Νίκος Κατσαούνης: Κάθε Σχολική Χρονιά είναι μια νέα αρχή
“Πρώτο κουδούνι” για τα Ωνάσεια Σχολεία στην Κοζάνη – Νέα εποχή για το 3ο ΓΕΛ με την παρουσία του Ιδρύματος Ωνάση
Σοφία Ζαχαράκη
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις
Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Τέλος Υποστήριξης Windows 10 & Νέες καινοτόμες λύσεις της DELL»
Καλλιόπη Βέττα: «Η γνώση, οι εμπειρίες και οι συναναστροφές που αποκτούν οι μαθήτριες και οι μαθητές στα σχολεία είναι το ισχυρότερο εφόδιο ζωής»
αστυνομια, συλληψη
Γρεβενά: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Διανεμήθηκαν από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας Ενημερωτικά Φυλλάδια Τροχαίας και Σχολικών Προγραμμάτων
Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πλακοπίτη και Παγούνη για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου
Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σιάτιστας.  Βίντεο και φωτογραφίες

Παράταση ως 20 Μαρτίου για την επιλογή κλίμακας εισφορών

Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου θα επιλέγουν ασφαλιστική κατηγορία ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι.

Παράταση μέχρι 20 Μαρτίου δίνεται σε 1,44 εκατομμύρια μη μισθωτούς για την επιλογή και πληρωμή των εισφορών Ιανουαρίου 2020 οι οποίες θα υπολογιστούν για πρώτη φορά με το νέο σύστημα.

Η παράταση δίνεται με νομοτεχνική βελτίωση στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καθώς αρχικά προβλέπονταν πως οι εισφορές Ιανουαρίου έπρεπε να είχαν πληρωθεί μέχρι 12 Μαρτίου.

Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και εφόσον το νομοσχέδιο ψηφιστεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό την Πέμπτη, αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου θα επιλέγουν ασφαλιστική κατηγορία ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι.

Η πλατφόρμα θα λειτουργήσει στον ψηφιακό ιστότοπο του ΕΦΚΑ – www.efka.gov.gr – και εκεί οι μη μισθωτοί θα επιλέξουν την κατηγορία στην οποία θα ενταχθούν για το 2020.

Πηγή:euro2day.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *