• Latest
ΠΑΝΣΕΚΤΕ

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Εξοντωτικό το πρόστιμο και η Στοχοποίηση της επιχείρησης ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ από τα Ελεγκτικά Όργανα (ΕΦΕΤ-ΕΠΟΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ)»

20 Μαρτίου 2023
Βιωματικό Εργαστήρι για Ενήλικες στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας

Βιωματικό Εργαστήρι για Ενήλικες στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας

7 Νοεμβρίου 2025
Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης και Νίκου Κουρού

Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης και Νίκου Κουρού

7 Νοεμβρίου 2025
Η επιστημονική φοιτητική ομάδα αεροδιαστημικής ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο EuRoC 2025

Η επιστημονική φοιτητική ομάδα αεροδιαστημικής ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο EuRoC 2025

7 Νοεμβρίου 2025
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε δεκτό το αίτημα να συμπεριληφθεί και η Αιανή στις περιοχές όπου μειώνεται και καταργείται ο ΕΝΦΙΑ τα επόμενα δύο χρόνια.».

7 Νοεμβρίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος για την Αιανή: «Το Νομοσχέδιο διορθώθηκε – Η κοινοβουλευτική προσπάθεια απέδωσε καρπούς»

7 Νοεμβρίου 2025
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης στην Καστοριά

7 Νοεμβρίου 2025
ΔΙΑΙΤΑ, ΖΥΓΑΡΙΑ

7 fitness μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

7 Νοεμβρίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συνελήφθη 41χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Κοζάνης 

7 Νοεμβρίου 2025

Έφτιαχνε πισίνα στο σπίτι του, βρήκε θησαυρό και τον κράτησε

7 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: 8η Γουρ’νοχαρά στη Βουχωρίνα από το Σύλλογο Βοιωτών Κοζάνης ” Η Αγία Παρασκευή”

Δήμος Βοΐου: 8η Γουρ’νοχαρά στη Βουχωρίνα από το Σύλλογο Βοιωτών Κοζάνης ” Η Αγία Παρασκευή”

7 Νοεμβρίου 2025
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

7 Νοεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση ούτε θέλει, ούτε μπορεί να πάρει γενναία μέτρα για τη μείωση των ανισοτήτων και την στήριξη των πολιτών»

7 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Εξοντωτικό το πρόστιμο και η Στοχοποίηση της επιχείρησης ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ από τα Ελεγκτικά Όργανα (ΕΦΕΤ-ΕΠΟΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ)»

sierafm by sierafm
20 Μαρτίου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΠΑΝΣΕΚΤΕ
0
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνάδελφοι της ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ –ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ –ΜΙΚΡΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ –ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΏΝ. Θεωρούμε απαράδεκτα και μη αποδεκτά να παρουσιάζονται στοιχεία από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, επικίνδυνα για την ασφάλεια των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας. Υποχρεούμεθα να εφαρμόζουμε ευλαβικά τις υγειονομικές διατάξεις και ειδικά την 47829/2017, για να επιτυγχάνουμε την πλήρη ασφάλεια στα τρόφιμα και ποτά. Επανειλημμένα με ΕΜΦΑΣΗ έχουμε επισημάνει την εφαρμογή των παρακάτω υποχρεώσεων μας.

  1. Ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ να επιδεικνύεται: Οι χώροι και οι εγκαταστάσεις να είναι επαρκείς και ευρύχωροι. Τα εργαστήρια, ελέγχονται με σχολαστική αυστηρότητα στην παραγωγή, η διατήρηση των τροφίμων, η καθαριότητα των χώρων στον εξοπλισμό – στην καταλληλότητα της αποθήκης πρώτων υλών. Επίσης τα δάπεδα- οι τοίχοι- η οροφή να είναι κατασκευασμένα από κατάλληλα υλικά.  Οι εξονυχιστικοί και σχολαστικοί έλεγχοι, στοχοποιούν συνήθως την γενική καταλληλότητα σ’ όλο  τον εξοπλισμό. Επίσης όλες οι παρακάτω επιχειρήσεις όπως (εστιατόρια – καταστήματα διασκέδασης – καφετέριες – καφενεία – καφέ – ξενοδοχεία – πιτσαρίες  – ταβέρνες  – μουσικοταβέρνες – κυλικεία – βρεφονηπιακοί σταθμοί – παιδότοποι και άλλα συναφή επαγγέλματα) υποχρεούνται σε εκπόνηση μελέτης HACCP τηρώντας τα αρχεία που αναφέρονται στον δείγμα ελέγχου του ΕΦΕΤ που κοινοποιούμε.

Ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ να επιδεικνύεται από τον συνάδελφο στα:

  • Κατάλληλα ψυγεία- Σκεύη και συντήρησή τους – Παγομηχανές –Καταψύκτες  – Ψυγεία – Θερμοθάλαμος – Καταψύκτες παγωτών – Ειδικά ψυγεία συντήρησης Λαχανικών , Οπωροκηπευτικών, για κρέατα, ψάρια, κοτόπουλα κ.λ.π.

Ευελπιστώ με την κοινοποίηση του δείγματος ελέγχου από τον ΕΦΕΤ σε Συνάδελφο, να αντιληφθούμε την σπουδαιότητα των όσων αναφέρονται για τις υποχρεώσεις μας στην κείμενη Νομοθεσία και την καθημερινή μας ευθύνη έναντι του πελάτη μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν η επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος έχει μεγάλες αποκλίσεις από την εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων 47829/2017 και χαρακτηριστεί επικίνδυνη για την χρήση τροφίμων και ποτών προς τον καταναλωτή (πελάτη), με εντολή εισαγγελέα, διακόπτεται η λειτουργία της.

Tags: ΠΑΝΣΕΚΤΕ
Previous Post

Εκδήλωση του Δήμου Βοΐου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Next Post

Γέφυρα Ζωής: 9η Αιμοδοσία του 2023, στο γραφείο

Next Post
ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ αιμοδοσια

Γέφυρα Ζωής: 9η Αιμοδοσία του 2023, στο γραφείο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Βιωματικό Εργαστήρι για Ενήλικες στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας
  • Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης και Νίκου Κουρού
  • Η επιστημονική φοιτητική ομάδα αεροδιαστημικής ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο EuRoC 2025
  • Στάθης Κωνσταντινίδης: «Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε δεκτό το αίτημα να συμπεριληφθεί και η Αιανή στις περιοχές όπου μειώνεται και καταργείται ο ΕΝΦΙΑ τα επόμενα δύο χρόνια.».
  • Π. Κουκουλόπουλος για την Αιανή: «Το Νομοσχέδιο διορθώθηκε – Η κοινοβουλευτική προσπάθεια απέδωσε καρπούς»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  3. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  5. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr