικής κλινικής ενώ έγινε συνάντηση με τους εργαζόμενους που δουλεύουν στα κλειστά τμήματα των κλινικών covid-19 και άλλο προσωπικό.

Τόσο τα στελέχη του νοσοκομείου όσο και οι εργαζόμενοι κατέθεσαν τους προβληματισμούς και την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας, τόσο για την υποστελέχωση όσο και για τη διαχείριση της πανδημίας. Από την πλευρά του ΚΚΕ, ο βουλευτής ανέδειξε το μόνιμο και διαχρονικό ενδιαφέρον του Κόμματος για τα ζητήματα της υγείας που εκφράζεται ποικιλοτρόπως μέσα από το αστικό κοινοβούλιο, τους αγώνες των κομμουνιστών υγειονομικών και των δυνάμεων του Κόμματος στο κίνημα για την υπεράσπιση του αγαθού της υγείας του λαού. Κάλεσε τους εργαζόμενους με τους αγώνες τους να στοχεύσουν την στρατηγική της Ε.Ε που ακολουθούν πιστά όλες οι κυβερνήσεις για εμπορευματοποίηση αυτού του κοινωνικού αγαθού και να διεκδικήσουν μαζί με το λαό να αντιστοιχηθεί η εξέλιξη της επιστήμης και τις τεχνολογίας με την ικανοποίηση του αγαθού της υγείας στο λαό.  Τέλος, δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει η ανάδειξη των προβλημάτων του Νοσοκομείου με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

Κοινότητα Αιανής:

Νωρίς  το απόγευμα  βρέθηκε στην Κοινότητα Αιανής όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Κοινότητας, κ. Στέλιο Βαβλιάρα και το  κοινοτικό Συμβούλιο Αιανής καθώς  και  με τον εκπρόσωπο  του Πανελλαδικού Συλλόγου  Αιμορροφιλικών Ελλάδας, κ. Αλέξη Καραγιάννη. Συνομίλησε  δε με κατοίκους  σε περιοδεία στο κέντρο της κοινότητας. Τα προβλήματα που συζητήθηκαν είναι κυρίως οι ελλείψεις στον τομέα της υγείας, όπως  για το  αγροτικό ιατρείο,οι ελλείψεις σε γιατρούς και προσωπικό κ.α..  Ιδιαίτερη αγωνία εκφράστηκε επίσης για την ανάγκη συνεχούς παρουσίας  του γιατρού και της νοσηλεύτριας λόγω του μεγάλου ποσοστού  αιμορροφιλικών στην κοινότητα. Αναδείχτηκαν προβλήματα όπως της μετακίνησης, των σχολείων, της ανεργίας, της αγροτικής παραγωγής κ.α.

Κοινότητα Σκήτης:

Το απόγευμα της ίδιας  μέρας έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας Σκήτης, κ. Αντώνη Διαμαντίδη, και τον αντιπρόεδρο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου «Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ», κ. Χαραλαμπο Τσανίδη, καθώς και με κατοίκους του χωριού, για το φλέγον ζήτημα της περιοχής , που είναι  τα σχέδια   εγκατάστασης  μεγάλων Φωτοβολταϊκών  πάρκων που ήδη άρχισαν να γίνονται στην περιοχή και  δεσμεύουν μεγάλη βοσκήσιμη έκταση.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα, ανέφερε  ότι το ΚΚΕ είναι πάντα κοντά στο λαό. Όπως χαρακτηριστικά  ανέφερε η πολιτική που σχεδιάζεται έχει συγκεκριμένη στόχευση.  Όλος ο πακτωλός χρημάτων με την απολιγνιτοποίηση, το Ταμείο Ανάκαμψης θα κατευθυνθεί σε μονοπωλιακούς ομίλους. Δεν προβλέπεται τίποτα για τις λαϊκές ανάγκες, δεν είναι επιλέξιμα τα έργα που είναι σε όφελος του λαού. Ανέδειξε τα αίτια των προβλημάτων των αγροτών που είναι η στρατηγική του κεφαλαίου για ξεκλήρισμα  των αγροτών ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μεγάλες καπιταλιστικές εκμεταλλεύσεις. Κατέληξε ότι το ΚΚΕ  αναδεικνύει όλα τα λαϊκά προβλήματα   σε όλα τα όργανα της αστικής δημοκρατίας (Δήμος, Περιφέρεια, Βουλή), μπορούν να δοθούν κάποιες λύσεις που όμως όπως τόνισε «χωρίς το λαϊκό παράγοντα η διεκδίκηση έχει κοντά ποδάρια» και ανέπτυξε την στρατηγική του Κόμματος ως τη μόνη διέξοδο για τα προβλήματα του λαού.

Tags: ΚΚΕ
Previous Post

Δήμος Κοζάνης: Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης πολιτών για την Ανακύκλωση τηγανελαίων στο ειδικό πράσινο ΑΤΜ

Next Post

Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωση που υιοθετήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Next Post
Λαϊκή Συσπείρωση

Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωση που υιοθετήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κασαπίδης: Όχι στην απόλυτη δυσφήμιση της Δυτικής Μακεδονίας
  • Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Καστοριά
  • 43α Λασσάνεια: Genesis Flow την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία Νίκης της Κοζάνης
  • 43α Λασσάνεια: Jazz Fest το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 21:00 στο Ανοιχτό Θεατράκι της ΖΕΠ
  • Μητρόπολη Κοζάνης: Ξεκινούν τα μαθήματα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής

Πρόσφατα σχόλια

  1. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  2. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  3. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. R-G στο Βόιο: Πόσο στοίχησε το Fiesta Voio και ποια είναι η ζημιά. Αναλυτικά στοιχεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr