• Latest
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φέρνει η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

7 Ιανουαρίου 2019
Tennis Europe 2025 … game over. Εύσημα από όλους στον Όμιλο Αντισφαίρισης για την άρτια διοργάνωση

Tennis Europe 2025 … game over. Εύσημα από όλους στον Όμιλο Αντισφαίρισης για την άρτια διοργάνωση

7 Ιουνίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές

Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές

7 Ιουνίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Δήμος Σερβίων: Συλλυπητήριο ψήφισμα

7 Ιουνίου 2025
Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ

Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ

7 Ιουνίου 2025
Επεμβατική Ακτινολογία. Γράφει ο ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος Γιώργος Ζιμπιλίδης

Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο Γ. Ζιμπιλίδης

7 Ιουνίου 2025
πιεση

Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς

7 Ιουνίου 2025
ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑ

Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»

7 Ιουνίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό

7 Ιουνίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

7 Ιουνίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Με πολυοργανική ανεπάρκεια η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στο Τζάνειο – Άφαντος ο βοηθός νοσηλευτή

7 Ιουνίου 2025
πυροσβεστικη φωτια

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε σχολείο – «Το κάψαμε επιτέλους»

7 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φέρνει η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

sierafm by sierafm
7 Ιανουαρίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Φωτιά» βάζει ο Καμμένος – Έκτακτη συνεδρίαση στους ΑΝΕΛ, συνεδριάζει σήμερα η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρεις μέρες πριν αρχίσει η συζήτηση στη βουλή των Σκοπίων για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του και τους βουλευτές για να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, την ίδια ημέρα που στα Σκόπια θα ξεκινήσει η τελική φάση της συνταγματικής διαδικασίας για τη μετονομασία σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Νίκο Κοτζιά, χωρίς να τον κατονομάζει, μέσω twitter.

«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος:
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.
Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ».

Συνεδριάζει στις 12 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Είναι η πρώτη συνεδρίαση για το 2019 και σε αυτή αναμένεται να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο διάστημα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση δείχνει να έχει ήδη ξεκινήσει, μετά και τις δηλώσεις Καμμένου πως δεν θα καθίσει γονατιστός να τον εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Νίκου Κοτζιά.

Από την κυβέρνηση καθησυχάζουν πως είναι σε ισχύ η συμφωνία μεταξύ των δυο αντρών μέχρι να έρθει για ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών, στην ελληνική βουλή. Ωστόσο, είναι απρόβλεπτο αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις μετά τη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ την προσεχή Τετάρτη.

Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση θα πετύχει τους στόχους της με ορίζοντα την εξάντληση της τετραετίας

«Με βάση τις εκπεφρασμένες θέσεις όλων επί του θέματος είναι δεδομένο ότι η συμφωνία των Πρεσπών συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Είμαι σίγουρος ότι προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις και προοδευτικοί βουλευτές ανεξαρτήτως των διαφορών που μπορεί να έχουν με την κυβερνητική πολιτική δεν θα αφήσουν αυτή την ιστορική ευκαιρία αναξιοποίητη» προσθέτει ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Και ξέρετε εδώ δεν πρέπει να μετρήσουν συγκυριακοί σχεδιασμοί, εκλογικοί τακτικισμοί και μικροπολιτικές επιδιώξεις αλλά πρέπει σε πρώτη προτεραιότητα να μπουν τα συμφέροντα της χώρας και της ευρύτερης περιοχής. Και αυτά υπηρετούνται με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών» επισημαίνει.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει, ερωτηθείς με αφορμή τη στάση του κ. Καμμένου επί της Συμφωνίας, ότι ο υπάρχων κοινοβουλευτικός συσχετισμός εγγυάται ότι η κυβέρνηση θα πετύχει τους στόχους της με ορίζοντα την εξάντληση της τετραετίας.

Εξηγήσεις Παπαχριστόπουλου για το περιβόητο ραντεβού με τον Τσίπρα

Μια συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο φαίνεται πως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφερόμενος στην συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό, διευκρίνισε ότι δεν ήταν μυστική και έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να διευκρινίσει το περιεχόμενο της.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο, ότι διαφωνεί με το κόμμα του σε ότι αφορά τη Συνθήκη των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα Κυβέρνηση».

Επίσης διευκρίνισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας, «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν τελικά θα είναι εφόσον του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.

Πηγή:Newsbeast.gr

Tags: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Previous Post

Καταγγελία για γιατρό που ζήτησε φακελάκι με βάση τα κιλά του μωρού

Next Post

Καιρός: «Στο ψυγείο» η Ελλάδα, έρχεται νέος χιονιάς σήμερα – Δείτε χάρτες

Next Post
κρυο καιρος θερμομετρο

Καιρός: «Στο ψυγείο» η Ελλάδα, έρχεται νέος χιονιάς σήμερα - Δείτε χάρτες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Tennis Europe 2025 … game over. Εύσημα από όλους στον Όμιλο Αντισφαίρισης για την άρτια διοργάνωση
  • Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές
  • Δήμος Σερβίων: Συλλυπητήριο ψήφισμα
  • Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ
  • Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο Γ. Ζιμπιλίδης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr