Συνάντηση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με τους Δημάρχους Ιωαννίνων
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Φωτοβολταϊκό Σταθμό ισχύος 500KW εγκαθιστά η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης  σε περιοχή της Τ.Κ. Καρυδίτσας
Καστοριά: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με  -183- δενδρύλλια,
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Σιάτιστα: Ενοικιάζεται διαμέρισμα 75 τ.μ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Παλαιοντολογικό κέντρο…. η θέση μου του Γιώργου Νούτσου
ΑΔΕΔΥ
Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας στα Σέρβια
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
ΑΡΣΙΣ

Ποιες πληρωμές θα γίνουν από το κράτος την επόμενη εβδομάδα

Κύριες και επικουρικές συντάξεις, επιδόματα ΟΠΕΚΑ, επίδομα θέρμανσης, επιστρεπτέα προκαταβολή 5 και η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων για τον Δεκέμβριο θα καταβληθούν στους δικαιούχους από την Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Ξεκινά την Δευτέρα η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων ενώ εντός της επόμενης εβδομάδας θα καταβληθούν στους δικαιούχους το επίδομα θέρμανσης, η επιστρεπτέα προκαταβολή 5, τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ και η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων.

Κύριες και επικουρικές συντάξεις

Οι συντάξεις του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, ΟΤΕ και Τραπεζών θα καταβληθούν:

*Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9

*Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8

*Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ

*Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, ΕΤΑΤ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου θα πληρωθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, επίδομα γέννησης, επίδομα στέγασης, αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, επίδομα ομογενών και επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων.

Δώρο Χριστουγέννων

Την επόμενη εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα καταβληθεί από το κράτος η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων για τον μήνα Δεκέμβριο σε όσους εργαζόμενους ήταν σε αναστολή εργασίας.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταβληθεί σε όσους επαγγελματίες αλλά και επιχειρήσεις είχαν μείωση του τζίρου άνω του 20% το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020.

Επίδομα θέρμανσης

Ξεκινά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης σε 692.879 δικαιούχους, για τους οποίους έχει εγκριθεί η αίτηση, αρκεί να έχουν πραγματοποιήσει δαπάνες διπλάσιες του επιδόματος έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *