Απολογισμός 1ης μέρας στο τουρνουά Μπάσκετ Σιάτιστας
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Μαθημα Κυκλοφοριακής Αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης
Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών
Συνεργασία του Κ.Φ.Α.Α. Πενταλόφου με την οργάνωση ΝΑΟΜΙ, Οικουμενικό Εργαστήριο Προσφύγων
ΕΣΠΑ 
Επιτυχής ολοκλήρωση του FORESTIVAL 2025 από το Πρότυπο Δάσος Δυτικής Μακεδονίας
Η εταιρεία τέχνης και πολιτισμού TerrArte διοργανώνει το Θερινό Καλλιτεχνικό Σχολείο Βοΐου. 3 – 10 Αυγούστου 2025, Πεντάλοφος Βοΐου
Ποιος δήμος της Π.Ε. Κοζάνης πήρε την υψηλότερη βαθμολογία και ποιος την χαμηλότερη στο δείκτη αποτελεσματικότητας;
Το Γεφύρι στην Κιβωτό Γρεβενών που θάφτηκε και μπορείς να το δεις πλέον σε ένα υπόγειο!!
εξετασεις, αιμοδοσια

Πώς 31χρονη «έγδυνε» ηλικιωμένη – Της άρπαξε 100.000 ευρώ

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε μία γυναίκα 31 ετών η οποία κατηγορείται για απάτη σε βάρος 66χρονης από την οποία κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό που ξεπερνάει ίσως και τα 100.000 ευρώ!

Η ιστορία έχει βάθος χρόνου τριών ετών, με την 66χρονη που είναι κτηνοτρόφος από τη Λοκρίδα να δίνει τμηματικά χρήματα στην 31χρονη εγγονή φίλης της, προκειμένου εκείνη να την εξυπηρετεί σε θέμα αδειοδότησης στάβλου και στην σύνταξη των αιτήσεων για την εξασφάλιση των κρατικών επιδοτήσεων.

Επί τρία χρόνια φέρεται η 31χρονη, που έχει καταγωγή από τη Λοκρίδα αλλά μένει στην Αθήνα, να παίρνει διάφορα ποσά για να βοηθάει τάχα την 66χρονη, εωσότου η τελευταία αποκάλυψε στα παιδιά της που πήγαιναν τα χρήματα που ενίοτε ζητούσε και από κείνα.

Με πρωτοβουλία των παιδιών της η υπόθεση καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Λοκρών, οι αστυνομικοί του οποίου προσημείωσαν ένα τελευταίο ποσό το οποίο και θα παρέδιδε η 66χρονη στην 31χρονη. Το ραντεβού κλείστηκε στα ΚΤΕΛ Λιοσίων στην Αθήνα. Όταν η 31χρονη απατεώνισσα πήρε το φάκελο με τα χρήματα, αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών, που παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση, την ακινητοποίησαν και την συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 31χρονη φέρεται να παραδέχτηκε ότι κατά καιρούς έπαιρνε χρήματα από την 66χρονη φίλη της γιαγιάς της, τα οποία και είχε ανάγκη για προσωπικό πρόβλημα, με την προοπτική όπως είπε, να της τα επιστρέψει. Φέρεται μάλιστα να διαφώνησε ως προς το ύψος του ποσού, αφού εκείνη τα υπολόγιζε γύρω στις 70.000€.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από την 31χρονη, κατηγορούνται ως συνεργοί οι γονείς της και η γιαγιά της, φίλη και γειτόνισσα του θύματος, αφού φέρεται ότι γνώριζαν για τα ποσά που έπαιρνε η 31χρονη από την 66χρονη για τις “εξυπηρετήσεις”.

Η υπόθεση είναι ακόμη στο στάδιο του σχηματισμού της δικογραφίας, ενώ με εντολή Εισαγγελέα η 31χρονη αφέθηκε προς το παρόν ελεύθερη.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)