ΜΑΣΑΖ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων
Τσοτύλι: Ενημέρωση για τον HIV/AIDS στην σχολή πυροσβεστικής  από το κέντρο υγείας Τσοτυλίου
Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Πραγματικότητα τα Νέα Κοιμητήρια του Δήμου Κοζάνης» – Επίσημη ένταξη του έργου στο ΔΑΜ, ύψους 5,1 εκατομμυρίων ευρώ, με απόφαση Παπαθανάση
Πολυτίμη Φαρμάκη
Ανήλικος «χτυπήθηκε» από ρεύμα – Προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή
Άγιο Όρος: Δόκιμος μοναχός δέχτηκε επίθεση στο Αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου
φρουτα λαχανικα
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Μέχρι την Παρασκευή οι ανανεώσεις εγγραφής στο ΜΕΝΟ
Πόθεν Έσχες 2024: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις

Σάλος με τα… μπουζούκια μέσα σε ελληνική εκκλησία στην Αγγλία – «Βαθύτατη θλίψη και έντονος αποτροπιασμός»

Αντιδράσεις προκάλεσε μια… μουσική εκδήλωση σε εκκλησία στην Αγγλία. Οι μουσικοί πήραν τις θέσεις τους και τα όργανα… άρχισαν μέσα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Μπράιτον σε εκδήλωση με ελληνικά τραγούδια.

Σε ανακοίνωσή της, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας εκφράζει «τη βαθύτατη θλίψη και τον έντονο αποτροπιασμό της αναφορικά με το λυπηρό συμβάν μουσικού χαρακτήρα».
Κάνει επίσης λόγο για περίσταση «ανυπακοής έναντι της Εκκλησιαστικής Αρχής, ασέβειας και βεβηλώσεως των ιερών χώρων».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τον έντονο αποτροπιασμό της αναφορικά με το λυπηρό συμβάν μουσικού χαρακτήρα, το οποίο διενεργήθηκε εντός του σεπτού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Brighton στη Νότια Αγγλία, προϊστάμενος του οποίου τυγχάνει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Γερμανός Κουρκούνης.

Ούτε η Ιερά Αρχιεπισκοπή, ούτε προσωπικώς ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Νικήτας, ούτε οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι είχαν ενημέρωση επί του θέματος. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή προέβη στα ενδεδειγμένα μέτρα που προβλέπονται σε ανάλογες περιστάσεις ανυπακοής έναντι της Εκκλησιαστικής Αρχής, ασέβειας και βεβηλώσεως των ιερών χώρων. Ευχόμεθα ο Ύψιστος να διαφυλάττει την Εκκλησία από παρεμφερή δυσάρεστα γεγονότα εις το μέλλον.

Η αφίσα της επίμαχης εκδήλωσης:

Πηγή: ethnos.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *