• Latest
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Πρώην εργαζόμενη των Ράδιο Αρβύλα καταγγέλλει: «Ήξεραν όλοι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε»

16 Δεκεμβρίου 2021
Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην ΔΕΘ από το συνδικάτο οικοδόμων Κοζάνης

Συνδικάτο Οικοδόμων: Επικίνδυνη για τους εργαζόμενους η αντιμετώπιση από μεριάς της κυβέρνησης του επερχόμενου κύμα καύσωνα

22 Ιουλίου 2025
Διαγνωστικό Κέντρο «Ιπποκράτης»: Νέα εποχή για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στη Δυτική Μακεδονία

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν: Οι 14 σωτήριες εξετάσεις υγείας για τις γυναίκες άνω των 40 ετών

22 Ιουλίου 2025
ΦΑΓΗΤΟ

Τι να φάτε και να πιείτε μέσα στον καύσωνα για δροσιά και ενυδάτωση

22 Ιουλίου 2025
ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΑ, χρημα

Τραπεζικές συναλλαγές μέσω ΔΙΑΣ: Αυτές είναι οι 5 αλλαγές

22 Ιουλίου 2025
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Δεκάδες χιλιάδες άνεργοι και εργαζόμενοι εκτός του Voucher 750 ευρώ

22 Ιουλίου 2025
Θύμα κλοπής έπεσε τουρίστας λίγα δευτερόλεπτα αφότου ρώτησε ταξιτζή αν είναι ασφαλής η Ομόνοια

Θύμα κλοπής έπεσε τουρίστας λίγα δευτερόλεπτα αφότου ρώτησε ταξιτζή αν είναι ασφαλής η Ομόνοια

22 Ιουλίου 2025
απατη ηλικιωμενοι

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – 52χρονος της απέσπασε 100.000 ευρώ

22 Ιουλίου 2025
ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΤΟ

Οδηγούσε μεθυσμένος και έπεσε σε διαχωριστική νησίδα – είχε στο αυτοκίνητο τα τρία σε ανήλικα παιδιά του

22 Ιουλίου 2025
Μαγνητικός τομογράφος ρούφηξε και σκότωσε άνδρα που φορούσε βαριά αλυσίδα

Μαγνητικός τομογράφος ρούφηξε και σκότωσε άνδρα που φορούσε βαριά αλυσίδα

22 Ιουλίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων και μέτρα προστασίας από τον καύσωνα

Καύσωνας: Παράταση για τις ακραίες θερμοκρασίες – Μέχρι πότε θα έχουμε 40άρια

22 Ιουλίου 2025
Γαλατινιώτικα 2025. Το πρόγραμμα

Γαλατινιώτικα 2025. Το πρόγραμμα

22 Ιουλίου 2025
Φίλοι της Παράδοσης: Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήριο Μήνυμα για το 6ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

22 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην εργαζόμενη των Ράδιο Αρβύλα καταγγέλλει: «Ήξεραν όλοι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε»

sierafm by sierafm
16 Δεκεμβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Στάθης Παναγιωτόπουλος
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μετά την αποκάλυψη για το εκδικητικό πορνό και τα βίντεο που έχει ανεβάσει με πρώην κοπέλα του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και άλλε καταγγελίες για την απρεπή και «γλοιώδη» συμπεριφορά του. Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενη στους Ράδιο Αρβύλα.

Συγκεκριμένα πρώην εργαζομένη των Ράδιο Αρβύλα, μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα.

Σε ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα «Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής», και αναφέρει επίσης και το μήνυμα που της είχε στείλει και της έλεγε «πόσο καλός είναι στο στοματικό έρωτα».

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε η συγκεκριμένη ανάρτηση – καταγγελία από τα μέσα ενημέρωσης η δημοσιεύση «κατέβηκε» από την πρώην εργαζόμενη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από ‘μένα.

Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.

Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.

Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο.

Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς.

Έχω πολλά παραδείγματα να δώσω και από τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στο χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέρφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας.

Για το πόσο ντράπηκα φυσικά, ούτε λόγος. Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”.

Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”.

Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι.

Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι.

Στην τελική γιατί όχι, έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον τρόπο δε συμπλέει και η πλειονότητα των Ελλήνων που έχει στο περιβάλλον της έναν φίλο, έναν γνωστό, έναν ξάδερφο, έναν θείο ή ένα συνεργάτη που είναι ένας γλοιώδης πέφτουλας που παρενοχλεί γυναίκες;»

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑΣτάθης Παναγιωτόπουλος
Previous Post

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για την επένδυση στο Δρέπανο

Next Post

Αυξάνεται η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος

Next Post
ΔΕΗ

Αυξάνεται η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Συνδικάτο Οικοδόμων: Επικίνδυνη για τους εργαζόμενους η αντιμετώπιση από μεριάς της κυβέρνησης του επερχόμενου κύμα καύσωνα
  • Οι ειδικοί αποκαλύπτουν: Οι 14 σωτήριες εξετάσεις υγείας για τις γυναίκες άνω των 40 ετών
  • Τι να φάτε και να πιείτε μέσα στον καύσωνα για δροσιά και ενυδάτωση
  • Τραπεζικές συναλλαγές μέσω ΔΙΑΣ: Αυτές είναι οι 5 αλλαγές
  • ΔΥΠΑ: Δεκάδες χιλιάδες άνεργοι και εργαζόμενοι εκτός του Voucher 750 ευρώ

Πρόσφατα σχόλια

  1. Διεξάγεται τον Αύγουστο ο διασυλλογικός αγώνας Αθλητικής Αλιείας κυπρίνου - Boat & Fishing στο Έγκριση διεξαγωγής διασυλλογικού αγώνα Αθλητικής Αλιείας κυπρίνου, ανοιχτών συμμετοχών, στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου από τις 8 Αυγούστου 2025 ως τις 10 Αυγούστου 2025
  2. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  3. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  4. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  5. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr