• Latest
Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΔΜ: «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»

Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΔΜ: «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»

12 Ιανουαρίου 2024
Μεγάλη φωτιά σε αγροτική αποθήκη πίσω από τα φυτώρια “Τσαμπούρης”-Νεκρά δεκάδες περιστέρια και μεγάλες ζημιές-Βίντεο

Μεγάλη φωτιά σε αγροτική αποθήκη πίσω από τα φυτώρια “Τσαμπούρης”-Νεκρά δεκάδες περιστέρια και μεγάλες ζημιές-Βίντεο

12 Αυγούστου 2025
ΤΕΕ: Αίτημα για παράταση στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για το κτηματολόγιο

Το ΤΕΕ  σχετικά με την Υπουργική Απόφαση  και τις πρόσφατες ρυθμίσεις στον κλάδο των Ενεργειακών Επιθεωρήσεων

12 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: VoioRace 2025 στα Νάματα

Δήμος Βοΐου: VoioRace 2025 στα Νάματα

12 Αυγούστου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Δήμος Σερβίων: Παρά την άρνηση του Δήμου απαλλοτριώνεται δημόσια έκταση στην Καστανιά

12 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Τρίτη 12 Αύγουστου

12 Αυγούστου 2025
Μήνυμα οικογένειας Τοπαλίδη για τον θάνατο της Χρυσούλας Χαραλαμποπούλου-Τοπαλίδη

Μήνυμα οικογένειας Τοπαλίδη για τον θάνατο της Χρυσούλας Χαραλαμποπούλου-Τοπαλίδη

12 Αυγούστου 2025
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ταξί χρέωσε 90 ευρώ για διαδρομή από το λιμάνι Πειραιά μέχρι τη λεωφόρο Συγγρού

12 Αυγούστου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Συναγερμός στα Σέρβια: 48χρονος άντρας απειλούσε να πέσει από τα Κάστρα Σερβίων

12 Αυγούστου 2025
ΔΕΥΑΚ

Τετάρτη 13/8, διακοπή υδροδότησης (08.00- 13.00) σε τμήμα της περιοχής Αγ. Αθανασίου, για την αποκατάσταση διαρροής.

12 Αυγούστου 2025
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη 40χρονου στην Καστοριά για διάθεση αλκοόλ σε ανήλικο

12 Αυγούστου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συνελήφθη ενός ατόμου σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

12 Αυγούστου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έναν αλλοδαπό, σε περιοχή της Φλώρινας

12 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 12 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΔΜ: «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»

sierafm by sierafm
12 Ιανουαρίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΔΜ: «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»
0
SHARES
41
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ενημερωτική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ (Μπουσίου & Εστίας 3), στην Κοζάνη, με θέμα «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Βουλευτής Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ  κ. Στέργιος Μεν. Κιάνας και ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, ενώ ο κος Χαράλαμπος Αργυρόπουλος, CEO ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions παρουσίασε το Εργαλείο Μικροχρηματοδότησης.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ, Στέργιος Κιάνας, ευχαρίστησε όλους τους εκλεκτούς συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς και τους παριστάμενους που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στην καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία του ΤΜΕΔΕ, η οποία, όπως ανέφερε, έχει ως στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη της ανάπτυξης. Πρόσθεσε δε, ότι οι μικροπιστώσεις είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για τον τεχνικό κόσμο, ιδίως για τους νέους επαγγελματίες που χρειάζονται ρευστότητα, ενώ μέσα από εργαλεία όπως αυτό, το ΤΜΕΔΕ επιτελεί ακόμα καλύτερα τον θεσμικό του ρόλο.

Ο Υφυπουργός, κος Κωνσταντινίδης, αναφέρθηκε πρωτίστως στις ευνοϊκές προοπτικές της οικονομίας που δημιούργησε η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας και στη γενικότερη καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας. Χαρακτήρισε ¨πολύ σημαντική¨ την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το ΤΜΕΔΕ, με την δυνατότητα χορήγησης  δανείου, για την ενίσχυση των πολύ μικρών ή νεοφυών επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων. Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Κοζάνη, η ιδιαίτερη πατρίδα του, είναι η τρίτη στη σειρά πόλη της Ελλάδας, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αυτή, μιας και η Δυτική Μακεδονία αποτελεί τον πυρήνα του σχεδιασμού της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και η δυνατότητα ενίσχυσης των ΜμΕ, μέσω τέτοιων εργαλείων χρηματοδότησης είναι απαραίτητη.

 

Ο Βουλευτής Γρεβενών, κος Γιάτσιος εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την διοργάνωση μιας τόσο ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΜ κο Κιάνα για την πρόσκληση που του απηύθυνε και προσκάλεσε τους συνδιοργανωτές να πραγματοποιήσουν άμεσα και στα Γρεβενά, αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, την ίδια εκδήλωση.

 

Ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ, κος Μακέδος, έκανε μια σύντομη αναφορά στον νέο ρόλο του ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, ως ο πρώτος θεσμικός Φορέας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των μικροχρηματοδοτήσεων στη χώρα μας και πλέον, παρέχεται η δυνατότητα άντλησης κεφαλαίου έως είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ από τους δικαιούχους, μέλη του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Μακέδος, στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι ΜμΕ – στην πλειοψηφία τους εταιρείες του τεχνικού κόσμου – δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς φυσιολογική ροή χρηματοδότησης και το ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, ως εγγυητής, έρχεται συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά προς τις τράπεζες, να δώσει στα μέλη του αυτό που δε μπορούν εκείνες να δώσουν.

 

Τη νέα εταιρία μικροχρηματοδοτήσεων παρουσίασε ο CEO της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, κος Χαράλαμπος Αγκυρόπουλος, ενώ μέσω της συμμετοχής ενός νέου μηχανικού, παρουσιάστηκε ζωντανά η διαδικασία χορήγησης του μικροδανείου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, ο κος Αγκυρόπουλος, ανέφερε ενδεικτικά τις δαπάνες που δύναται να καλύψουν τα προσφερόμενα δάνεια, όπως για παράδειγμα τις δαπάνες που σχετίζονται με την αγορά ή τη μίσθωση μηχανολογικού εξοπλισμού, έως τον εκσυγχρονισμό υποδομών και συστημάτων πληροφορικής, ενώ προορίζονται ακόμη και για την κάλυψη ασφαλιστικών και φορολογικών εισφορών.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων, να ακολουθήσουν άμεσα και άλλες εκδηλώσεις παρουσίασης των δυνατοτήτων που προσφέρει η εταιρεία ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions και στην υπόλοιπη Δυτική Μακεδονία.

 

Tags: ΤΕΕ
Previous Post

Εκδήλωση με θέμα «Λογοτέχνες της Δυτικής Μακεδονίας», στις 25 Ιανουαρίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Next Post

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Κοζάνης τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Next Post
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Κοζάνης τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Μεγάλη φωτιά σε αγροτική αποθήκη πίσω από τα φυτώρια “Τσαμπούρης”-Νεκρά δεκάδες περιστέρια και μεγάλες ζημιές-Βίντεο
  • Το ΤΕΕ  σχετικά με την Υπουργική Απόφαση  και τις πρόσφατες ρυθμίσεις στον κλάδο των Ενεργειακών Επιθεωρήσεων
  • Δήμος Βοΐου: VoioRace 2025 στα Νάματα
  • Δήμος Σερβίων: Παρά την άρνηση του Δήμου απαλλοτριώνεται δημόσια έκταση στην Καστανιά
  • Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Τρίτη 12 Αύγουστου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr