• Latest
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας

Παρατείνεται έως και την 28η Ιουνίου 2019, η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη προ-καποδιστριακού ΟΤΑ Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης

6 Μαΐου 2019

Η Δυτική Μακεδονία σβήνει. Η συνέντευξη τύπου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. Βίντεο

7 Νοεμβρίου 2025
Βιωματικό Εργαστήρι για Ενήλικες στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας

Βιωματικό Εργαστήρι για Ενήλικες στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας

7 Νοεμβρίου 2025
Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης και Νίκου Κουρού

Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης και Νίκου Κουρού

7 Νοεμβρίου 2025
Η επιστημονική φοιτητική ομάδα αεροδιαστημικής ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο EuRoC 2025

Η επιστημονική φοιτητική ομάδα αεροδιαστημικής ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο EuRoC 2025

7 Νοεμβρίου 2025
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε δεκτό το αίτημα να συμπεριληφθεί και η Αιανή στις περιοχές όπου μειώνεται και καταργείται ο ΕΝΦΙΑ τα επόμενα δύο χρόνια.».

7 Νοεμβρίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος για την Αιανή: «Το Νομοσχέδιο διορθώθηκε – Η κοινοβουλευτική προσπάθεια απέδωσε καρπούς»

7 Νοεμβρίου 2025
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης στην Καστοριά

7 Νοεμβρίου 2025
ΔΙΑΙΤΑ, ΖΥΓΑΡΙΑ

7 fitness μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

7 Νοεμβρίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συνελήφθη 41χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Κοζάνης 

7 Νοεμβρίου 2025

Έφτιαχνε πισίνα στο σπίτι του, βρήκε θησαυρό και τον κράτησε

7 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: 8η Γουρ’νοχαρά στη Βουχωρίνα από το Σύλλογο Βοιωτών Κοζάνης ” Η Αγία Παρασκευή”

Δήμος Βοΐου: 8η Γουρ’νοχαρά στη Βουχωρίνα από το Σύλλογο Βοιωτών Κοζάνης ” Η Αγία Παρασκευή”

7 Νοεμβρίου 2025
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

7 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρατείνεται έως και την 28η Ιουνίου 2019, η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη προ-καποδιστριακού ΟΤΑ Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης

sierafm by sierafm
6 Μαΐου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας
2
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Παρατείνεται έως και την 28η Ιουνίου 2019, η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου Δασικού Χάρτη του προ – Καποδιστριακού Ο.Τ.Α Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης Π.Ε. Κοζάνης, συμπληρωμένου με τις χορτολιβαδικές και βραχώδεις εκτάσεις των περ. 5α και 5β του άρθρου 3 του Ν. 998/1979.

Σας γνωρίζουμε ότι, με την αρίθμ. 55845/17-04-2019 (ΑΔΑ: 9ΩΗΔΟΡ1Γ-ΚΞΘ) απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης, τροποποιήθηκε για 2η φορά (ως προς το τμήμα που αναφέρεται στην προθεσμία και στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων) η αρίθμ. 169235/19-10-2017  (ΑΔΑ: 73ΛΠΟΡ1Γ-ΟΧΡ) απόφαση, με την οποία αναρτήθηκε στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του “Ελληνικού Κτηματολογίου” (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoF1_Page.aspx), ο Δασικός Χάρτης του προ – Καποδιστριακού Ο.Τ.Α Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης της Π.Ε. Κοζάνης, συμπληρωμένου με τις χορτολιβαδικές και βραχώδεις εκτάσεις των περ. 5α και 5β του άρθρου 3 του Ν. 998/1979, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν.3889/10 (ΦΕΚ 182 Α΄), όπως ισχύει.

Κατόπιν τούτων, η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018. Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 28η Ιουνίου 2019 ημέρα Παρασκευή και αφορά τόσο τους διαμένοντες στο εσωτερικό της χώρας, όσο και αυτούς που κατοικούν στην αλλοδαπή.

            Για τον αναρτημένο Δασικό Χάρτη μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει γνώση, στην ανωτέρω ιστοσελίδα του “Ελληνικού Κτηματολογίου”, μέσω της οποίας και μόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτού.

Οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον χάρτη εκτάσεων.

Δικαίωμα υποβολής αντίρρησης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, το Ελληνικό Δημόσιο και οι οικείοι Ο.Τ.Α., εφόσον επικαλούνται εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα επί της αμφισβητούμενης χορτολιβαδικής και βραχώδους ή πετρώδους έκτασης.

Για την υποβολή των αντιρρήσεων καταβάλλεται υποχρεωτικά ειδικό τέλος ανάλογα με το εμβαδόν που αφορά η αντίρρηση.

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο των αναρτημένων Δασικών Χαρτών και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων, παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη του προ – Καποδιστριακού Ο.Τ.Α Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης, Π.Ε. Κοζάνης (ΣΥΑΔΧ Δ.Κ. Κοζάνης), που βρίσκεται στο κτίριο  της  Αποκεντρωμένης  ∆ιοίκησης  Ηπείρου  –  ∆υτικής  Μακεδονίας, Ζ.Ε.Π. Κοζάνης, “Ισόγειο (πρώην   αίθουσα   Περιφερειακού   συµβουλίου)”   –   Τ.Κ.   50100, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2461053415, 2461053416, 2461053443, 2461053545 & 2461053508, τηλεομοιοτυπία: 2461053406, δ/νση ηλ. ταχυδρομείου: [email protected], τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 07:30 π.μ.-15:30 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων.

Επίσης για λόγους ενημέρωσης ο αναρτημένος Δασικός Χάρτης βρίσκεται στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Τέλος για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να κατεβάζουν το επικαιροποιημένο ενημερωτικό έντυπο της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης από εδώ.

 

 

Tags: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Previous Post

«Γέφυρα Ζωής»  13η Αιμοδοσία  του 2019

Next Post

Ξαναμμένο ζευγάρι έκανε σεξ έξω από αστυνομικό τμήμα

Next Post
ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Ξαναμμένο ζευγάρι έκανε σεξ έξω από αστυνομικό τμήμα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Η Δυτική Μακεδονία σβήνει. Η συνέντευξη τύπου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. Βίντεο
  • Βιωματικό Εργαστήρι για Ενήλικες στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας
  • Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης και Νίκου Κουρού
  • Η επιστημονική φοιτητική ομάδα αεροδιαστημικής ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο EuRoC 2025
  • Στάθης Κωνσταντινίδης: «Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε δεκτό το αίτημα να συμπεριληφθεί και η Αιανή στις περιοχές όπου μειώνεται και καταργείται ο ΕΝΦΙΑ τα επόμενα δύο χρόνια.».

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  3. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  5. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr